עבור לתוכן

האם יכול להיות ש-triple c מווסטים מהירות של טורנטים?

Featured Replies

פורסם

היי,

הייתי מחובר תקופה מסוימת לHOTNET מכיוון שקיבלתי ספק אינטרנט חינם בהצטרפות לHOTMOBILE.

נתקלתי בבעיה איתם שלפעמים בערבים (במיוחד במוצ"ש) הפינגים לשרתים בחו"ל היו עולים מעל 120ms דבר אשר הקשה לשחק משחקי רשת...

החלטתי לנסות ספק אינטרנט אחר אז החלטתי לנסות את CCC.

בשבועות הראשונים היה נראה שהפינג שלי לשרתים בחו"ל אכן הרבה יותר טוב ונשאר יציב על 80~ לאורך כל שעות היממה.

אך פתאום שמתי לב שהורדות הטורנטים שלי היו נורא איטיות... אפילו טורנטים שהיו להם כמויות מטורפות של סידרים...

בהתחלה חשבתי אולי סתם נפלתי על כמה טורנטים ולא היה לי מזל לקבל חיבורים טובים...

כעת לאחר כמה שבועות זה כבר ממש התחיל לעצבן אותי אז החלטתי לבדוק את העניין.

עדיין יש לי גם ספק HOTNET שאני עדיין מקבל חינם אז החלטתי לערוך השוואה.

שמתי 5 טורנטים שיש להם כמות נורא גבוהה של SEEDERS לעומת LEECHERS להורדה.

בעת חיבור לCCC שמתי לב שנדמה כי סך מהירות ההורדה עבור כלל הטורנטים נעה סביבות 100-120 KBytes\s

סגרתי את uTorrent והתחברתי בראוטר לHOTNET

הפעלתי את uTorrent

הפעם ההורדות כמעט ישר עלו למהירויות גבוהות של סך הכל 10Mbyte\s~

חיכיתי 5 דקות וסגרתי את uTorrent והתחברתי בראוטר חזרה לCCC

הפעלתי שוב את uTorrent

שוב המהירויות חזרו ל 100-120 KBytes\s

החלפתי חזרה לHOTNET - המהירויות קפצו חזרה ל 10Mbyte\s~

לדעתי זה לא צירוף מקרים....

כל מקרה אשמח לשמוע מה דעתכם, האם הבדיקה בכלל נכונה, והאם עוד מישהו נתקל פה באיטיות כזאת בCCC

אגב אני רוצה לציין שהאיטיות היא בעיקר בשעות היום ובערך ב23:00 בלילה מהירויות הטורנטים עולות בצורה מחשידה...

אציין גם שלשתי הספקיות אני מחובר במהירות 100MB והתשתית היא של בזק

ובהרצת www.speedtest.net אני מקבל תוצאות גבוהות של 80MB, אז עושה רושם שנעשה וויסוט רק על חיבורי טורנט..

פורסם

באיזו חבילה אתה בCCC? פרטית רגילה, פרטית עם תעדוף (מקצועית) או עסקית?

פורסם
  • מחבר

הנה התוצאות

http://s13.postimg.org/mwj1zeyif/Glasnot_Triple_C.png

http://s17.postimg.org/4lpw5c7zj/Glasnot_Hotnet.png

המבחן טוען שאין התערבות של הספק במהירות, אך ניתן לראות בבירור את ההבדל הגדול במהירויות

כמו כן שמתי לב שבמקרה של CCC הhost מתחיל במילה dynamic, ועבור HOTNET מופיעה פשוט כתובת IPv4 רגילה. לא יודע אם זה משנה משהו...

(מחקתי את הכתובות, השארתי רק את המילה dynamic בתמונה של CCC)

באיזו חבילה אתה בCCC? פרטית רגילה, פרטית עם תעדוף (מקצועית) או עסקית?

משיחה עם הנציג הבנתי שאני בפרטית רגילה. זה לא טוב?

פורסם

זו החבילה הזולה שלהם, ואתה לא הראשון שאני שומע שמתלונן על בעיות כאלה או אחרות בביצועי טורנטים.

אני בחבילה ה"עסקית" המתועדפת. הייתי בה מהתחלה, כשהם היו ספק קטן ולא היו להם חבילות אחרות ברמות שונות, ונראה שאם פשוט אוטומטית העבירו את כל הלקוחות הוותיקים לחבילה הזו.

למרות שיש איטיות / קרטועים פה ושם, בעיקר בפלאש, ספציפית בטורנטים מעולם לא נתקלתי בבעיה ואני מוריד תמיד על המהירות המקסימלית (שאצלי היא לא כזו גבוהה כי אני בחבילת 12Mbps).

אז נראה שיש דברים בגו והם באמת מפעילים רמות שונות של תעדוף / האטה / עיצוב תעבורה.

פורסם

אני הייתי לקוח של CCC במספר תקופות שונות. פעם הם היו ספק טוב.

לאחרונה חוויתי בדיוק את אותה בעיה שאתה מדווח עליה. טורנטים ב 100KB. במעבר לספר אחר מיידית הטורנט קופץ למהירות מקסימלית של הקו.

פורסם

ניסיתי אותם לפני כשנה במקביל לספק אחר וראיתי בדיוק את אותו הדבר ביחס לטורנטים. מה שאתה מתאר הוא לא מקרה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים

חיכיתי עכשיו שבוע שיחזרו אליי (אחרי שהתקשרתי באמצע השבוע להזכיר להם) ועדיין לא חזרו אליי אז פשוט התנתקתי מהם

דווקא חשבתי לנסות חברה קטנה, חשבתי אולי אקבל יותר איכות ושירות לקוחות יותר טובים.. התבדתי

עצוב לי לראות בשנת 2015 חברת ספק אינטרנט עושה שטויות כאלה ומתנהלת ככה..

פורסם

דווקא כשהם היו חברה באמת קטנה, הם היו יותר סבבה. גם מבחינת איכות האינטרנט עצמו, וגם מבחינת התגובתיות של שירות הלקוחות.

כפי שאמרתי - אז היה להם רק מסלול אחד, שעכשיו זה המסלול ה"מועדף". נראה שפשוט העבירו את כל הלקוחות המקוריים למסלול ה"מועדף" ופתחו מסלולים יותר זולים כדי למשוך לקוחות חדשים. ולפי הסיפור שלך וגם סיפורים אחרים ששמעתי - המסלולים ה"רגילים" (זולים) שלהם לא מספקים את הסחורה. טוב לדעת, אם כי כמובן קצת חבל שזה המצב.

פורסם
  • מחבר

יותר מעצבן זה העובדה שהמחיר בכלל לא זול יחסית למתחרים... אצל כולם עכשיו המחיר הוא 40 ש"ח ל100 מגה. הם סתם פוגעים בעצמם

פורסם

אפשר לקבל מהירות של 100M גם ב-30 שקל ואפילו ב-20 שקל. 40 שקל זו הגזמה.

פורסם

014 הסכימו להוריד לי את המחיר לאיזה 130 או 135 שקל תשתית פלוס ספק 100 מגה בזמן שבזק לוקחים 120 רק אל תשתית. בתאוריה אני משלם להם 15 שקל (לא כולל הגיימר שאני לא יודע אם אני עדיין צריך). אמרו לי להתקשר עוד שבועיים ( לפני שבוע) כי הם יתחילו עם שוק סיטונאי ויהיה יותר זול. לפני זה הם רצו שאני אשלם להם 160 שקל לחודש :screwy: אמרתי להם שאולי הם אומרים שהם טובים אבל למה לשלם 60% יותר ושאני עדיין לא בדקתי ספקים אחרים אז יכול להיות שהם יותר טובים וכל מה שאני צריך זה לנסות אותם.

כל שנה אותו סיפור בדיוק - צריך לספר להם את האמת בשביל שיתנו מחיר נורמאלי . חוץ מזה, דברתי גם עם בזק לפני 014 בכדי לראות אם יש להם "תשובה " למחירים בשוק והתשובה היתה לא (120 שקל לתשתית לא יודע כמה אפשר להוריד אותם ) .

פורסם

תעשה כמוני - תעבור ל-012 ובמסגרת חבילת השוק הסיטונאי שהיא מציעה (שנקרת ONE) תקבל ספק + תשתית במהירות 100M ב-100 שקל. אפילו מודם/נתב הם יסכימו להשאיל לך לשנה בחינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים