עבור לתוכן

קניתי מחשב x99 באייבורי ויש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם
windows server exchange linux וכדומה המכונות לא צריכות גרפיקה חזקה כרטיס מסך יהיה נטו למשחקים

אה סבבה אם כך ה970 מנצח ביותר מ10 FPS ברוב המשחקים בהשוואה ל290X והוא קר יותר שקט יותר וצורך הרבה פחות חשמל ואם יש לך את הממון ה980 יהווה כרטיס נהדר לשנה וחצי שנתיים

• תגובות 32
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הספק מוגזם.

פורסם

בנוגע למסך חשוב שתדע ש-8MS זו מהירות תגובה ארוכה במיוחד (הכי ארוכה שיש). זה חשוב רק בתנאי שאתה חובב משחקי FPS ברשת, ששם מאית השניה כן חשובה.

מה שמייקר את המסך שלך זה הפאנל שלו (IPS) שאומנם מציג את התצוגת צבעים טובה מאוד ושדה ראיה רחב, אבל זה לרוב בא על חשבון מהירות התגובה.

פורסם

צריך לבדוק input lag בביקורות, מה שהייצרן נותן כל יצרן בודק אחרת.

פורסם
  • מחבר

אני מיתלבת ים להוסיף עוד 1000 שח ולקנות gigabite gtx 980 g1

ולחכות טיפה עם הזיכרונות

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה אתם אומרים?

פורסם
אני מיתלבת ים להוסיף עוד 1000 שח ולקנות gigabite gtx 980 g1

ולחכות טיפה עם הזיכרונות

- - - תגובה אוחדה: - - -

מה אתם אומרים?

גם אם תקנה 970 זה ייתן לך עדיפות בביצועים על פני ה290X

פורסם
  • מחבר

ל 970 יש בעיות זיכרון... ובעתיד אולי אני יקנה מסך 4k

ומתי צריך לצאת 390x?

פורסם

ל-970 אין בעיות זיכרון, מה שקורה אצלו תקין לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

אני קראתי פה בפורום של 970 יש בעיות זיכרון אחרי שהוא מנצל 3.5 גיגה וגם באייבורי אמרו לי שבגלל זה לא מוכרים אותו

מתי אמור לצאת 390x ?

פורסם

יש לו 3.5GB זכרון מהיר ו0.5GB זכרון איטי, ברזולוציה שלך לא רואה שתגיע לגבול הזה, אייבורי ורוב החנויות יגידו לך מה שטוב למלאי\רווח שלהם ולא לך.

פורסם

אז הטעו אותך, לכרטיס יש 4GB זיכרון שמורכבים מ-3.5GB מהירים ועוד 0.5GB מהירים פחות.

הכרטיס עושה שימוש ב-3.5GB המהירים ורק כשהם נגמרים הוא עובר ל-0.5GB המהירים פחות, אבל עדיין יותר מהירים מהזיכרון שיש לך במחשב או SSD/HDD.

הדבר הזה בוצע במכוון על ידי NVIDIA, זה התכנון של הכרטיס ואין כאן טעות, או בעיה בתכנון. בנוסף הירידה בביצועים מאוד לא משמעותית ונשמר שם מידע שנעשה בו שימוש בעדיפות נמוכה.

בקשר ללמה אייבורי לא מוכרים אותו? אני מאוד בטוח שזאת לא הסיבה. אני יכול לשאול חבר שעובד שם, אולי הוא יודעה.

פורסם
  • מחבר

אתם מבאסים אותי עכשיו על ה r9 290x. ובאייורי אין 970 :( יש או 960 או 980 אבל ה 980 יקר בכעוד 1100 שח

פורסם
אתם מבאסים אותי עכשיו על ה r9 290x. ובאייורי אין 970 :( יש או 960 או 980 אבל ה 980 יקר בכעוד 1100 שח

אז תזמין את הכרטיס מחנות אחרת

פורסם

אף אחד לא אמר שה290x לא טוב.

פורסם
  • מחבר

תאמת אני אוהב את אייבורי מה אתם אומרים שווה לחכות ל r9 390x לקנות בנתיים סתם כרטיס מסך שחליף את הכרטיס מסך שיש לע במחשב של אחי 5830

I7 860

P55 gd55

ספק 600w וכשיצא ה r9 390 לקנות אותו או ישר ללכת על 970 מלנות אחרת המחיר באיבורי כ מסך 290x עולה לי 1970 שח

:/ לא יודע מה שווה לעשות :///

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים