עבור לתוכן

אם הייתם צריכים לרכוש היום מסך חדש ,האם הייתם קונים כזה שתומך ב 4 קיי ועולה 3000 שקל?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת ...

פורסם
השאלה בכותרת ...

לא הטכנולוגיה עדיין לא מוכנה

פורסם

ממש לא, חבל על הכסף.

פורסם

אולי בעוד 5-6 שנים בתנאי שתכני השידור והסרטים יהיו ברזולוציה של לפחות 3K

וממש לא ב-3000 ש"ח.

כלומר, לא

פורסם

הרכישה שלו תסבך אותך עם כרטיס מסך מאוד יקר וגם בהמשך מאחר וגם הוא לא מספיק.

פורסם

עוד לא. לפחות שנתיים שלוש עד שזו תהיה קניה טובה.

פורסם
הרכישה שלו תסבך אותך עם כרטיס מסך מאוד יקר וגם בהמשך מאחר וגם הוא לא מספיק.

שלא נדבר על

* צפיפות פיקסלים נוראית

* תכני וידיאו מפוקסלים

* צורך ממשי בעכבר עם DPI גבוה

* המון משחקים שלא תומכים ברזולוציית ענק וצורך במודינג חיצוני

בקיצור קנה 4K אם אתה בקטע של שופוני. לא תקבל מזה כלום

(אגב- כרטיס מסך AS כרטיס מסך אחד? יותר זוג ולא מהקטגוריה הזולה בכלל. גם 980 SLI לא מספיק כרגע)

פורסם

לאחרונה רכשתי מסך UHD אז הינה השנקל שלי בעניין:כשחיפשתי מסך שלישי 27 IPS,התלבטתי בין מסך FH לUHD,בתור מסך תצוגה לווידאו כאשר אני עורך,הצורך היה למסך שיחזיק כמה שנים טובות,תצוגת צבעים טובה וזווית צפייה רחבה(לא TN/VA)

והמעבר לUHD בעריכת תמונות וגם כתצוגה לווידאו ברזולוצייה הזו היא מעבר שנות אור,לגלישה ועבודה במסמך וורד למשל זהו בזבוז וגם מאמץ אדיר לעיניים(מסך 2K יהיה נקודה טובה באמצע) אבל לווידאו ותמונות זה פשוט עולם אחר.

פורסם

תציין שימושים.

פורסם

* המון משחקים שלא תומכים ברזולוציית ענק וצורך במודינג חיצוני

מה הכוונה לא תומכים?! כל משחקי הAAA תומכים בFC4 ACU GTA 5 COD AW BF4 4K פשוט יש צורך בSLI או CF או בTITAN X בשביל להריץ אותם על אולטרא ב60 FPS אני הייתי מחכה שנה - שנתיים לא יותר

פורסם
  • מחבר

חברים , אתם מתיחסים בעיקר לאספקט של משחקים , תכני שידור טלוויזיונים וסרטים .

אולם כשפירסמתי את הפוסט ,שכחתי לציין שהשימוש העיקרי המיועד הוא לא אף אחד מאלו .

המטרה היא קודם כל לשימוש אישי של צילום וצפייה פרטית על המסך הבייתי .

דוגמא מעשית לשימוש שכזה :

טיול בטבע ,צילום אלמנטים , נניח פרחים ,בעלי חיים , נוף וכיוצא בזאת,

ולאחר מכן צפייה בבית על מסך .

אגב ,לאחרונה גם המצלמה שלי וגם המסך שלי עושים בעיות והיות ושניהם ענתיקות ללא אחריות ,אין טעם בתיקונם , כל שכן שהם

אפילו לא תומכים ב-רזולוצייה הסטנדרטית של היום 1920 על 1080 .

היות ואני ממילא צריך לרכוש מסך חדש ומצלמת וידיאו ,חשבתי על מסך בגודל של 28 אינץ ובגו-פרו.

השאלה היא האם באמת אני אבחין בהבדל משמעותי על מסך שכזה ,

בין וידיאו שצולם ברזולוציה הסטנדרטית לבין אותו וידיאו שצולם ב 4 קיי?

פורסם

לעיסוקים האלו בלבד תמצא במסך 4K הרבה יתרונות. אבל אם תרצה לשחק או לצפות בתכנים בצורה חלקה זה כבר סיפור אחר לגמרי

מה הכוונה לא תומכים?! כל משחקי הAAA תומכים בFC4 ACU GTA 5 COD AW BF4 4K פשוט יש צורך בSLI או CF או בTITAN X בשביל להריץ אותם על אולטרא ב60 FPS אני הייתי מחכה שנה - שנתיים לא יותר

יופי, הכותרים מהשנה-שנתיים האחרונות או המוכרים תומכים. שזה כמה מסך המשחקים שיש...? אפילו לא שליש אחוז? מה עם השאר?

אני עם 3 מסכים ו-1 מכל 3 משחקים שאני עובר עליהם לא תומך מעל רזולוציה של 2K אז אני צריך לעשות מודינג חיצוני דרך הקבצים או תוכנות צד שלישי בכדי לשחק על 5760x1080.

שורה תחתונה 4K הקדים את זמנו באופן מוגזם למדי.

אנחנו נמצאים עדיין בדור שלא סיים לנצל עד הסוף את ה-FHD אפילו (שידורי HDTV הינם 1080i או 720P, רוב הקונסולות לא באמת תומכות ברזולוצית FHD וכד')

פורסם
  • מחבר

אבל מה לגביי האפשרות של כיוון המסך לעבודה ברזולוצייה יותר נמוכה של 1920 על 1080 ,כאשר אין צורך ברזולוצייה של 4 קיי ,

או כאשר רזולוצייה גבוהה שכזאת ,גורמת ליותר מיטרד מאשר תועלת (משחקים,סרטים, שידור טלוויזיוני)??

פורסם

עבדת פעם במסך על רזולוציה יותר נמוכה (ועוד ביותר מחצי) מרזולוצית הנייטיב? כבר עדיף לעבוד על ה-4K

פורסם
......

היות ואני ממילא צריך לרכוש מסך חדש ומצלמת וידיאו ,חשבתי על מסך בגודל של 28 אינץ ובגו-פרו.

השאלה היא האם באמת אני אבחין בהבדל משמעותי על מסך שכזה ,

בין וידיאו שצולם ברזולוציה הסטנדרטית לבין אותו וידיאו שצולם ב 4 קיי?

כן, אתה תראה הבדל משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים