עבור לתוכן

האם יהיה כדאי לעשות OC למעבד?

Featured Replies

פורסם

את הSPREAD SPECTRUM הייתי מפעיל.

הHT מבוטל? כי לא רואים אותו בתמונות.

הטמפרטורות טובות בנתיים.

אבל לך תדע מהם יהיו ב3.8GHZ ביום חם של קיץ.

על פי זה כדאי למדוד את הגבול העליון.

פורסם
  • מחבר
את הSPREAD SPECTRUM הייתי מפעיל.

הHT מבוטל? כי לא רואים אותו בתמונות.

הטמפרטורות טובות בנתיים.

אבל לך תדע מהם יהיו ב3.8GHZ ביום חם של קיץ.

על פי זה כדאי למדוד את הגבול העליון.

HT מופעל. אבל המעבד לא על 3.8Ghz אלא על 3.5Ghz, בכל מקרה הבנתי למה אתה מתכוון ואני אעקוב אחרי הטמפ'.

סליחה על החפירות אבל יש לי עוד כמה שאלות:

1. מה התרומה של SP?

2. המקסימום שאני יכול להגדיר ב DRAM Frequency זה 1333Mhz? (הזכרונות שלי הם 1333mhz)

3. לאחר ה OC, המחשב לא חוזר ממצב שינה. הוא פועל, המאווררים מתחילים לפעול והכל אבל אין שום צג והנורות במקלדת לא דולקות. במצב הזה אני חייב לעשות ריסט כדי להפעיל את המחשב (שבצורה מוזרה חוזר בדיוק לאותו מצב כמו שהיה לפני שנרדם). למה זה קורה? מהי הבעיה?

4. והכי חשוב, הOC בסדר? שום הגדרה לא בעייתית/חריגה/או כל דבר אחר?

פורסם

1) איזון חשמלי שבתאוריה אמור להוסיף ליציבות OC.

2) אתה יכול יותר קצת אבל אולי תצטרך תוספת קטנה למתח. בכל מקרה תנסה לא להתרחק יותר מדי מהתדר המקורי.

3) לא יודע. בנתיים תבטל את המצב שינה.

4) לא שמתי לב לשום דבר חריג.

פורסם
  • מחבר
1) איזון חשמלי שבתאוריה אמור להוסיף ליציבות OC.

2) אתה יכול יותר קצת אבל אולי תצטרך תוספת קטנה למתח. בכל מקרה תנסה לא להתרחק יותר מדי מהתדר המקורי.

3) לא יודע. בנתיים תבטל את המצב שינה.

4) לא שמתי לב לשום דבר חריג.

1. אוקיי, הפעלתי.

2. סבבה, כרגע אני אשאיר את ה OC כמו שהוא.

3. טוב מזל שיש SSD שכבר אין סבל בהפעלת המחשב.

4. :)

תודה רבה לך ולשאר האנשים שעזרו לי. אם יהיו לי בעיות בעתיד אני אפתח דיון חדש (מקווה שלא) :smiley1:

פורסם

טמפ' מעולות.

תתן בבקשה את הערכים של הגראף בbf4 אם אפשר באותה מפה.

פורסם
  • מחבר
טמפ' מעולות.

תתן בבקשה את הערכים של הגראף בbf4 אם אפשר באותה מפה.

תודה. המעבד ירד ל 11-12 והכרטיס מסך נשאר ב 9-10 (הנוסחה שלך של 1000 חלקי המספר = FPS, נראית לי נכונה כי עכשיו הFPS נע הרבה יותר על ה 85FPS ומעלה) והקפיצות של המעבד בגרף הרבה פחות גבוהות מפעם קודמת.

פורסם

מעולה, שיפור משמעותי בהשקעה קטנה יחסית. הגראף מראה כמה זמן לוקח לרנדר פריים, לכן אחרי סידור יחדות זה מה שיוצא בנוסחא. ברגע שהקפיצות השתפרו ז"א שגם הדרופים קטנו סביר להניח בסצנות עם פיצוצים.

פורסם
  • מחבר
מעולה, שיפור משמעותי בהשקעה קטנה יחסית. הגראף מראה כמה זמן לוקח לרנדר פריים, לכן אחרי סידור יחדות זה מה שיוצא בנוסחא. ברגע שהקפיצות השתפרו ז"א שגם הדרופים קטנו סביר להניח בסצנות עם פיצוצים.

כן צודק, אני מרגיש את השיפור גם בעוד משחקים. אני מקווה שאוכל להישאר על הOC הזה ושלא יהיו לי הפתעות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים