פורסם 2015 באפריל 1410 שנים אהלןגילתי רשימה שבה מופיעים כתובות מייל של ישראלים,וגם שלי, שכנראה נלקחו מאיזה הרשמה של פורום בעל אבטחה דרג ג', ובהודעה מופיעים גם כיתובים אנטישמיים. יש משהו שכדאי לעשות? האם ניתן לפחות להסיר את החיפוש מגוגל?
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים אולי כדאי שתשדרג את האופרציה שלך.לי יש 4 אימיילים בשימוש שוטף.1) ראשי/אישי/מאסף.2) משני לאתרים/שירותים שאינם חשובים ברמת העיקרון.3) זבל בשביל כל מה שלא ממש ראוי להיכנס ל(2).4) של הסמארטפון.אפשר להגדיר לכל דואר שיעביר העתקים של דואר ממקורות מסויימים לראשי.ובכל מקרה אפשר לעקוב אחרי כולם עם GMAIL NOTIFIER וכיו"ב...לגבי מה תעשה עכשיו בקשר לאותו הEMAIL, אני מניח שאפשר להתלונן אצל גוגל ולבקש שיורידו את הקישור מהתוצאות.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים 4???עם קצת השקעה בסדר והסרה מרשימות אפשר להסתדר עם אחד. מילא שתיים. אבל ארבע?! שיגעון.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים ממש לא שיגעון... חכם ביותר וככה גם אני נוהג.זה שומר על אבטחה, סדר, ויש לזה שימושים נוספים גם מעבר.מאכפת לך? זה חינם
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים משתמש באחד ראשי ולאחרונה התחלתי להשתמש גם ב alias-ים:Myemail@gmail.comMyemail+something@gmail.comככה נותן לי גם אפשרות לפלטר את המיילים וגם לדעת איזה אתר הפיץ את המייל שלי ברשימות תפוצה
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים הרעיון לא מופרך בעיני. ולשם אבטחה מספיק שנים. ארבע זה כבר מוגזם. יש תוויות במייל לארגון. בשביל זבל יש תיבת ספאם או קישור לביטול הרשמה. אנשים חיים היום בכזה פיזור נפש... רק סימפטום.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים מסכים עם ag43אני משתמש רק בשניים, אחד לאתרים המפוקפקים במקצת ואחד לאתרים האמינים.וזה עובד מצויין, כל הספאם והזבל מגיע לאחד, וכל השאר לשני.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים תפתח מייל ראשי ועיקרי שבו תשתמש רק באתרים אמינים ושבא לך חקבל מהם הודעות, ועוד מייל שבו תשתמש בכל אתר שנראה אפילו קצת חשוד או כאלה שלא בא לך לקבל מהם הודעות, כמו שכתבתי מקודם, בשבילי זה עובד ואין לי ספאם במייל הראשי, במייל המשני לא אכפת לי שיהיה ספאם, בשביל זה הוא נועד.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים יש כל מיני שירותים שנותנים לך תיבה זמנית שחיה רק עשר דקות.בדרך כלל אפשר להאריך את חיי הכתובת הזמנית בעשר דקות, כל עשר דקות.לדוגמא: http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
פורסם 2015 באפריל 1610 שנים לא מובן לי איך aliasים מגינים ממשהוא....כיאלוהאימייל האמיתי הוא ash@gmail.comהאימייל ה alias הוא ash+contest@gmail.comמה בדיוק מפריע למי שמקבל את הכתובת ash+contest פשוט לחתוך אוטומטית את כל מה שאחריי ה + ולהספים ישר לכתובת הראשית ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.