עבור לתוכן

AMD 2020: מפתחת השבבים מציגה חזון עד לסוף העשור

Featured Replies

פורסם

למפתחת השבבים יש תוכניות מפורטות לחמש השנים הבאות - ושבבי APU הם המרכיב המרכזי בהם, למרות הכל

לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-2020-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%93-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a2%d7%a9%d7%95/

פורסם

מדוע חברות יצור הCPU ממשיכות ליצר מעבד גרפי וסאונד בנוי על המעבד לא חבל על המקום העלויות וכל ההוצאות מסביב? כמו שהפרידו את היצור של מעבדים למחשבים ניידים (נחותים בהרבה) לנייחים היה צריך לבצע את אותו הדבר בין GAMING ושאר העמדות . הפסד של שטח עיבוד יקר על המעבד. (ואם נשים לב שבעיה זאת תוקע את התקדמות הטכנולוגית בפיתוח, כבר יש 5 דורות לכל סוג המעבד (I3, I5 I79) שרוב השיפורים בין הגרסאות הוא מעבד גרפי בנוי חזק יותר או סאוונד וברמת העיבוד שיפור זניח) די מרגיז לשלם כסף לא זול על חלקי עיבוד לא חשובים בכלל כי הם החליטו שאנחנו צריכים.

פורסם

אחלה כתבה, תודה.

פורסם

"חלקים לא חשובים"?

לא כולם גיימרים וצריכים כרטיסים יקרים.

דומה הדבר שתטען שחבל לבנות בלוח את בקר הרשת ובמעבד את ה"גשר הצפוני" וה"גשר הדרומי".

עזוב, חבל על המקום שתופס זיכרון הCache, לא?

אם חבל לך לשלם כסף על "חלקי עיבוד לא חשובים בכלל" אתה מוזמן לרכוש מעבד של פלטפורמת X99 שלא כולל ליבה גרפית או מעבדי זאון למיניהם, לא?

פורסם

770 - העלתה רעיון מעניין דווקה בקר רשת על המעבד יכול להיות חשוב יותר מאשר שאר הרכיבים שהזכרתי מקודם . (כדי באמת לבטל גשרים מיותרים על הלוח אם).

מי שירצה באמת להוביל את התחום AMD או INTEL או חברה שלישית שמראה (אור בקצה המנהרה) יהיה חייב להתייחס לנושא ולהפריד.

נ.ב- לגבי זיכרון הCache אני מבין שאתה לא בדיוק יודע או לא יודע, שאי אפשר לוותר עליו בגלל מהירויות BAS שעל הלוחות לא התקדמו מספיק ! (עוד כשל התפתחותי שהיה צריך לפתרון).

מעבד הקסאון או זאון (אייך שתירצה מילה לטינית) לא רלוונטי לדברי...

פורסם

בנוגע לבקר הרשת, אין שום צורך שהוא יהיה במעבד, לפחות לא היום.

אני יודע טוב מאוד מהו זיכרון cache ומהו תפקידו, אך הזכרתי זאת רק כדי להמחיש את אי רלוונטיות הטענה.

בקשר למעבדי הזאון, אם אתה לא יודע לבדוק בעצמך, אז הנה: קישור, רק תלחץ על הכפתור להאזנה.

פורסם

770 דובי 2 - הקישור לא עובד!

אוקי אז כך, מעבד XEON לא רלוונטי לדברי…

חבל העל המילים להלן קישור שעובד :

למי שלא בא לו לצפות, אז בקיצור נמרץ:

1. XEON NOT SUPPORT OC.

2. XEON עולה פי 3.5 מ4790K.

3. תומך בזיכרונות ECC בלבד לטובת שרדיות (יקרים בטירוף) ולא מהירים במיוחד.

4. XEON נועד לשרתים ולמערכות לטובת שרידות מקסימלית.

5. XEON מהירות עבודה מקסימלית 3.2GHZ לעומת 4.4GHZ. (ממש לא נועד למשחקים) .

בקיצור מעבד לשרתים בלבד !

פורסם

לפחות יש ל-AMD שאיפות להיות קיימת עד 2020. זה גם משהו.

פורסם

אם סמסונג יקנו אותם..... לא בדקתי אני מעריך שיש להם יותר כסף מאינטל.

פורסם

חחחח

פורסם

שיהיה בהצלחה.

אני מניח שרבים עדיין מתגעגעים לימי ה Athlon העליזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים