פורסם 2015 באפריל 1510 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי?4Kא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוךב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולהא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא צריך צורב ומסך5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא משנה6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך בOS, הרכבת המחשב כמובן שזו ההעדפה8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים?גר בקריות9. מתי מתוכננת קניית המחשב?החודש10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה)SSD11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות?הכוונה שלי היא באמת לחסוך ולקנות רק מה שצריך למשחק הזה ספציפית, ככה שכל הכרטיסים היקרים למינהם שגיימרים אוהבים לא באים בחשבון
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים הרכבתי לך מפרט בTMS הם עושים משלוחים מ3500 ש"ח.קישור נערך 2015 באפריל 1910 שנים על-ידי ida2423
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים ^ כן ללא ספק.ida, אני דווקא הייתי מוריד את הSSD ולוקח 290X שבמבצע, SSD יותר פשוט להוסיף בעתיד מאשר לשדרג כרטיס מסך.הSSD ששמת לא כל כך מומלץ, יש זולים/משתלמים יותר (בתוספת 100 שקלים לדגם שבחרת אפשר כבר לקחת נפח כפול - 250GB של חברה אחרת)
פורסם 2015 באפריל 2010 שנים ^ כן ללא ספק.ida, אני דווקא הייתי מוריד את הSSD ולוקח 290X שבמבצע, SSD יותר פשוט להוסיף בעתיד מאשר לשדרג כרטיס מסך. הSSD ששמת לא כל כך מומלץ, יש זולים/משתלמים יותר (בתוספת 100 שקלים לדגם שבחרת אפשר כבר לקחת נפח כפול - 250GB של חברה אחרת) רציתי לשים לו את ה290X אבל הוא אמר שהוא לא מעוניין בכרטיסי מסך של גיימרים, רק מה שיריץ לו את AION על ההגדרות הכי גבוהות ונתתי לו כרטיס מסך יותר טוב מזה. לגבי הSSD ייתכן שאתה צודק
פורסם 2015 באפריל 2010 שנים מחבר תודה רבה על התגובות והמפרט, כמה שאלות שיש לי לאחר סקירה: 1. האם הכרטיס הזה הוא AMD Radeon HD 7970? קשה לי למצוא מידע על הכרטיס פשוט 2. קצת על ספק הכוח והזכרון, האם מספיקים 500 וואטים להחזיק את המערכת? והאם 8GB מספיק? כמו כן לא עדיף להתקין 4X2? 3. לאחר החלפה של הSSD שהבאת בKingston אחר הגעתי למחיר 3581 וזה נראה לי מחיר דיי נחמד כרגע, רק מקווה שזה מספיק בשביל Aion. 4. שאלה אחרונה, אם יש לי מארז של מחשב(PC רגיל דיי גדול הייתי אומר)של EZCOOL האם ישנה אפשרות לקנות את החלקים ולהתקין לבד? יש לי במחשב ספק של 550W של קורסייר שיחסית למחשב הוא דיי חדש ואם אפשרי להשתמש בו זה יהיה מעולה כמובן שאני מבין שזה יכול לייקר את העניין אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע דעות בנוגע לכל מה שרשמתי. תודה נ"ב תמונה של המארז שיש לי נערך 2015 באפריל 2010 שנים על-ידי Oddo
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים 1.כן2.לדעתי 500W יספיק אבל תבדוק את זה. 8GB בהחלט יספיק,ועדיף אחד למקרה שתרצה לשדרג.3.אפשר להחליף באמת לSSD יותר זול4.תרשום את הדגם של המארז
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים מחבר EZ Cool H-550Fזה הדגם לפי דעתי, אבל לא מצאתי פרטיםאם תוכל למצוא אני אשמחתודה
פורסם 2015 באפריל 2110 שנים EZ Cool H-550Fזה הדגם לפי דעתי, אבל לא מצאתי פרטיםאם תוכל למצוא אני אשמחתודהלא מצאתי הרבה פרטים אבל ממה שהבנתי זה מארז לא איכותי,בספק מצד שני אפשר להשתמש.אני מציע לך לקנות מארז בלי ספק ופשוט להרכיב את הספק שיש לך כבר לבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.