עבור לתוכן

יעוץ בנושא ספק ל OC למערכת שברצוני לרכוש

Featured Replies

פורסם

קודם כל תודה לכל מי שנכנס ומנסה לעזור ((:

יש ברשותי כבר קירור למעבד שקיבלתי במתנה מאחותי מאילת Noctua NH-D14.

אני רוצה לאט לאט לרכוש מעבד 4790K ולוח אם MSI Z97 GAMIMG 5 וכרטיס מסך msi 970 gamimg.

אין ברצוני לעשות OC לזיכרון RAM. רק למעבד וכרטיס מסך

איזה ספק לדעתכם אני יצטרך?? רמת ה OC תהיה בהתחלה בינונית ומטה.. לאט לאט אלמד איך מתעסקים ואז למתוח את הגבולות (כמה לדעתם יהיה אפשר להגיע עם תדר מעבד?)...

לדעתכם הספק הזה יספיק?

פורסם

אוברקלוקינג פשוט למעבד ולכרטיס המסך לא הולך להגדיל באופן משמעותי את צריכת החשמל של כלל המערכת. כרטיס מסך, אולי עוד 25 וואט, מעבד בספק עוד 20 וואט.

פורסם
קודם כל תודה לכל מי שנכנס ומנסה לעזור ((:

יש ברשותי כבר קירור למעבד שקיבלתי במתנה מאחותי מאילת Noctua NH-D14.

אני רוצה לאט לאט לרכוש מעבד 4790K ולוח אם MSI Z97 GAMIMG 5 וכרטיס מסך msi 970 gamimg.

אין ברצוני לעשות OC לזיכרון RAM. רק למעבד וכרטיס מסך

איזה ספק לדעתכם אני יצטרך?? רמת ה OC תהיה בהתחלה בינונית ומטה.. לאט לאט אלמד איך מתעסקים ואז למתוח את הגבולות (כמה לדעתם יהיה אפשר להגיע עם תדר מעבד?)...

לדעתכם הספק הזה יספיק?

מעט מידע על ה 4790K.

זה מעבד חם.

עם קירורים מעל 250ש"ח שהם קירורים בעלי מאורר, ההבדל ביניהם הוא 2-3 מעלות ! _ (כולל קירורים קומפלט כגון H100i)

המעבד כבר עובד בתדר המהרה של 4.4GHZ, ורוב הניסיונות שעשו על המעבד הזה הניבו תוספת של 100MHZ - 400MHZ.

כך ש OC על המעבד כמו שהוא לא יתן לך כלום חוץ מכאב ראש.

כן היו שיפורים משמעתיים כפרקו את המעבד והחליפו את המשחה הטרמית (לCOOLLABRATORY) והשתמשו בקירור נוזלי יעודי.

אבל כמו שהוא עכשיו.... חבל על המאמץ! (הוא כבר הכי מהיר מכל המעבדים ישר מהמדף)

ולדעתי אם אתה גיימר ומעוניין ב OC , אז מעבד 4690K יהיה יותר מהנה בשבילך.

פורסם

בקשר לאוברקלוקינג מצטרף לעצה מעליי.

לי יש מעבד i5-2500K קניתי אותו בינואר 2012 ולא עשיתי לו אוברקלוקינג עד סוף 2014 כי הוא פשוט הריץ כל דבר שהפעלתי בצורה מצויינת.

פורסם
בקשר לאוברקלוקינג מצטרף לעצה מעליי.

לי יש מעבד i5-2500K קניתי אותו בינואר 2012 ולא עשיתי לו אוברקלוקינג עד סוף 2014 כי הוא פשוט הריץ כל דבר שהפעלתי בצורה מצויינת.

אם הייתי יודעת את מה שאני יודעת היום.... לא הייתי מעיזה למכור את ה2500K שלי.

לדעתי ה4790K יכול לספק רק מי שצורך אותו לעבודה ומתפרנס ממנו.

פורסם

חחח הגעתי למכפלה יציבה של 43 (אאל"ט) מעבד חייתי.

פורסם
  • מחבר

לא עניתם על השאלה על הספק חחח

זה הנושא העיקרי של השאלה חבר'ה

פורסם

אם בא לך להתפנק את יכול לקחת את הספק שקישרת אליו, רק שתדע שגם דגם ה-550W מספיק בהחלט.

פורסם
  • מחבר

אני בספק שהוא יספיק ל OC מקסימלי לכרטיס מסך ו OC בינוני עד כבד למעבד.

אתה בטוח שהספק של 550W יספיק למערכת הזאת להישאר יציבה?

פורסם
1stcowgirl חשבתי שרק ל4770K עזר להחליף את המשחה
פורסם

לפי מה שזכור לי גם אינטל החליפה את המשחה הטרמית ב4790/4690 לעומת מה שהיה ב4770 וכ׳ו

... אז הטמפרטורה יותר טובה במעבדים האלו

פורסם
  • מחבר

guylederer0 לא ענית לי על השאלה....

פורסם

dj ענה לך ... ספק איכותי 550W יספיק לOC גם למעבד וגם ל 970 (שהוא לא צורך כל כך הרבה)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
מעט מידע על ה 4790K.

זה מעבד חם.

עם קירורים מעל 250ש"ח שהם קירורים בעלי מאורר, ההבדל ביניהם הוא 2-3 מעלות ! _ (כולל קירורים קומפלט כגון H100i)

המעבד כבר עובד בתדר המהרה של 4.4GHZ, ורוב הניסיונות שעשו על המעבד הזה הניבו תוספת של 100MHZ - 400MHZ.

כך ש OC על המעבד כמו שהוא לא יתן לך כלום חוץ מכאב ראש.

כן היו שיפורים משמעתיים כפרקו את המעבד והחליפו את המשחה הטרמית (לCOOLLABRATORY) והשתמשו בקירור נוזלי יעודי.

אבל כמו שהוא עכשיו.... חבל על המאמץ! (הוא כבר הכי מהיר מכל המעבדים ישר מהמדף)

ולדעתי אם אתה גיימר ומעוניין ב OC , אז מעבד 4690K יהיה יותר מהנה בשבילך.

איך בידיוק I5 4690K יהיה יותר טוב מ 4790K??? אין לי ממש חוויה והנאה מ OC.. אני רוצה את זה לביצועים נטו.. אם אני עושה OC בינוני ל 4690 אני יגיע אולי ל 4.5GHZ וזה עם מעבד I5. אז עדיף לי כבר לקנות I7 שהטורבו שלו עם 4.4GHZ ואז אני בערך עם אותו דבר רק עם I7...

השאלה הכי חשובה פה היא לטווח הארוך... עד כמה באמת אני יצטרך את מה שיש ב I7 למשחקים כבדים בהגדרות גבוהות נטו בעתיד? אני לא עושה תיכנות לא כותב תוכנות ולא מעצב(ן) גרפי ולא עורך תמונות. מ ש ח ק י ם כבדים בלבד

פורסם

הוא לא יהנה אותך יותר. ברור שלא.

הם חשבו שאתה מעוניין באוברקלוק כמטרה עיקרית ובשביל זה המעבד הזה לא כל כך מתאים.

הספק של ה550W יספיק בהחלט.(ופעם הבאה אתה יכול לסמוך על ליאור (djelectric)בעניים עצומות...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים