עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג סביבות 4K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?4K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולה

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך צורב ומסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא משנה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך בOS, הרכבת המחשב כמובן שזו ההעדפה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים?גר בקריות

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?החודש

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)SSD

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות?הכוונה שלי היא באמת לחסוך ולקנות רק מה שצריך למשחק הזה ספציפית, ככה שכל הכרטיסים היקרים למינהם שגיימרים אוהבים לא באים בחשבון

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

הרכבתי לך מפרט בTMS הם עושים משלוחים מ3500 ש"ח.

קישור

נערך על-ידי ida2423

פורסם

SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI RETAIL יותר טוב מ660GTX?

פורסם

^ כן ללא ספק.

ida, אני דווקא הייתי מוריד את הSSD ולוקח 290X שבמבצע, SSD יותר פשוט להוסיף בעתיד מאשר לשדרג כרטיס מסך.

הSSD ששמת לא כל כך מומלץ, יש זולים/משתלמים יותר (בתוספת 100 שקלים לדגם שבחרת אפשר כבר לקחת נפח כפול - 250GB של חברה אחרת)

פורסם
^ כן ללא ספק.

ida, אני דווקא הייתי מוריד את הSSD ולוקח 290X שבמבצע, SSD יותר פשוט להוסיף בעתיד מאשר לשדרג כרטיס מסך.

הSSD ששמת לא כל כך מומלץ, יש זולים/משתלמים יותר (בתוספת 100 שקלים לדגם שבחרת אפשר כבר לקחת נפח כפול - 250GB של חברה אחרת)

רציתי לשים לו את ה290X אבל הוא אמר שהוא לא מעוניין בכרטיסי מסך של גיימרים, רק מה שיריץ

לו את AION על ההגדרות הכי גבוהות ונתתי לו כרטיס מסך יותר טוב מזה.

לגבי הSSD ייתכן שאתה צודק;)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות והמפרט, כמה שאלות שיש לי לאחר סקירה:

1. האם הכרטיס הזה הוא AMD Radeon HD 7970? קשה לי למצוא מידע על הכרטיס פשוט

2. קצת על ספק הכוח והזכרון, האם מספיקים 500 וואטים להחזיק את המערכת? והאם 8GB מספיק? כמו כן לא עדיף להתקין 4X2?

3. לאחר החלפה של הSSD שהבאת בKingston אחר הגעתי למחיר 3581 וזה נראה לי מחיר דיי נחמד כרגע, רק מקווה שזה מספיק בשביל Aion.

4. שאלה אחרונה, אם יש לי מארז של מחשב(PC רגיל דיי גדול הייתי אומר)של EZCOOL האם ישנה אפשרות לקנות את החלקים ולהתקין לבד? יש לי במחשב ספק של 550W של קורסייר שיחסית למחשב הוא דיי חדש ואם אפשרי להשתמש בו זה יהיה מעולה

כמובן שאני מבין שזה יכול לייקר את העניין אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע דעות בנוגע לכל מה שרשמתי.

תודה

נ"ב

תמונה של המארז שיש לי

34830776c.gif

נערך על-ידי Oddo

פורסם

1.כן

2.לדעתי 500W יספיק אבל תבדוק את זה. 8GB בהחלט יספיק,ועדיף אחד למקרה שתרצה לשדרג.

3.אפשר להחליף באמת לSSD יותר זול

4.תרשום את הדגם של המארז

פורסם
  • מחבר

EZ Cool ‏H-550F

זה הדגם לפי דעתי, אבל לא מצאתי פרטים

אם תוכל למצוא אני אשמח

תודה

פורסם
EZ Cool ‏H-550F

זה הדגם לפי דעתי, אבל לא מצאתי פרטים

אם תוכל למצוא אני אשמח

תודה

לא מצאתי הרבה פרטים אבל ממה שהבנתי זה מארז לא איכותי,בספק מצד שני

אפשר להשתמש.

אני מציע לך לקנות מארז בלי ספק ופשוט להרכיב את הספק שיש לך כבר לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים