עבור לתוכן

עזרה ברכישת מסך עבור גיימינג - 450£

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שהייעוד העיקרי שלו הינו בעבור משחקים וסרטים עם דגש על משחקים .:cool2:

מכיוון שעד כה שחקתי על מסך טלויזיה 47" אני קצת דואג מהשינוי ולכן מעדיף מסך בגודל מינימלי של 25-27" אך מוכן להתגמש אם בעבור מסך שמצדיק זאת,

או שני מסכים מחוברים יחדיו.

חשוב פאנל IPS / PLS עם זמן תגובה של לא יותר מ 6-8ms.

אני מניח ששווה לציין כי הנני מתגורר באנגליה ולכן ניתן להציע גם דגמים שלא נמכרים בארץ (overclockers.co.uk/ / amazone.co.uk)

תקציב של עד 450£

אין צורך ב FREESYNC או G-SYNC מהסיבה שכרגע יש לי AMD ואני מתכוון לעבור לנווידיה ברגע שישתלם לי.

לאחר מכן אני ארכוש מסך G-SYNC שיהיה רלוונטי לאותו הרגע.

מפרט בחתימה.

תודה.

עריכה:

עד שהחתימה תתעדכן

Intel Core i5-4670K

MSI Gaming R9 290

MSI Z85-G45 Gaming

kingston hyperx 3k 240gb

Seagate Barracuda 2TB

TeamGroup 8GB PC3-19200C11 2400MHz

Alpenföhn K2 Mount Doom CPU Cooler

Seasonic M12II EVO Edition 750W

Fractal Design Define R4 PC Case

Logitech Wireless Gaming Headset G930

and some more fans

נערך על-ידי LOOSE

פורסם

מה מונע ממך להמשיך לשחק על הטלוויזיה?

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו הייתי משחק בסלון על הטלויזה sony kdl42w653 אבל זה לא היה הכי נוח בכיוון שצריך לחלוק את הסלון עם האישה .

בקרוב אנחנו עוברים לבית עם חדר עבודה ששם המחשב הולך להיות.

פורסם
  • מחבר

האם יש איזושהי דרישה בעייתי שבגללה אין המלצות?

פורסם

חוסר עניין הציבור כנראה.

אוקי, אתה רוצה מסך עם זמני תגובה מהירים אבל בגודל גדול. אני מקווה שאתה יודע שזאת בעיה. יש כאלה, אבל הם הרבה מעל לתקציב שלך.

אם עד עכשיו שיחקת בטלויזיה (בדרך כלל בעלות זמני תגובה כפולים ומכופלים ממסכים סטנדרטיים) אני מאמין שממש לא תהיה לך בעיה עם מסך 27" דוגמת U2713HM.

אם קצת כבד לך גרפית (בכל זאת, רזולוציה של 2560X1440) אתה יכול ללכת על מסך בעל רזולוציית 1080P כמו ה-P2714H, רק אל תצפה לאותה חדות.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
  • מחבר
חוסר עניין הציבור כנראה.

אוקי, אתה רוצה מסך עם זמני תגובה מהירים אבל בגודל גדול. אני מקווה שאתה יודע שזאת בעיה. יש כאלה, אבל הם הרבה מעל לתקציב שלך.

אם עד עכשיו שיחקת בטלויזיה (בדרך כלל בעלות זמני תגובה כפולים ומכופלים ממסכים סטנדרטיים) אני מאמין שממש לא תהיה לך בעיה עם מסך 27" דוגמת U2713HM.

אם קצת כבד לך גרפית (בכל זאת, רזולוציה של 2560X1440) אתה יכול ללכת על מסך בעל רזולוציית 1080P כמו ה-P2714H, רק אל תצפה לאותה חדות.

אני כנראה צריך לשווק את עצמי טוב יותר ;)

בכל מקרה -

החלטתי ללכת על מסך של 25-27", IPS, ללא G-SYNC וללא FREESYNC מהסיבה שכרגע יש לי AMD אבל בעתיד אני ארצה לעבור לנווידיה. בנוסף, חשוב לי מאוד איכות התמונה ולכן אני אחכה עד שיצאו עם מסך IPS + GSYNC נורמלי.

אני רואה שיש לא מעט עניין לגבי ה - Dell U2515H והוא גם יחסית זול. מה שבאמת מדאיג זה עניין הרזולוציה; אז האם הרזולוציה הגבוהה של המסך נראת טבעית ונוחה לשימוש בגודל מסך קטן יחסית?

ויותר חשוב, אם וכאשר אני אשחק על 1080p זה יראה גרוע יותר ממסך שהוא בעל רזולוצית FHD מקןרית?

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה,

בחנתי את האפשרות של ה LG אבל הבנתי שלא כל המשחקים תומכים ברזולוציה הזאת וגם שהעתיד של המחשב שלי נראה ירוק (נווידיה)

לכן כרגע אני פשוט מחפש מסך IPS 25-27" שיהיה טוב מספיק למשחקים עד לשדרוג הבא.

פורסם

1. איזה משחקים אתה משחק? באיזה קונסולות אתה משתמש?

2. כמה רחוק אתה מתכוון לשבת מול המסך?

פורסם
  • מחבר
1. איזה משחקים אתה משחק? באיזה קונסולות אתה משתמש?

2. כמה רחוק אתה מתכוון לשבת מול המסך?

1. FPSים, אבל יותר סינגל מאשר מולטי, גוף ראשון, גוף 3. בקיצור, רוב מה שנחשב למשחק AAA. ברשותי PC ו- PS4. ה PS4 משמש רק לאקסקלוסיבים והוא בעדיפות נמוכה יותר ככה שלא אכפת לי אם לא יוכל להתחבר למסך מחשב. אם צריך אז יש טלויזיה או שאני בכלל אמכור אותו.

2. לא יודע להגיד ממש אבל מרחק נורמלי של שולחן מחשב. כשאני משחק אז זה בד"כ עם ג'ויסטיק ככה שאני יכול להתרחק אם צריך.

מהתרשמות שלי, נראה ש 27" יקלע בול אבל אני מניח שתמיד יש מקום להתפשרות.

אגב איך ה http://www.amazon.co.uk/BenQ-GW2765HT-LED-inch-Monitor/dp/B00M913DVG/ref=cm_cr_pr_product_top ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

עוד משהו..

אני כמובן לא יכול להריץ משחקים של היום על 1440p וכמובן שאצטרך להוריד את הרזולוציה ל 1080p

האם הסקיילינג יהיה בעייתי?

פורסם

אם אתה רוצה להריץ משחקים על 1080P, אל תקנה מסך 1440P.

בכלל, נשמע שבאמת הכיוון המקורי שלך (טלוויזיה בגודל "32 בערך) היא הכיוון המועדף עבורך. בהנחה כמובן שיש מספיק מקום בחדר שיאפשר לך לשבת במרחק סביר ממנה ולא קרוב מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים