עבור לתוכן

מחפש מסך ללימודים עד 600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין בכלל במסכים, פאנלים וכ"ו.

אני מחפש מסך גדול 23-24 אינץ', שיהיה נוח לקריאה ממושכת ועבודה עם onenote.

המסך יחובר ללפטופ בכבל HDMI (יש לי מתאם DVI)

אין צורך ברמקולים.

התקציב - 600+-

פורסם

אין ממש מסכים מומלצים בתקציב הזה. מומלץ לחרוג קצת כדי לקבל מסך עם פאנל IPS שהוא איכותי יותר:

http://www.ret.co.il/m/149217

פורסם

אם אתה עדיין בספקות, תדע שמה שאתה בעצם מחפש זה מסך ללא ריצוד (שנראה לעין) בתאורה חלשה (שיתאים לעבודה בבוקר/ערב), שיהיה חסכוני (לשימוש ביתי) ובעל חיבור dvi, מכיוון שhdmi מייקר את המסך.

אני חושב שאתה תוכל להסתפק גם ב21 אינץ'. כרגע אין לי זמן לחפש, אבל אני מאמין שqttp נתן לך הצעה טובה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצה.

לפני שאני ממהר להזמין, מה דעתכם על המסכים האלו:

umxtgy2e2n4y.png

nnuyymzmdihl.png

בנוסף, אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים איך כדי לבחור מסך לצרכים שלי, כלומר לאלו מאפיינים כדי לשים לב. כמו שכבר ציינתי, המסך ישמש רק ללימודים ועבודה.

פורסם

כאמור, לא הייתי ממליץ עליהם כי הם לא IPS/VA, אלא TN בסיסי.

ברגע שאתה מוכן להסתפק בTN, זה לא ממש משנה איזה מסך תיקח - הם די אותו דבר.

במקרה הזה, מבחינת המפרט הם סטנדרטיים למדי. עם כי שני המסכים האלה הם של "חברות מדבקה" (MAG וINNOVA הן לא יצרניות מסכים, אלא סתם חברות שמדביקות את השם שלהן על מסך שיוצר ע"י השד-יודע-מי). שזה אומר שלאף אחד לא באמת יכול להיות מושג מה טיב המסכים האלה (ולאף אחד גם לא ממש אכפת).

פורסם
כאמור, לא הייתי ממליץ עליהם כי הם לא IPS/VA, אלא TN בסיסי.

ברגע שאתה מוכן להסתפק בTN, זה לא ממש משנה איזה מסך תיקח - הם די אותו דבר.

במקרה הזה, מבחינת המפרט הם סטנדרטיים למדי. עם כי שני המסכים האלה הם של "חברות מדבקה" (MAG וINNOVA הן לא יצרניות מסכים, אלא סתם חברות שמדביקות את השם שלהן על מסך שיוצר ע"י השד-יודע-מי). שזה אומר שלאף אחד לא באמת יכול להיות מושג מה טיב המסכים האלה (ולאף אחד גם לא ממש אכפת).

TN בסיסי הוא חסכוני, ובשביל ips טוב צריך לעשות מחקר שוק קטן. אבל מילא, אם הם באותו מחיר אז כבר עדיף ips.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים