עבור לתוכן

980 כרטיס מיותר ולא משתלם?

Featured Replies

פורסם

מי שמשחק על 1080p יכול להסתפק בלי שום בעיה ב970. ומי שמשחק על 2k ומעלה, ורוצה חווית משחק חלקה צריך sli. אז למה לקנות 980 בודד, במיוחד לאור המחיר היקר שלו?

פורסם

מאותה סיבה שאנשים קונים מוצרים של אפל בפי כמה יותר ממוצרים מתחרים למרות שהם זהים לחלוטין. כדי להגיד שיש להם...

מהצד השני הwitcher 3 משתחרר תיכף ויש סיכוי שלמשחק הזה אפילו ה980 לא יספיק גם ב1080P.

פורסם
  • מחבר

לא מאמין.. הדרישות שלו לא בשמים

פורסם

אבל הגראפיקה של המשחק השני היתה כלכך טובה שבזמנו לא יכלת לשחק אותו עם הדרישות הכי גבוהות שלו על כרטיסי המסך החזקים. הם מבזבזים עכשיו הרבה זמן כדי להוריד את הגראפיקה בגרסאות הקונסולה ואני מקווה שהם לא ידפקו גם את גרסאות הPC בגללם.

פורסם

כלומר הכרטיס רץ חלק בהגדרות המקסימליות למשחק ב1080P זה לא רע אבל זה גם אומר שצריך כרטיסים מהדורות הבאים או SLI לרזולוציות גבוהות יותר.

פורסם

ב- 1440p ה- GTX970 מתחיל להיות גבולי לעיתים, צריך 980.

פורסם

אני גם מצטרף לתהייה פה. אם וויצ'ר 3 הוא מה שעומד לנגד עיני ואני מעוניין להבטיח חווית משחקה בהגדרות הגבוהות ביותר (בלי אוברסמפלינג) עם כמה שפחות גמגומים, לא כדאי לי לקנות את ה-980 על-אף השיפור היחסית קטן על פני ה-970?

פורסם
  • מחבר

לא חושב שיהיה הבדל אמיתי ומשמעותי, שבאמת תרגיש בו בין הגדרות גבוהות מאוד להגדרות גבוהות. לא שווה אלף שקל יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים