פורסם 2015 באפריל 1410 שנים שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים תוודא שמותקנים במחשב ה-DRIVER-ים הכי מעודכנים לכרטיס. קח גם בחשבון שהמחשב והנתב צריכים להיות קרובים אחד לשני - הטווח של 5GHZ קטן מזה של 2.4GHZ.
פורסם 2015 באפריל 1510 שנים מחבר הדרייברים מעודכנים, והראוטר יחסית קרוב יש קיר אחד שמפריד בין הראוטר לכרטיס.הטלפון קולט באותו איזור מצויין.
פורסם 2015 באפריל 1610 שנים דברים ששווה לבדוק בנתב: Channel Width, ו-Wireless Channel. לצורך העניין, ה-S2 שלי דרש שה-Channel Width יהיה Dynamic או Full, ושה-Channel יהיה נמוך מ-48. ייתכן שלכרטיס שלך יש מגבלות דומות.בעצם, במבט שני על הכרטיס שלך, לא אמורה להיות בעיה עם אף אחד מהם - אבל ייתכן ששווה לך לשחק עם ההגדרות בנתב בכ"ז ולראות.
פורסם 2015 באפריל 1610 שנים מחבר משום מה אין לי אופציה לשנות את ה- Wireless Channel יש רק אפשרות אחת והיא AUTO. Wireless Channel אין לי הגדרה כזו בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.