פורסם 2015 באפריל 1010 שנים תקציבכם: 400חריגה:איןמה השימושים שלכם במקלדת?תכנותבקשות מיוחדות:אשמח לתאורה.מחו"ל או מהארץ?ksp /ivory בסדר גמור. תודה נערך 2015 באפריל 1010 שנים על-ידי efee123
פורסם 2015 באפריל 1010 שנים http://esport.vgames.co.il/deal/17.html - נגמר במוצ"ש תעוף על זה +1 באתי לרשום לו את זה.. הזמנתי את זה גם, מאוד משתלם
פורסם 2015 באפריל 1010 שנים מחבר תודה רבה על ההמלצה. 2 שאלות: 1. המקלדת הנ"ל שקטה? 2. היות שאני לא היחיד שמשתמש בה אני זקוק לכך שהיא תגיע עם עברית ולא ראיתי שום אזכור לכך..
פורסם 2015 באפריל 1010 שנים המקלדת הנ"ל מכנית עם מתגים חומים. היא לא שקטה כמו מקלדת ממברנה, אבל היא יחסית שקטה.ולא, אני לא מאמין שהמקלדות יגיעו עם חריטה בעברית. אפשר לארגן חריטה באחת הרשתות, רק שזה בדרך כלל יקר.
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים מחבר תודה על התשובה, אבל אני חושב שהמחיר לא כל כך אטרקטיבי אם אין חריטה בעברית
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים עם המקלדות האלה המחיר בהחלט אטרקטיבי - יש דגמים שפשוט לעולם לא במבצע וכשיש מבצע צריך לעוף אליהם. אני קניתי Corsair K60 (דגם לפני הK70) בסוף 2012 ב300 שקל במקום 550 במבצעי חנוכה שהיו ,מאז לא ראיתי את המקדלת במבצע פעם אחת.. אחת הקניות הטובות ביותר שלי עד היום .
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים עם המקלדות האלה המחיר בהחלט אטרקטיבי - יש דגמים שפשוט לעולם לא במבצע וכשיש מבצע צריך לעוף אליהםחייבים לעוף? אי-אפשר לצלול / להגיע באופניים? זה נכון, אם מדובר במשהו שבעקרו אתה צריך. אם אתה קונה משהו שאתה לא צריך רק כי זה בהנחה גדולה, לא בטוח שאתה יוצא מורווח. סה"כ מדובר במקלדת שגם אחרי המבצע עולה פי שניים ממקלדת ממברנה איכותית מאוד, אולי חוץ מהדרישה לתאורה האחורית שמייקרת את הסיפור במידה מסוימת. אני חושב שאם הייתי גיימר רציני, כמעט בטוח הייתי הולך על מקלדת כזו במחיר כזה. אבל למישהו שהוא לא גיימר, אני לא בטוח שזה מספיק ערך מוסף.
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים גם בלי חריטה הייתי קונה, מחיר הזוי למקלדת הזאת. מקסימום תיקח למקום שחורטים בו הבנתי שזה לא עסק יקר, דיברו על זה כבר פה בפורום. ד"א - http://www.pcgraph.co.il/productsList.aspx?categoryID=1 הם עושים ב 150.
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים מחבר אבל אם באמת אין חריטה בעברית הוספת חריטה הופכת את העסקה לפחות משתלמת.. בכל מקרה, תודה ממש על העזרה כולם!
פורסם 2015 באפריל 1110 שנים אני לא מאמין שזה יהיה בלי חריטה. בכל זאת תירשם אתה לא משלם במקום מקסימום יגידו לך שאין חריטה אז תגיד שלא.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מחבר מישהו קיבל טלפון?עריכה: הרגע קיבלתי טלפון! :-) נ. ב מגיע עם חריטה בעברית. נערך 2015 באפריל 1310 שנים על-ידי efee123
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים קיבלתי אותה היום.. יקח לי זמן להתרגל אליה.. כל הזמן לוחץ על כפתורי ה-G בצד במקום ctrl/shift
פורסם 2015 באפריל 2510 שנים ^ גם לי זה קרה בימים הראשונים עם ה G110 שלי , מתרגלים..ה Esc דרש קצת יותר עבודה חחאגב, איך החריטה? תעלה תמונה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.