עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

• תגובות 854
  • צפיות 188.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי דירות high-end ב-250K. האם הם משתלמות?

פורסם

מבפנים, הדירות היקרות נראות אותו דבר ולכל אחת יש גאראז' ל-10 מכוניות. מה שמשנה זה המיקום.

פורסם

מי שקונה דירה יותר מ300 עושה טעות חמורה מאד ...

פורסם

למה? אי אפשר לעשות עוד כסף?

לא המיקום הוא העיקר בקניית דירה?

פורסם

בדרך כלל יש בניין שיש בו כמה דירות וכל אחת ממוקמת ב״קומה״ שונה ... אז הכי זולה תהיה עם נוף פחות טוב ובגלל זה המחיר משתנה ככה שזה לא שווה לקנות את אותה דירה ב200 אלף יותר רק בגלל שהיא נמצאת יותר גבוה ופונה לנוף אחר... ( ויזואלית רוב הדירות הם בידיוק אותו עיצוב בפנים חוץ מבודדות שהן קצת שונות זה הכל )

לא שווה את התוספת המחיר במיוחד בהתחלה שאתה בהייפ של המשחק ורוצה לטעום מכל דבר

פורסם

איפה הכי זול לקנות כרגע את המשחק?

ב http://www.nuuvem.com.br לא ניתן לרכוש יותר את המשחק

פורסם
תעבוד עכשיו על ההשלמה ל-100% :)

בהחלט! :) אבל קודם נשקיע קצת באונליין, לא נגעתי בזה יותר מידי..

לצערי כבר עשיתי את הטעות וקניתי את הדירת HIGH END הכי יקרה כמו סתום.

אני שוקל למכור אותה ולקנות אחרת, זה יתן משהו? או שכבר נישאר עם אותה אחת וזהו..

פורסם

נראה לי שאם אתה מוכר אותה, אתה תקבל רק 40% מהערך שלה.

פורסם

לפחות משהו. אבל היה נחמד אם היו מכניסים מכירה למשתמשים אחרים כמו יד2 כזה.

פורסם
מישהו יודע מה קורה עם ה Crew ומי מנהל אותו? אני מחכה כבר יומיים בערך לאישור ההצטרפות. השם שלי זה Aviv943.

אישרתי אותך ועוד כמה שזיהיתי מהפורום. משתמשים שאני לא מזהה אני אשאיר לשיקול דעתו של yahaviko1992

פורסם

עדיין לא שיחקתי ממש באונליין, אז אשמח להסבר קטן מה ה'צוות' בדיוק נותן לי?

אפשר כמה צוותים או כל אחד יש לו צוות אחד בלבד?

ועכשיו כשהמשחק רץ לי אז רציתי לשאול, יש אפשרות לשנות את הFOV בגוף ראשון כשאתה ברכב? זה יותר מדי קרוב לי.

פורסם

קצת קשה לי לדעת מי מהפורום ומי לא, אני משתדל לאשר את כולם אבל אשמח אם תרשמו הודעה "אני מHWZONE +ניק" שאדע מי אתם.

CREW יתן לך אפשרות לראות חברים מהפורום שמחוברים ולשחק איתם באותו שרת (לבד) או שתוכל למצוא אותם יותר במהירות כדי לעשות ביחד משימות.

פורסם

ועכשיו כשהמשחק רץ לי אז רציתי לשאול, יש אפשרות לשנות את הFOV בגוף ראשון כשאתה ברכב? זה יותר מדי קרוב לי.

הסליידר של ה fov בהגדרות תצוגה לא עובד על הגוף ראשון במכונית? זה אמור לעזור קצת.

אם זה לא מספיק יש ב pcgw 2 תוכנות שאמורות לאפשר fov רחב יותר. אבל שים לב שאמינות באונליין עדיין נטולה בספק

פורסם

ידוע אם אני מתקין את המשחק על SSD , אז הביצועים משתפרים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים