עבור לתוכן

שאלה כללית לגבי וירוסים מחשב

Featured Replies

פורסם

אז תתקין קספרסקי. MSE מספיק טוב ל- 90% מהאנשים. אבל מה אם לא תפעיל קצת את השכל גם האנטיוירוס הכי טוב בעולם לא יעזור לך

פורסם
  • מחבר
אז תתקין קספרסקי. MSE מספיק טוב ל- 90% מהאנשים. אבל מה אם לא תפעיל קצת את השכל גם האנטיוירוס הכי טוב בעולם לא יעזור לך

תגיד אתה אמיתי או שאתה בוט ?

נכנסת פעם לרשת וקראת מאמרים וחוות דעת על MSE ? זה אנטי וירוס ליופי

אני מתפלא עלייך ? אני מקווה שאתה לא אוכל יותר מדי סוכרים זה מפריע לריכוז

יש ל MSE מוניטין של רכב צרפתי אני מקווה שהוא צחק לגבי ה 90%

פורסם

אז אל תתקין אותו!

פורסם
  • מחבר
אז אל תתקין אותו!

אה ... סליחה אתה מומחה למשחקים ... אני מתנצל הייתי קצת קשה איתך .

הייתי צריך להסתכל ימינה , אני אשתדל לעשות את זה לעיתים קרובות יותר

פורסם
8f9cf20456e222e68a9a7b4faa483118820830823a6f661874d3351ebfee9089.jpg
פורסם

הכל שטויות לא צריך אנטיוירוס.

צביקה3 סתם לידע כללי 90% מה"וירוסים" שיש מי שמוציא אותם הם חברות האנטיוירוס , אז אם אתה מאמין בוירוסים ורוגלות בהצלחה לך.

לבדיקה קח מחשב או מכונה וירטואלית ותגלוש לכל אתר שאתה רוצה במשך תקופה ותגיד לי אם היה לך וירוס.

זה שאתה רואה בתוכנה של האנטיוירוס שהוא מוצא וירוסים הכל טוב ויפה זה בשביל שתקנה את הגרסא המלאה , לגביי החינמיים כגון מייקרוסופט הכל בול שיט.

פורסם

צביקה3 סתם לידע כללי 90% מה"וירוסים" שיש מי שמוציא אותם הם חברות האנטיוירוס , אז אם אתה מאמין בוירוסים ורוגלות בהצלחה לך.

לבדיקה קח מחשב או מכונה וירטואלית ותגלוש לכל אתר שאתה רוצה במשך תקופה ותגיד לי אם היה לך וירוס.

זה שאתה רואה בתוכנה של האנטיוירוס שהוא מוצא וירוסים הכל טוב ויפה זה בשביל שתקנה את הגרסא המלאה , לגביי החינמיים כגון מייקרוסופט הכל בול שיט.

אם אתה צודק שחברות האבטחה מוציאות את הווירוסים זה הרבה יותר מלחיץ, כי הם חבר'ה מקצועיים והם יודעים לכתוב ווירוסים הרבה יותר טוב מסתם האקר מתחיל, אז בוודאי שצריך אנטי-וירוס.:smiley1:

ועכשיו ברצינות- תפתח פורומים ותראה כמה בעיות גורמים ווירוסים לאנשים, החל מקבצים שנעלמים, תוכנה שנדפקת ועוד נזקים שונים ומשונים. גם לי אישית זה קורה לפעמים במחשבים ללא תוכנת אבטחה.

אם זה לא קורה אצלך, או שאתה לא שם לב שיש ווירוס או שיש לך ממש הרבה מזל - (ואם יש לך ווינדוס 8 אז יש לך אנטי-וירוס מובנה)

פורסם
  • מחבר

אתה צודק לגמרי כדי לקבל וירוס צריך ממש לדרוש אותו להוריד כל מיני שטויות עם קראקים ופצים כמו אנטי וירוס , בגלישה סבירה הסיכוי לקבל וירוס שואף ל 0

פורסם

כמו שאמר IVECO צריך לדרוש בשביל לקבל "וירוס".

צביקה תעשה ניסוי מה אכפת לך תיצור מכונה וירטואלית תגלוש בא לאתרים הכי מפוקפקים ותראה שלא קורה כלום.

אני בתחום ואני לא אומר לך סתם , אני מכיר מאות אם לא אלפי אנשים שלא יודעים מה זה אנטיוירוס כולל מרצים , בעלי חברות(במחשבים בבית שלהם) וכו'.

פורסם
  • מחבר

איזה טכנאי מחשבים שעובד בחברת הייטק אמר לי שיש וירוס שיושב על הזיכרון RAM של המחשב , זה הגיוני ?

הוא אמר לי שגם אחרי RESET זה לא יורד

פורסם

נו באמת תשאל את עצמך את השאלה שוב ותראה אם זה הגיוני!?

מה שכן יכול להיות זה שאם יש "וירוס" על המחיצה של הווינדוס ויש זליגת זיכרון זה כביכול וירוס שיושב על ה- RAM וטוחן זיכרון.

פורסם

אם היה אפשר, הייתי מעתיק את כל הדיון הזה לחתימה שלי.

פורסם
  • מחבר
אם היה אפשר, הייתי מעתיק את כל הדיון הזה לחתימה שלי.

10e1ldi.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים