עבור לתוכן

מחפש כרטיס מסך שתומך ברזולוציה 3840x2160 Ultra HD 4K

Featured Replies

פורסם

שלום לכלום (: בדיוק התחדשתי במסך חדש למחשב שתומך ב3840x2160 Ultra HD 4K

.

אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך לי ברזולוציה הזו גם מבחינת משחקים.

דגם המסך: "28 Samsung LED 4K U28D590D

תקציב: 1500 - 2000ש"ח גמיש במחיר

חומרת המחשב שיש ברשותי

מעבד: lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz

לוח אם: Gigabyte - GA-Z77M-D3H

כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB

זיכרון: 16.0GB DDR3 Kingston

מערכת הפעלה: Windows 7 - 64 סיביות

כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

ספק כוח: Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver

נערך על-ידי silverrfox

פורסם

כרטיסי מסך תומכים ב-4K כבר כמה שנים טובות.

מה שאתה מחפש זה כרטיס המסך הכי חזק בתקציב שלך. רק אל תצפה לשחק בהגדרות מירביות בהרבה משחקים חדשים.

כל R9 290 עם קירור מתקדם בעקרון יתאים. ידוע לי ש-StartPC מוכרת כאלה בזול, אולי גם תמצא בפלונטר, TMS ו-וולקום

פורסם
  • מחבר
כרטיסי מסך תומכים ב-4K כבר כמה שנים טובות.

מה שאתה מחפש זה כרטיס המסך הכי חזק בתקציב שלך. רק אל תצפה לשחק בהגדרות מירביות בהרבה משחקים חדשים.

כל R9 290 עם קירור מתקדם בעקרון יתאים. ידוע לי ש-StartPC מוכרת כאלה בזול, אולי גם תמצא בפלונטר, TMS ו-וולקום

אני כרגע עם R9 280X זה לא היה בשבילי שינוי משמעותי לעבור ל R9 290. אני יכול להגיע לתקציב גם של 2k או 2.5K

הייתי רוצה לדעת עוד משהו האם ה280X שיש לי כרגע תומך ב4K ? כלומר הוא היה טוב בשביל מטרת סרטים ב4K ומשחקים ?

פורסם

לסרטים ב-4K גם R7 240 יתאים. אם אתה רוצה שדרוג משמעותי מ-R9 280X, אתה לא תמצא אותו במחיר שפוי. ל-GTX 970 אני קורא משמעותי בלחץ, שכן ההפרש עומד על סביב 35%.

מצד שני, לו ול-3.5GB זיכרון שלו לא הייתי נותן אריכות ימים ב-4K, בכלל. אתה צריך מינימום 4GB.

R9 280X מסוגל להפעיל משחקים ב-4K תחת הגדרות בינוניות וזה צריך להיות בסדר לבינתיים. אבל אם אתה מחפש פתרון בתקציב סביר (עד 2000) ועם כמות זיכרון נדיבה (6GB למשל), תאלץ להמתין לדור הבא. כרגע אין לכרטיסי המסך הבאים תאריך השקה מדוייק, אבל מעריכים שאם הם יוצגו בתערוכת קומפיוטקס ביוני הזה, כבר ביולי-אוגוסט הם יהיו על המדפים.

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_Titan_X/images/perfrel_3840.gif

כמובן ששדרוג משמעותי באמת הוא TITAN X, אבל כדי לקבל את הכח שלו ב-2500 שקלים או פחות, תאלץ להמתין לקיץ ולראות.

פורסם
  • מחבר
לסרטים ב-4K גם R7 240 יתאים. אם אתה רוצה שדרוג משמעותי מ-R9 280X, אתה לא תמצא אותו במחיר שפוי. ל-GTX 970 אני קורא משמעותי בלחץ, שכן ההפרש עומד על סביב 35%.

מצד שני, לו ול-3.5GB זיכרון שלו לא הייתי נותן אריכות ימים ב-4K, בכלל. אתה צריך מינימום 4GB.

R9 280X מסוגל להפעיל משחקים ב-4K תחת הגדרות בינוניות וזה צריך להיות בסדר לבינתיים. אבל אם אתה מחפש פתרון בתקציב סביר (עד 2000) ועם כמות זיכרון נדיבה (6GB למשל), תאלץ להמתין לדור הבא. כרגע אין לכרטיסי המסך הבאים תאריך השקה מדוייק, אבל מעריכים שאם הם יוצגו בתערוכת קומפיוטקס ביוני הזה, כבר ביולי-אוגוסט הם יהיו על המדפים.

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_Titan_X/images/perfrel_3840.gif

כמובן ששדרוג משמעותי באמת הוא TITAN X, אבל כדי לקבל את הכח שלו ב-2500 שקלים או פחות, תאלץ להמתין לקיץ ולראות.

צודק ניראה לי עדיף לחכות ל R9 390X

הבעיה שאני מקווה שהוא לא יעשה לי צוואר בקבוק עם המעבד כי אני לא מתכוון לעשות למעבד OC זה סתם מקצר את החיים שלו יותר מהר וגם ככה ניגמר לי האחריות על המחשב לפני כמה שבועות

נערך על-ידי silverrfox

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים