עבור לתוכן

Dell משיקה מסך WQHD איכותי להמונים

Featured Replies

פורסם

אחרי שסייעה לטכנולוגיית ה-IPS להפוך לסטנדרט במסכי ה-FullHD, משיקה היצרנית האמריקאית מסך 24 אינץ\' איכותי במחיר סביר - עם רזולוציה כמו זו של הסמארטפונים שלנו

לכתבה: http://hwzone.co.il/dell-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-wqhd-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%9c%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

פורסם

יכלו להוסיף GSYNC, אם בא לך לשלם 600+ במקום 370 דולר.

פורסם

האם חיבור HDMI 1.4 וכרטיס מסך HD5500 יכולים להפעיל מסך כזה ומסך מחשב נייד ברזולוציה FHD בלי תקיעות ב 60HZ בשביל office סרטים אינטרנט?

פורסם
יכלו להוסיף GSYNC, אם בא לך לשלם 600+ במקום 370 דולר.

הגיע הזמן להוזיל את הטכנולוגיה הזו ולהופכה למיינסטרים.

פורסם

קומפיוטקס השנה צפוי להיות המפץ הגדול של מסכי הפריימים המסונכרנים (GSYNC ו-FreeSync). נקווה שלאחר מכן נראה קצת פירות. אני יודע שסמסונג מתכוונת להפציץ שם.

פורסם

הרזולוציה 2560X1440 נקראת באופן "רשמי" QHD. אין צורך בW כי HD זה כבר W. עם זאת, נראה שהשם השגוי כבר "תפס" בלא מעט מקומות. בכל זאת הייתי מציע לשנות את זה בכתבה. אין סיבה להשתמש במונחים לא נכונים כשזה לא תורם כלום וכשאפשר להשתמש במונחים הנכונים.

עדיין - מה ההתרגשות. זה שזה ב"24? יש כאלה ב"27 כבר שנים, ולDELL אפילו יש "25 אחד באותה רזולוציה.

אני עדיין אעדיף 30" WQXGA אם יהיה במחיר סביר. :)

פורסם

חייב להחליף את ה T220P שלי... נחכה ש4K ושאר הטכנולוגיות יהיו יותר בשלות ...

פורסם

עם היה מסך 4k 120hz ב-1500 שקל ההיתי קונה, עם היא תעשה דבר כזה היא תמכור מיליונים.

פורסם

אם היינו ב-2019 והחומרה שלנו הייתה מספיק חזקה להתמודד עם גרפיקה תלת ממדית מודרנית ב-4K 120HZ, הייתי קונה כזה.

פורסם
אם היינו ב-2019 והחומרה שלנו הייתה מספיק חזקה להתמודד עם גרפיקה תלת ממדית מודרנית ב-4K 120HZ, הייתי קונה כזה.

אפשר פשוט ללכת לקולנוע.

תאר לעצמך איך משחקים בבית קולנוע ירגישו.

פורסם
אפשר פשוט ללכת לקולנוע.

תאר לעצמך איך משחקים בבית קולנוע ירגישו.

רע ונורא? מקרן לא יכול להתמודד עם גיימינג בזמן אמת, זה נראה נורא ומגעיל וגם יעורר כאבי ראש בגלל גודל התצוגה.

פורסם

לא מסכים. אצל חבר במרתף יש מקרן איכותי שמשחקים עליו שעות. גודל המסך האפקטיבי הוא בערך 140 אינץ'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים