עבור לתוכן

חיזוק קהילתי לפני רכישה - Lenovo Y50-70

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי חפירה.

הגעתי למסקנה שזה המחשב שיתן לי את כל מה שאני צריך במחיר נורמלי. רציתי לקבל ממכם סוג של "אישור" שבאמת ברמת מחיר הזאת לא אוכל להשיג משהו טוב יותר...

המטרות:

1. משחקים - (בעיקר FPS).

2. עבודה במכונות וירטואליות לטובת עבודה.

המחשב שאני מתכוון הוא הדגם Y50-70 עם ה specs הבא:

* מעבד 4720HQ.

* מסך 4K IPS.

* 256 SSD.

* 16 GB RAM.

* כרטיס מסך GTX 960M.

המחיר: 6500 ש"ח. (רוכש באילת, אז תורידו אלפייה על המע"מ - 5.5K)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה בול המחשב שאני רוצה לקנות רק מתלבט מאוד אם לקחת את ה 4k אומרים שעדיף שלא , למרות זה מסך מבריק ואני מעדיף הרבה יותר את הזכוכית המבריקים

השאלה באמת מה עדיף , גם אני מתכוון לקנות אותו מחר מחרתיים..

אם קנית עדכן בבקשה ותגיד מה דעתך זה יעזור :)

פורסם

הייתי לוקח את הדגם של ה-512GB SSD ומסך FHD ולא 4K.

הרבה תוכנות לא מותאמות למסכי 4K, ורוב המשחקים שתשחק ברזולוציית 4K במיוחד FPS יקרטעו ורוב הזמן תשחק על רזולוצייה נמוכה יותר. 4K לדעתי זה גימיק מיותר במחשבים ניידים עד שיגיעו כרטיסי מסך חזקים יותר.

אם אני לא טועה מסכי ה-4K בדגמים האלה עובדים רק על 48HZ ולא על 60HZ כמו כל מסך נורמאלי אחר(מה שאומר שלא תוכל לקבל יותר מ48FPS בכל משחק).

חוץ מזה אין מחשב בארץ שמתקרב ל-Y50 באותו מחיר ומפרט זהה אז אחלה בחירה :)

נערך על-ידי Mentos

פורסם

ה4K זה ממש בגדר גימיק עכשיו קניתי ואני ממש מתבאס עליו. אני עובד עם תוכנות שיוצרות מודלים של תלת מימד והן לא תואמות. האייקונים קטנים וזה הופך את העבודה לבלתי אפשרית. יש לי אותו חודש ועוד לא נגעתי בתוכנות האלו כי אני מחפש פיתרון בנרות. משחקים ששיחקתי עליו כמו betman arkam origian עבדו אששש על רזולוציה הכי גבוהה. הווינדוס נראה מדהים. החוויה היומיומית בו נראת מעולה ורצה חלק. ממליץ בחום לשקול כמה צריך את ה4k

פורסם

תשנה את הרזולוציה של המסך ובמשחק תגדיר רזולוציה גבוהה.

פורסם
תשנה את הרזולוציה של המסך ובמשחק תגדיר רזולוציה גבוהה.

זה לא עוזר כי זה עדיין מתחלק על פי 4 יותר פיקסלים אז שורת המשימות ענקית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים