פורסם 2004 במרץ 2421 שנים הייייש לי בעיה עם ריבא טיונר- כל פעם שהמחשב עולה המסך מהבהב- ריבה טיונר משנה מהירויות שעון (גם אחרי שמחקתי), ואני רוצה למחוק אותו ולהחזיר את מהירויות השעון לקדמותם, וגם שלא יהיו לי הבהובים על ההתחלה.ד"א- היום קיבלתי והרכבתי מעבד חדש +Zalman 6500b alcu Heatsink+משחה תרמית silver ;D ;D ;D ;D
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים מחבר גם אחרי שמחקתי את התוכנה בעליה של ווינדוז המסך "מהבהב" כאילו הוא מחליף רזולוציות- ז'תומרת שריבא טיונר מחליף מהירויות שעון.איך להיפטר מזה??!!
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים המלצה שלי תתקין את התוכנה תדאג להחזיר את הכל למהירויות סטוקאחרי שתסיים עם זה תמחוק את התוכנה לגמרי (גם תוריד אותה מה STARTUP ב MSCONFIG)
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אני לא חושב שיש קשר בין הרזולוציה לבין המהירויוצ שעון אבל למה אתה עושה קשר בין זה לריווא טיונר
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אני יגיד לך זה גם אצלי ככה במסך שיש לי עכשיובמאפיינים -> צגרשום 85 הרץשהוינדוס עולה הוא עובד על 60 הרץעד שאני במאפיינים מוריד ל 60 ומעלה שוב ל 85 אז הוא מתעדכן עד הריסט הבא..אני חושב שזה דרייבר דפוק או שהTVOUT שיגע אותו לגמרי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.