עבור לתוכן

גיימינג, היקפי מלא, 12.5k

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני רואה שבקשות למפרטים בתקציב גבוה נוטות להעלם. מקווה שלא הפעם. :) אני אמנם מוכן להשקעה כספית גדולה, אבל עדיין לא רוצה סתם לזרוק כסף בלי שום תמורה.

1. מה התקציב המקסימאלי?

12,500.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לחסוך.

אני עדיין רוצה מחשב חזק ואיכותי, אבל אם יש רכיב שפשוט אין צורך בו, אז אין טעם לקנות סתם כי התקציב גדול ומאפשר. אז מצב כזה של min-max אני מניח - המינימום שאני צריך בשביל ההגדרות המקסימליות נכון להיום. מקווה שהצלחתי להיות ברור.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

500, וזה גם גמיש - אם אתם בונים משהו שחורג אשמח להבין למה, ואולי להשתכנע. זה לא נוקשה. אבל אני ממש מופתע אם יהיה צורך להשקיע את כל הסכום הזה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

---

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

וויצ'ר 3 בעיקר מה שלנגד עיני, אבל גם רוב משחקי ה-AAA.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

אין מסך, צריך כחלק מהמפרט. אשמח להצעות.

נראה לי שווה לציין שאני לא משחק shooters באופן תחרותי אונליין. אני מבין שזה משפיע על השיקולים בקניית מסך? רוב הזמן שלי הוא על סינגל פלייר. אמנם משחקי אקשן למיניהם, אבל עדיין לא e-sports.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

צורך בהכל. אין העדפה לדגם. לגבי אוזניות, נראה לי שעדיף סגורות. אני בקרוב עובר לדירה עם שותפים ואני חושב שהם יעריכו סגורות כדי שלא אפריע להם אם אני משחק בלילה. אם יש לכם ניסיון בהיבט הזה אשמח לשמוע (no pun intended).

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

קשה לי לכמת. אם אני עם אוזניות סגורות אני מניח שאני בכל מקרה לא אשמע את הרעש, נכון? כל עוד הוא לא מנוע של מרכבה נראה לי בסדר. אבל אם אפשר שקט וזה לא בא על חשבון משהו אחר, מה טוב.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

בהתאם לעצה שלכם. אני לא יודע מה היתרונות ומה החסרונות, האם כדאי או לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

צריך מערכת הפעלה. לא יודע איזה ווינדוס עדיף.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה לחנות. אבא שלי מבקר באילת במאי (אעדכן כשאדע את התאריך המדויק), אז אולי עדיף שם. מצד שני, אני שומע הרבה חוויות שליליות של אנשים שקנו מאייבורי או מ-KSP, אז אולי המחיר הזול יותר לא שווה את שירות הלקוחות הרע שמתארים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

אבא שלי באילת במאי. אעדכן כשאדע את התאריכים המדויקים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

אני מניח שכן. יש סיבה שאני לא ארצה את זה?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

וויצ'ר 3 הוא המשחק שחשוב לי למקסם. הפרנצ'ייז, כולל הספרים, מאוד יקר לליבי, ואני עוקב אחרי המשחק הזה הרבה זמן. אני רוצה ליהנות ממנו בצורה המיטבית.

העדכון המפורט האחרון לגבי רמת האופטימיזציה של המשחק סיפר שאפשר להריץ אותו על הגדרות מקסימליות ב-60fps ב-1080p עם מפרט שכלל:

Inte i7-4790

16GB RAM

GTX 980

אז לכל הפחות אני אשמח לחומרה הזו. אני יודע ש-980 מאוד מושמץ בגלל ה-price:performance ratio שלו, אבל מרוב שהוויצ'ר חשוב ליי אני באמת נוטה להשקיע בכרטיס. אבל אני לא נעול ואשמח לשמוע את ההצעות שלכם. בשביל זה אני פה, אחרי הכל.

בכל אופן, תודה על העזרה! מקווה שלא עייפתי אתכם.

נערך על-ידי eliharel
אילת + החלטה לוותר על 1440p.

פורסם

מפרט ל1440p

אחרי שתבחר מסך, תשנה במידת הצורך את המפרט.

אולי תרצה 500GB ssd כדי שייכנסו הרבה משחקים.

אפשר לרדת קצת בקירור, זה מעולה עם יכולת המהרה בינונית.

אפשר לעלות קצת בתדר זכרונות, מארז בחרתי משהו מתאים עדיף שתבחר לבד,

יש הרבה אופציות.

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

1929 ₪ - * מבצע * - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3

1250 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-UD4 S2011-3

990 ₪ - * מבצע * - 16G (4Gx4) Crucial D416G213KCR DDR4 2133Mhz

1879 ₪ - Nvidia GeForce MSI GTX970 4GB TwinFrozr GAMING. כמות: 2

565 ₪ - SSD Crucial MX100 256GB SATA III

429 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90

475 ₪ - Corsair Carbide 400R Black

460 ₪ - * מבצע * - Seasonic X-Series 650W GOLD BULK

305 ₪ - Noctua NH-U14S

מחיר סופי: 10251 ₪ למזומן

10456 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=55369cabd9514

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

אאוץ'. כשזה פתאום לנגד העיניים אני קולט כמה המרדף הזה אחרי 1440p שוחק. עם מסך אני מגיע ל-13,000, ועוד בלי ציוד היקפי. ובכן, בצער רב ובצעד של מעין-אחריות, אני אחכה עם ההתעקשות על רזולוציה מעל הסטנדרט לעוד 20-25 כשאני עשיר ולא סתם בעל תשוקה.

אז שני עדכונים. אערוך גם את ההודעה הראשית איתם.

1) אני אוותר על ה-1440p. אני עדיין לא יודע איזה מסך אחר ספציפי לקחת, אז אשמח להצעות. חבר אחד דוחף אותי ל-BenQ LED XL2430T 24", אבל אין לי מושג אם זה שווה את זה. אני מעוניין במסך איכותי, אבל להבנתי מסכים עם קצב ריענון כל כך גבוה רלוונטיים בעיקר לאנשים שמשחקים תחרותית אונליין משחקים מהירים, ככה שלא בטוח שזה משנה עבורי. אבל אולי כן - שוב, אני קצת אבוד בעניין הזה.

נראה לי המעבר מ-1440p ל-1080p (או 1200p?) גם יקל על יתר המפרט, נכון? לצורך העניין (תקנו אותי אם אני טועה) 970 SLI מתייתר, ואני יכול ללכת על i7 4790k במקום ה-i7 5820, כן? התקציב עדיין גבוה, ואני רוצה לנצל אותו, אבל מנגד אני לא רוצה להוציא את כל הכסף סתם כי אפשר, על דברים שלא יניבו לי תרומה. אני לא יודע אם זה המקרה פה, אבל חשבתי ששווה לעלות את זה.

2) אילת. אז גיליתי היום שאבא שלי מבקר שם חודש הבא. מחוזיאדה. נראה לי זה יוצא ב-26? אני אוודא את התאריכים המדויקים. בכל אופן, הכיס שמח. אוכל לקנות שם ושהוא יאסוף. יש לי שתי שאלות לוגיסטיות לגבי זה.

א. הם (איזו חנות שזו לא תהיה) מרכיבים לי את המחשב שם, או שפשוט אבא שלי יאסוף את הרכיבים וארכיב בבית? זה משנה בכלל?

ב. אם אני קונה באילת, כדאי לי לעשות את ההזמנה כמה שבועות מראש? אני פשוט תוהה לגבי מלאי, ואם במצב שאין להם אולי כדאי לשריין. אם עדיף לחכות, לחזור אליכם שבוע-שבועיים לפני שאבא שלי נוסע?

אם אין בעיה להמשיך להתעסק בזה כרגע, אשמח לשמוע הצעה חדשה לאור העדכון על המסך והעיר :)

פורסם

באילת הם לא מרכיבים, אפשר ל1440p גם כרטיס בודד תדרש להוריד יותר פילטרים שמה שטוב בסיפור ברזולוציה כזאת הפילטרים משנים פחות, אין משהו חד משמעי מה עדיף. ה4790k בגדול יכול לסחוב גם sli של 970, במשחקים שהשימוש תובעני במעבד למשל bf4 במולטי סביר שה5820k ישפר.

http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/MSI/GTX_970_Gaming/22.html

ביקורת עם פילטר אחר

http://m.hardocp.com/article/2014/11/25/nvidia_multiframe_sampled_aa_video_card_review/3#.VTcvQ3rfpAg

על high היה יותר פריימים.

הכי טוב אם יש לך אפשרות לראות בעיניים משחק על 1440p בלי aa על high. ו1080p עם gsync עם aa.

דיון על בחירת מסך

http://hwzone.co.il/community/showthread.php?t=561085

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

קיבלתי כמה המלצות מאוד חמות על IQPC, ועל הדרך כמה אמירות מאוד קרות על שירות הלקוחות של אייבורי ו-KSP, עד כדי כך שאולי אפילו לא כדאי לקנות מהם באילת, אפילו אם המחיר יותר זול.

בכל אופן, שיחקתי קצת באתר של IQPC והנה היצור שיצרתי. אולי שכחתי משהו (אני כבר יודע ששכחתי אוזניות). אשמח לחוות הדעת שלכם. Tweaks שכדאי לעשות, חלקים שכדאי להחליף. אפשר אפילו לעלות עוד קצת במחיר, אבל אני תוהה אם יש משהו ששווה את זה. הדבר העיקרי שעולה לי לראש זה מסך, אבל... שוב, התחום שלכם. אני לא יודע עם ה-Dell מתאים או לא מתאים לצרכים שלי, לעומת מסכים אחרים.

הרכבת מחשב:

[..] RAZER ABYSSUS 2014 ESSENTIAL AMBIDEXTROUS GAMING MOUSE ₪221

הרכבת מחשב:

[..] RAZER DEATHSTALKER EXPERT GAMING KEYBOARD ₪417

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP 24" U2415 ₪1790

מעבד:

[..] INTEL 4790K : HASWELL, CORE I7, S1150, 4.0Ghz - TRAY ₪1676

לוח אם:

[..] MSI Z97 GAMING 5 ₪818

זיכרון:

[..] KINGSTON 16GB (2X8GB) 1866MHz DDR3 CL10 HyperX FURY RED ₪697

כרטיס מסך:

[..] MSI NVIDIA GTX 980 GAMING 4G - TWIN FROZR V COOLING - RETAIL ₪3215

מארז:

[..] CORSAIR CARBIDE AIR 540 HIGH AIRFLOW CUBE ₪740

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG - OEM ₪494

ספק כוח:

[..] SEASONIC X-650 650W GOLD - MODULAR - RETAIL - חמש שנות אחריות ₪639

קרור למעבד:

[..] CORSAIR HYDRO H100i ₪616

דיסק קשיח:

[..] CRUCIAL SSD MX-100 SATA3 256GB ₪617

הרכבת מחשב:

[..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪11302

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

אם כבר אתה משקיע כזה סכום במחשב אז תיקח מקלדת מכנית כמו Razer Blackwidow Ultimate Chroma ועכבר Razer Deathadder שהם הרבה יותר טובים ממה שלקחת ,

דבר שני המעבד עדיף לקחת את הדור החדש 2011 שניתן לשלב איתו DDR4 וזהו סך הכל מפרט מעולה

פורסם

הרכיבי ליבה שלך עלו 9657 ש"ח

במפרט הקודם 10027 ש"ח בלי קשיח רגיל.

עם מעבד 6/12 ליבות לעומת 4/8, ddr4 במקום 3.

980 חזק בכ%10-15 מ970 הוא לא כלכלי.

לא שאתה חייב 2 970.

תבדוק אם אתה צריך מארז כמו שבחרת.

קירור מים כמו שבחרת לדעתי אתה לא צריך.

ספק כח עבור כרטיס בודד 550W מספיק למעשה עבור 970/980 גם 450.

אם לא מתוכנן 2 כרטיסים בעתיד 550W.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

טיוטא 1.3 מוכנה. אמנם עדכנתי לגבי אילת, אבל כששאלתי גם ב-Working Gamers בפייסבוק היו לא מעט סיפורים מאוד לא אוהדים לגבי שירות הלקוחות של KSP ואייבורי, יחד עם הרבה מחמאות ל-IQPC, אז הלכתי ושיחקתי באתר שלהם. המפרט הבא כולל הכל - כל הציוד ההיקפי, גם עם האוזניות. אני חושב שלא חסר בו כלום.

T3, שיפרתי את העכבר, אבל אני חושב שאני לא אצטרך מקלדת כל כך יקרה.

none77, החלפתי את הקירור, המארז וגם את ספק הכוח כמו שהצעת, כי אני כנראה אלך על כרטיס בודד. אני מרגיש שיש ב-SLI טרחה שאולי לא תתאים ל-layman כמוני.

על אותה נשימה אני גם מרגיש ש-OC זה משהו שלא יתאים לי להתעסק איתו. זה נדמה לי כמו משהו ששמור ל-enthusiasts היותר מסורים. אז המחשבה שלי כרגע היא שזה מחשב שיחזיק לי ל-3 שנים, פלוס מינוס, בלי הרבה התעסקות. להבנתי, אני גם לא אצטרך מעבד חזק יותר, ומשהו מעבר ל-i5-4690k יהיה קצת overkill. תקנו אותי אם אני טועה.

עדיין יש קצת מרווח שינויים מבחינת המחיר, אם אתם חושבים שיש משהו שבאמת שווה את זה. למשל, אני עדיין לא סגור לגבי המסך - אבל אולי אתם חושבים שיש משהו אחר שבאמת כדאי לשנות. המחיר יצא זול יותר ממה שחשבתי.

דעתכם?

הרכבת מחשב:

[..] RAZER DEATHADDER 2013 WORLD OF TANKS 6400DPI GAMING MOUSE BLACK ₪368

הרכבת מחשב:

[..] RAZER DEATHSTALKER EXPERT GAMING KEYBOARD ₪417

מסך:

[..] DELL ULTRASHARP 24" U2414H IPS ₪1456

מעבד:

[..] INTEL 4690K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1280

לוח אם:

[..] MSI Z97 GAMING 5 ₪818

זיכרון:

[..] KINGSTON 16GB (2X8GB) 1866MHz DDR3 CL10 HyperX FURY BLUE ₪697

כרטיס מסך:

[..] MSI NVIDIA GTX 980 GAMING 4G - TWIN FROZR V COOLING - RETAIL ₪3215

מארז:

[..] CORSAIR CARBIDE 300R ₪435

רמקולים ואוזניות:

[..] AUDIO TECHNICA ATH-M30x ₪548

מערכות הפעלה:

[..] WINDOWS 8.1 - 64 BIT - ENG ₪485

ספק כוח:

[..] SEASONIC G-550 550W GOLD - MODULAR - RETAIL ₪493

קרור למעבד:

[..] NOCTUA NH-U14S ₪326

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG SSD 850 EVO 250GB SATA3 3Y ₪628

דיסק קשיח 2:

WD BLACK 1TB SATA3 ₪401

הרכבת מחשב:

[..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪10782

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם

logo-dark.png

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

1059 ₪ - Quad Core i5 4690 3.5Ghz S1150

469 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150

590 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz

1640 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 290X TRI-X 4G OC

515 ₪ - SSD Crucial BX100 250GB MLC SATA III

285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90

519 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE

115 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

699 ₪ - * מבצע * - Samsung 23.6'' S24C200BL LED

300 ₪ - Roccat Kone Pure 8200DPI

415 ₪ - Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard

370 ₪ - Roccat Kave Solid 5.1

מחיר סופי: 7066 ₪ למזומן

7207 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

המפרט הזה חלש ב-7 אחוז אבל יותר משתלם

מערכת הפעלה לא קונים מורידים, עוד 3-4 חודשיים יוצא win 10 בחינם לשנה

נערך על-ידי orenoren1911

פורסם

אתה לא שם לב שהמחיר הסופי נשאר זהה ואתה כל פעם מוותר על חלקים חשובים? ירדת מi7 5820K לi5 4690K.. ושאר החלקים שבחרת מוגזמים.

המחירים של IQPC קצת הזויים לדעתי, למרות שהחנות מאוד מומלצת (אני אישית רכשתי את המחשב דרכם ומרוצה) יהיה עדיף לך לרכוש באילת.. חוץ מזה הפריסה הארצית של KSP גדולה יותר ובמידה ואתה לא גר קרוב במיוחד לIQPC הייתי מוותר בלי קשר לשירות ואמינות. במקרה של תקלה זה פשוט כאב ראש.

הנה מפרט שעדיף בהרבה, שמתי 980 רק בגלל שאתה מתעקש. אני אישית הייתי מכניס כאן 970 יחיד ואם הוא לא היה מספק אותי, הייתי מוסיף עוד אחד למערך..

לא הכנסתי את האוזניות כי לא מצאתי אותן באתר של KSP.

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer i30 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-X99-UD4 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-4 4x4GB DDR4 2400Mhz PC4-19200 Kit CL15-15-15-35 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX980 Gaming 4GB OC GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial BX100 CT250BX100SSD1 250GB SSD SATA III 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 550W 80+ Gold S12G-550 1

מארזים: מארז Corsair 500R Carbide Black Mid-Tower Case (No PSU) 1

מקלדות: מקלדת גיימרים Razer DeathStalker Expert 1

עכברים: עכבר לגיימרים מעוצב Razer DeathAdder 2013 World of Tanks 6400DPI בצבע שחור 1

מסכים: מסך מחשב Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS 1

מע' הפעלה: מערכת הפעלה Microsoft Windows 8 / 8.1 Multilanguage OEM - לרכישה עם מחשב נייח KSP חדש בלבד 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 9987 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם
  • מחבר
אתה לא שם לב שהמחיר הסופי נשאר זהה ואתה כל פעם מוותר על חלקים חשובים? ירדת מi7 5820K לi5 4690K.. ושאר החלקים שבחרת מוגזמים.

היי, זה לא מדויק. המפרט האחרון שפירסמתי היה 10,782, אבל הוא היה מלא. המפרט הראשון שפורסם בדיון היה 10,456, אבל הוא לא כלל מסך, ווינדוס, מקלדת, עכבר ואוזניות, דברים שצירפתי למפרט האחרון. כשאני מצרף את כל אלה לפי האתר של startpc עם אותו מסך ויתר הציוד ההיקפי, ומקזז עם זה שהמפרט הראשון כלל צורב שאני לא צירפתי, זו תוספת של בערך 3,100 שקל. סה"כ ההבדל במחיר בין המפרט הראשון שמושלם לערכה מלאה, לבין המפרט האחרון שאני פירסמתי נע בין 2,600-2,800. אני אמנם לא מבין בתחום, אבל להגיד שהמחיר הסופי נשאר זהה זה לא נכון. אולי אני מגזים ברכיבים מסוימים, יכול להיות - ואשמח להבין אילו, כי מעבר ל-980 אני חושב שהרכיבים שבחרתי יחסית מתונים - אבל זה לא שלא צימצמתי את המחיר בכלל. 2,700 ש"ח בערך זה די גדול.

אני גם הייתי תחת הרושם שאני לא אזדקק למעבד כל כך חזק. אבל לעזאזל, בנית משהו יותר טוב בפחות כסף. זה בהחלט מפתה.

אני די בהלם שזה המחיר בשביל כזה מפרט, באילת. קצת קרוע כרגע בין מה שאנשים מתארים כשירות לקוחות טוב ב-IQPC והביטחה שמתלווה (לעומת השירות הרע לפי עדויות ב-KSP), לבין ההבדל המשמעותי הזה במחיר. הלהשיג יותר בפחות.

שאלה לוגיסטית, Nightbeat,

כמה נוחה קנייה מאילת? אני מבין שאי אפשר לבצע הזמנה טלפונית או במייל, אלא רק פנים מול פנים. מה קורה כשאין להם במלאי? העפתי מבט חטוף והיה נדמה שחסרים דברים, אז אני מתאר סיטואציה שאני (טוב, אבא שלי, הוא זה שנוסע) יוצא מאילת עם חצי מחשב כיוון שחסר להם ציוד. אני מחמיץ פה משהו? אולי זו שאלה קצת מצחיקה, אבל אני פשוט לא יודע איך הרכישה עצמה מתבצעת, לכן לא ברור לי העניין של המלאי.

נערך על-ידי eliharel

פורסם

ההפרש בין המפרט שלי לשלך אם תוריד דיסק קשיח שלא שמת הוא 600 ש"ח

פורסם
  • מחבר
ההפרש בין המפרט שלי לשלך אם תוריד דיסק קשיח שלא שמת הוא 600 ש"ח

אולי אנחנו מדברים על דברים שונים? נראה לי יש חוסר הבנה כלשהו בינינו. אני מסתכל על המפרט הראשון שפירסמת והאחרון שאני, ויש הבדלים של מסך, ווינדוס, מקלדת, עכבר ואוזניות. איך ההפרש הוא 600? אני כמובן אשמח להיווכח שאני טועה, אבל אני לא רואה איפה אני מתבלבל כרגע.

נערך על-ידי eliharel

פורסם

קנייה מאילת פחות נוחה אבל מאוד משתלמת, ומכיוון שאין לKSP שירותי מעבדה באילת תצטרך להרכיב את החלקים בעצמך, אם זה לא מתאים לך יש גם את אייבורי כאפשרות שכן נותנת שירותי מעבדה.

בקשר לחוסר מלאי, קודם כל צריך להתקשר\לשלוח מייל ולבדוק מתי יתחדש, במקרה הכי גרוע תפצל את הקניה ל2 חנויות (מה שחסר בKSP תקנה מאייבורי) ותרכיב לבד. החסכון שווה את זה..

פורסם

תיקח את הרכיבים שלי תוריד קשיח רגיל ותשווה לאותם חלקים במפרט שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים