פורסם 2015 במרץ 2210 שנים צודק לא שמתי לב למארזלדעתי קירור מים לא מיותר כלל הוא גם הרבה יותר שקט וגם מספק קירור יעיל יותר.הספק בהתאם לתקציב חכה ב 6500 כולל החלקים שאתה רוצה?
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים בקירור מים יש גם משאבה וגם מאוורר למה הוא יותר שקט?נכון שהמאוורר יכול להסתובב על מהירות נמוכה יותר באותו מחיר של הקירור מים מאורררגיל יהיה שקט יותר.הספק שנתת בינוני.הוא בחר מארז. נערך 2015 במרץ 2210 שנים על-ידי none77
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים כמו שאמרתי הספק היה בהתאם לתקציב ולדרישות האחרות.רעש קירור נוזליH55 30.32 dbaרעש קירור רגיל Arctic freezer i11 35.8dba
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים כן ה ארקטיק עולה פחות אבל עם כבר לקנות מחשב גיימינג צריך גם קירור בהתאם כול מעלה אחת פחות לגיימינג שווה הרבה.מבחינתי הייתי שם או H80 לפחות או מרכיב קירור נוזלי לבד,שזאת גם אפשרות.לגביי המשחקים הוא כן יריץ אבל הכוונה למה על מקסימום? איזה רזולוציה? אילו משחקים?מנסיון אישי כרטיס אחד לא יריץ מעל 1920X1080+הגדרות מקסימליותובחלק מהמישחקים לא תוכל להשתמש בהגדרות מקסימליות.
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים לא חייבים להסכים על הכל זה גם לא אמת מוחלטת, לא רואה למה הוא צריך בלי המהרה ומארז מאווררבמעבד שפולט 84W קירור מים.
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים מחבר חברים יקריםלאחר התלבטות עמוקה החלטתי לרדת ממחשב גיימינג ולהמירו במחשב לצרכים משרדיים, צפיה בסרטי hd .אופיס וכו' בעלות של עד 3000 שח ושיתאים לארבע חמש שנים הבאות.אני כבר אקנה לילד PS4 לבקשתו.בעיקרון אני מעוניין שהמעבד יהיה אינטל i5 .לוח האם יהיה של גיגהבייט עם יציאות לחמש רמקולים ויציאת hdmi למסך .כונן ssd 250 גיגה ומארז של אנטק gx-500-400.טופס מטה.אודה לכם שוב על ייעוץ לגבי רכיבים ממומלצים.תודה שוב וסליחהמה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצלב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי.צפיה בסרטי hd .אופיס.עריכת סרטים משפחתיים במובי מייקר.אינטרנט והכי חשוב שיהיה מהיר ביכולת עיבוד הנתונים ובכלל.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס.אינטרנטב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד כלל למשחקים-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 23 אינץ hd מדגם DellU2311-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך/בנוני ולא למשחקים או תוכנות כבדות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.אך נראה לי שכרטיס מסך און בורד על לוח האם יספיק?5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? המחשב בדרך כלל דולק בקביעות אז שקט נגיד 66. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה.העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השרון/מרכז/חולון,חנויות אמינות ובעלות מוניטין9.מתי מתוכננת קניית המחשב?מיידי10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). ללוח האם חייבות להיות יציאות לחמישה רמקולים בתצורת 5.1 כולל יציאת hdmi למסך המחשב11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן ,אך בדר"כ מחליף למחשב חדש כל 4-5 שנים12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:צריך גם צורב דיוידי וקשיח 1 טרהתודה רבה וסליחהאודי
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים סגור על הgx500?זה מארז גיימינג תקציבי טוב, לא ממש תואם לצרכיםשתארת.לגבי הלוח אם האם חשובה יציאה אופטית, display port, המסך שלך תומך. נערך 2015 במרץ 2510 שנים על-ידי none77
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים מחבר שמעהיה ל מארז של אנטק ,עבד 5 שנים ברציפות ואני מרוצה מאדניקית פעם בודש מאבק ועבד פיקסהמארז שהצעתי יחסית זול ולדעתי גם טובאם נכנס בתקציב מה טוב אם יש לך להמליץ על משהו יותר טוב ומתאים מנסיון נא המלץלגבי המסך שלי נא ראה תמונה מטה של כל היציאותאני חושב שיש דיספלי פורט היציאה הימנית ליד DVIhttp://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2311h.htmתודה! נערך 2015 במרץ 2510 שנים על-ידי udisaar
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים מחבר לגבי שקט במיוחד - לא קריטיכן ,אשתמש ביציאת Dislay port מהמסך שלי ללוח האם שתמליץ לינא המלץ לי על מפרט שלם בהתאם לבקשותתודה!
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים למה לקנות PS4 באיזה 2500 שקל כשאתה יכול לשדרג את המפרט המבוקש בכרטיס מסך במחצית מהסכום ?
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים מחבר ה PS4 כבר נרכשאודה לך על סיוע בהרכב המפרט החדש לפי בקשותיי החדשות בסכום עד 3000 ש"חכסף זה לא העניין כאןמודה לכם מראשתודה
פורסם 2015 במרץ 2510 שנים לפי מה שבדקתי והתמונה אין לך יציאת hdmi במסך.המארז משתיק ואיכותי ניתן לחסוך.מאוורר עם פלטה אחורית משודרג יחסית גם אפשר לחסוך.ספק איכותי גם ניתן לחסוך.מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪944קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer i11כמות: 1 - מחיר: ₪156לוח אם:Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3כמות: 1 - מחיר: ₪289מארז:Nanoxia Deep Silence 4 Blackכמות: 1 - מחיר: ₪452ספק כוח:Seasonic S12G-450W 80+ Goldכמות: 1 - מחיר: ₪344זיכרון:בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600כמות: 1 - מחיר: ₪329קשיח למחשב שולחני:SanDisk SSD Ultra Plus 128GB 2.5" SATA3כמות: 1 - מחיר: ₪334קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪312כונן אופטי:LG DVDRW X24 SATAכמות: 1 - מחיר: ₪111הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודהכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪3271המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3206 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/xqsm9t5v נערך 2015 במרץ 2510 שנים על-ידי none77
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.