עבור לתוכן

התלבטות בין SSD וHD שונים (2TB ו250 גיגה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני מתכנן לקנות הארד דיסק וSSD חדשים (הגיע הזמן.)

1. HD

----------

הגודל הרצוי הוא 2TB. חשבתי ללכת על הסיגייט בגרסת 2 הפלטות עד שקראתי פה ובעוד אתרים על בעיות אמינות קשות לסיגייט (כן, ברור לי שרוב ההארד דיסקים הבייתים כיום הם לא שיא האמינות, אבל הבחנתי ביותר תלונות על הסיגייט, מה שלא בדיוק מפתה אותי לאור ההיסטוריה האישית שלי איתם).

אשמח להמלצה על הארד דיסק אחר עד 500 שקל. הWD Green הוא 5400 אז אני מניח שהוא ירד מהפרק. האם הטושיבה הוא הבחירה הנכונה? (ספציפית זה: http://www.tms.co.il/product/12210)

2. SSD

------------

שימושים עיקריים: עריכת תמונות (raw), ווידאו עד 4K ומשחקי מחשב.

ההתלבטות בגדול (על פי מידע שאספתי) היא בין הmx100, mx200, bx100 ל850PRO. כן, אני יודע שהם לא באותה ליגה ולא באותו מחיר, אבל אני מוכן לשלם את התוספת הזאת.

למרות זאת, בארץ המחיר של ה850 גבוה מאוד. באמאזון, לאחר משלוח ומיסים, הוא מגיע ל780, טיפה שפוי יותר. האם למישהו יש ניסיון עם שירות ואחריות אחרי קנייה מחו"ל? ראיתי בכמה מקומות הערות לגבי brick של ה850פרו אחרי עידכון קושחה. האם זה נפוץ אצל סאמסונג?

אני לא מסתכל בכלל לכיוון ה500 גיגה כרגע מפאת המחיר, למרות שאם פיספסתי איזשהו דגם משתלם ב500 גיגה (בלי פגיעה יותר מדי גדולה בביצועים), אשמח להמלצה.

תודה רבה על העזרה, עוגת ביסקוויטים מובטחת לפותר נכונה.

פורסם

היה לי סייגייט מהסדרה הקודמת דגם ST31000528AS סדרה Barracuda 7200.12 היה לי את הכונן הזה כארבע שנים והוא עדיין עבד למרות שהאחוזי הבריאות שלו היו על 70% לא לקחתי איתו סיכון הוא התקלקל לי פעם אחת אבל זה קרה בגלל קושחה פגומה ובעייתית היה לי מזל כי זה היה רק סקטורים פגומים ולא דיסק שקרס אז הספקתי להציל מידע בזמן שלחתי את הדיסק למעבדת סיגייט בחו"ל הפלטה הוחלפה והכונן הציג אמינות של כמה שנים כיום אין שום דיסק קשיח אמין בשוק וגם פעם זה היה ככה כל דיסק קשיח יכול לקרוס בזמן כזה או אחר ואל תקשיב לכל אלה שמבינים פה וחושבים שהסיגייט הם הגרועים ביותר בעצם כולם לא טובים אם זה באמינות תכין גיבוי מחוץ לכונן למקרה חירום כי כל כונן יכול לקרוס בכל רגע

את הטושיבה אני לא מכיר אבל ככונן קשיח הוא לא שונה משאר הכוננים בשוק

אני יכול רק לומר לך שבמחשב שלי אחי יש דיסק קשיח של WD נפח 640GB הוא משנת 2009 ועדיין הוא עובד פה ושם הדיסקים של WD אמינים

נערך על-ידי ido135

פורסם
  • מחבר

אוקיי... תודה..

SSD?

פורסם

מה התקציב שלך לכונן SSD חדש?

פורסם
  • מחבר

SSD כבר לא רלבנטי. נשאר רק ההארד דיסק.

לא מצאתי HGST בארץ. אני צודק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים