עבור לתוכן

מחשב לגיימינג עד 5000 ש"ח חריגה של עד 500

Featured Replies

פורסם

שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו.

תודה מראש לכל העונים.

1. מה התקציב המקסימאלי?5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?אין צורך בשקט מצידי שיהיה טרקטור

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.בין ב"ש לחדרה כל חנות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אתמול

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? במידת האפשר ארצה חיבור אודיו מיוחד שאוכל לחבר את המערכת שלי ולהשתמש במחשב גם כמעיין רסיבר. ארצה גם SSD

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין שדרוג בעתיד

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: קראתי כתבה פה באתר שיש בעיה עם הכרטיס מסך 970, האם זה נכון? האם לא שווה לקנות אותו?

נערך על-ידי Nadav1983

פורסם

SSD אתה תקבל אבל על איזה חיבור מיוחד למגבר אתה מדבר ?

יועיל אם תומר לנו איזה INPUT יש בו.

חוץ מזה לא ציינת אילו שימושים אתה הולך לעשות במחשב הזה חוץ מלצפות בסרטים FHD3D בעזרת מקרן.

בשביל המשימה הזו אתה תוכל להסתפק ב(הרבה) פחות מ970 אך אתה מציין שגם 'גיימינג' אך לא הגדרת איזה בדיוק גיימינג. תן משחקים לדוגמה שאתה מתכוון להריץ.

ולא 970 לא פגום פשוט יוצא שהוא לא באמת 4G כמו שמפורסם ולא, זה לא אומר שהוא לא שווה כלום .

פורסם
  • מחבר

גיימיג של משחקי רשת בעיקר MMORPG witcher 3 וכאלה

ואלה החיבורים מאחורה של המערכת

http://srv1.jpg.co.il/6/54ff34bf42a69.jpg

נערך על-ידי Nadav1983

פורסם

גם אם משחקי הMMORPG לא דורשים הרבה למרות שהוא לא ממש ציין הרבה חוץ מאחד שדווקא הוא(The Witcher 3) דורש חומרה חזקה

היכונו לשדרג: דרישות המערכת של The Witcher 3 נחשפות, והן חסרות רחמים

מעבד i7 שייתן "מיגון לעתיד" למרות שכבר בThe Witcher 3 בדרישות המומלצות צריך מעבד i7 מהדור השלישי.

לוח אם מעולה שכרגע במבצע עם תמיכה בעד 32GB RAM יחד עם 6 חיבורי SATA3 ותמיכה בSLI/CrossFire(אם תרצה בעתיד להוסיף כרטיס נוסף למרות שזה ידרוש עוד חשמל, חום ובעיות נוספות שאולי תעדיף לא להתעסק איתן ותמיד יהיה עדיף לקנות כרטיס יחיד חזק יותר), תכונות נוספות על הלוח אפשר לקרוא בעמוד המוצר באתר החברה.

למרות שכתבת"אין צורך בשקט מצידי שיהיה טרקטור" שמתי באנדל שנכנס בתקציב עם מארז שייתן רמת שקט 7 וספק כוח איכותי בתקן 80+ Silver עם נצילות גבוהה ו5 שנות אחריות, כמובן הוא יספיק גם לSLI.

GTX970 אמנם בגרסת Reference שכנראה יהיה רועש בזמן מאמץ אבל המארז יפחית חלק מהרעש.

דיסק קשיח מדגם מומלץ בנפח 1TB לאחסון יחד עם SSD מדגם מומלץ וחדש בנפח 250GB .

TMS מנתניה והמשלוח עם שליח אצלהם חינם האיסוף במקרה של תקלה 45ש"ח או שאפשר להגיע לחנות בנוסף יש גם את השותפים שלהם בחולון(וולקום טכנולוגיות) והם גם משמשים כנקודת איסוף למי שמעוניין לבוא לקחת את המחשב בעצמו או להביא אותו לתיקון במקרה של תקלה.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1594

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪154

לוח אם:

מחיר מבצע - MSI Z87 MPOWER MAX LGA1150

כמות: 1 - מחיר: ₪496

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד - Palit GTX970 4GB DDR5 mHDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪1648

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪293

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪526

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5660

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5547 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gjwvr8zm

ביקורת וידאו על המארז

ביקורת וידאו על כרטיס המסך מהדגם ששמתי לך במפרט

נערך על-ידי rony2

פורסם

מה שהוא אמר.

ובנוגע למערכת שמע שלך, תיאלץ להשתמש בזוג כבלים מתאמים מסוג RCA:STEREO + זוג בננות שכאילו לסנטר וסאב

רק שאני באופן אישי מעדיף לזנוח את 5.1 לטובת סטראוX2 בשל התמיכה הדלה מצד התכנים הרבים.

פורסם
  • מחבר

רוני תודה רבה רבה על ההשקעה. באמת גבר רואים שזה מכל הלב :)

פיורי אתה אומר לקנות מערכת חדשה כאילו?

אם אני לא מתכנן כרטיס מסך נוסף או שדרוג עתידי משהו משתנה?

והספק כח יספיק? הבנתי שהמחשבים החדשים לוקחים ים חשמל.

עכשיו הבנתי שAMD הולכים להוציא בחודש חודש וחצי הקרובים גם כרטיסי מסך חדשים. לא שווה לחכות אולי?

נערך על-ידי Nadav1983

פורסם

אין צורך לקנות מערכת חדשה אפשר למשל להשתמש בכבלים כאלו אאל"ט

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=15791

בנוסף לתשובה מדויקת וברורה יותר עדיף לשאול פה בפורום אודיו.

לדעתי אין צורך לשנות ככה אתה שומר על האפשרות לSLI/Crossfire(כך או כך הספק לא יגביל אותך).

אם הספק כוח יספיק לSLI/Crossfire אז לכרטיס אחד שצורך בקושי חשמל הוא בכלל לא יתאמץ כי בתכלס לGTX970 יחיד יספיק גם 450W איכותי מחברה טובה במפרט שכזה.

לגבי המחשבים של היום הבנת את זה הפוך עם כל דור מעבדים/כרטיסי מסך צריכת החשמל רק יורדת והמעבדים/כרטיסי מסך שיוצאים רק חזקים יותר.

אם כבר למה ששווה לחכות זה לשנת 2016 כי אז יצאו מעבדי מהדור השישי(Skylake) וDDR4 במחירים שפויים יותר, למרות שתמיד אפשר לחכות עוד ועוד ובסוף לא לקנות לעולם אגב אהבתי את התשובה שלך

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אתמול

לייתר דיוק זה ממש לא חודש או חודש וחצי הקרובים כי לפי הקישור הבא(לפני יומיים) למרות שזה שמועות הR9 380 ו380X אמורים לצאת ברבעון השני של השנה שזה אומר 3 החודשים הבאים(מאפריל עד יוני) בעוד שאנחנו עדיין במרץ שהוא החודש האחרון של הרבעון הראשון שזה סה"כ כמעט 4 חודשים רק קח בחשבון שאם תחכה יכול להיות שחלק מהמבצעים הקיימים כרגע אצל TMS כמו לוח האם עלולים להיגמר עד אז.

ושמחתי לעזור :)

נערך על-ידי rony2

פורסם

Nadav1983

לא למה חדש? אם אתה מרוצה מהסאונד שלה והיא מספקת אותה אז למה להחליף. . .

פשוט החיבורים שאתה צריך זה באחת מהתצורות שציינתי, או 5.1 או סטראו קדמי+סטראו אחורי וכל זה בעזרת הכבל שקישור מעליי ואולי עוד כמה מתאמים. . .

פורסם
  • מחבר

אוקיי, לא אחכה עכשיו כמובן עוד 3 חודשים כי זה כבר מוגזם.

עכשיו רק נשארה ההתלבטות בין מה שרשמתם פה לזה-

מפרט זה הורכב ב -

׳¢׳׳•׳“ ׳”׳‘׳™׳×

- סטארט מחשבים

1449 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150

299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz

1769 ₪ - MSI NVIDIA GeForce GTX970 4GD5T OC DDR5

520 ₪ - * מבצע * - SSD Crucial 240G M500 MLC SATA III

285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

499 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 600W BUNDLE

89 ₪ - * מבצע * - Antec Bloody Tiger A40

מחיר סופי: 5369 ₪ למזומן

5476 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

http://startpc.co.il/build/media/bui...=54ff770fab285

פורסם

טעית בכונן SSD

בחרת דגם M500 שהוא פחות טוב משמעותית מזה שהומלץ כאן: BX100 256GB

חוץ מזה נראה לא רע בכלל, אולי כדאי להחליף קירור תיקח i11 של אלפיין

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
טעית בכונן SSD

בחרת דגם M500 שהוא פחות טוב משמעותית מזה שהומלץ כאן: BX100 256GB

חוץ מזה נראה לא רע בכלל, אולי כדאי להחליף קירור תיקח i11 של אלפיין

זאת סיבה טובה לצטט אותך כי זה מראה כמה אתה לא מבין וסתם כותב "נראה לא רע" סתם ממליץ על מפרטים מהמפרטים המומלצים בדרך כלל או מפרטים שאני הרכבתי שכנראה יהיו עדיפים מבלי להרכיב בעצמך כי אתה לכל פותח דיון סתם תמשיך לחפור ולא תגיע בכלל למפרט נורמלי מבלי שאני או חבר פורום אחר ייכנס לדיון וישים אחד כזה.

עכשיו לגבי המפרט הבא(שים לב להבדלים בתשובות פותח הדיון)

אוקיי, לא אחכה עכשיו כמובן עוד 3 חודשים כי זה כבר מוגזם.

עכשיו רק נשארה ההתלבטות בין מה שרשמתם פה לזה-

מפרט זה הורכב ב -

׳¢׳׳•׳“ ׳”׳‘׳™׳×

- סטארט מחשבים

1449 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150

459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150

299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB Crucial DDR3 1600Mhz

1769 ₪ - MSI NVIDIA GeForce GTX970 4GD5T OC DDR5

520 ₪ - * מבצע * - SSD Crucial 240G M500 MLC SATA III

285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

499 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + Antec 600W BUNDLE

89 ₪ - * מבצע * - Antec Bloody Tiger A40

מחיר סופי: 5369 ₪ למזומן

5476 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

http://startpc.co.il/build/media/bui...=54ff770fab285

קירור למעבד משמעותית פחות טוב שגם יהיה רועש יותר ומקרר פחות טוב.

לוח אם פחות טוב ללא אפשרות לSLI/Crossfire גם אם כתוב לו שיש אפשרות לCrossfire זה לוח לא מתאים כי הכרטיס השני יעבוד על 4x שזה פשוט איטי מידי, ואני לא חושב שבכלל תשדרג למעבד מהדור החמישי רק בגלל שלקחת לוח אם עם ערכת השבבים H97 כי מעבד כמעט ולא משדרגים במיוחד כשאתה לוקח אחד חזק כמו שאתה לקחת אז השדרוג בכלל לא יהיה שווה את זה סביר להניח.

הSSD הוא בכלל מדגם ישן של Crucial מילא זה היה הMX100 גם אם לא הBX100.

המארז פחות טוב ויהיה פחות שקט וללא בידוד אקוסטי ואפשר לשים פחות HDD(עד 4) וSSD(עד 1) לעומת הH230 שאפשר לשים עד 6 HDD או SSD ככה שאם איי פעם בעתיד תביא עוד SSD תוכל להוסיף ואם לא יש כונן קשיחים נשלף אבל לפחות יש לך את האפשרות, בנוסף לוח האם כולל עד 6 חיבורי SATA3 ככה שהמארז(GX500) יגביל אותך בשלב מסוים אם באמת תרצה להוסיף בעתיד במיוחד אם זה יהיה SSD נוסף בעל נפח גדול יותר תצטרך לוותר על הקיים במקום להוסיף או להשתמש בפתרון זול סביר להניח.

הספק אמנם טוב אבל עדיין משמעותית פחות טוב ורועש יותר בתקן 80+ Standard עם נצילות נמוכה יותר(מבזבז יותר חשמל) ולמה לקחת בכלל 600W שזה יהיה בזבוז אם ממילא הלוח שלך מיותר לCrossfire ואתה קונה כרטיס יקר של Nvidia בכלל אז סביר להניח שעדיף לוח עם SLI, אצל TMS הבאנדלים פשוט משתלמים יותר לכן זה עדיף כי אם אני יכניס ספק בנפרד זה יחרוג מהתקציב או שהוא יהיה פחות טוב.

אני ממליץ בדרך כלל על מפרטים מTMS כי אצלהם יוצא מפרט טוב יותר שנותן תמורה גדולה יותר לכסף שלך במיוחד כרגע עם המבצעים שלהם.

אם אני ירד בלוח האם לאחד ללא SLI/Crossfire אני אוכל לעלות לגרסה שקטה יותר של GTX970 בנוסף אני עדיין ישאר עם המארז H230 שייתן רמת שקט גבוהה(בידוד אקוסטי) ועם הFSP RAIDER בתקן 80+ Silver שיש לו נצילות גבוהה יותר משמעותית והוא גם שקט יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1594

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪154

לוח אם:

MSI H87-G41 PC Mate

כמות: 1 - מחיר: ₪403

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy Black + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪620

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪329

כרטיס מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV-N970IXOC-4GD For Mini ITX

כמות: 1 - מחיר: ₪1698

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪293

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪526

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5617

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5505 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/2pt5arjq

פותח הדיון לפי התשובה שלך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?אין צורך בשקט מצידי שיהיה טרקטור
אני עדיין חושב שכדאי שתשאר עם המפרט הקודם.

נערך על-ידי rony2

פורסם

אולי זה נשמע שאני קצת מנסה פה להצדקת אבל זה המצב:

חזרת בדיוק על הדברים שאני אמרתי מלבד העניין עם הלוח ספק ומארז.

ספק ומארז הם דברים שבעניי נתונים לוויכוח מפה ועד מחר. . .

בקשר ללוח עם הCF\SLI אז לא ידעתי ואכן זו עובדה שמשליכה לגבי הספק פה אתה צודק, בקטנה.

אף אחד לא היה מת מזה לעולם .... מכאן ועד להגיד שאני לא מבין כלום קח פרופורציות בנאדם .

פורסם

כשתתחיל לבנות מפרטים בעצמך ולתת תשובות שהם לא מקוצרות ולא להתעלם לפעמים מחלק מהדברים כמו שעשית בדיונים רבים אחרים, ומה זה בכלל משנה שספק ומארז בעינייך "נתונים לוויכוח מפה ועד מחר" ממילא אני ייתן את דעתי ואסביר אתה לא ואם כן באורח פלא תסביר את עצמך פותח הדיון ישקול את ההצעות השונות ויחליט ככה שאין שום צורך להתווכח במיוחד לא עם "גאון" כמוך.

ואני לא צודק ב"קטנה" אני צודק נקודה.

פורסם
  • מחבר

הזמנתי אתה ראשון בצהריים רוני.

תודה רבה לך גבר, ממש לא מובן מאליו ההשקעה ומה שרשמת פה למישהו זר ברשת.

תודה רבה ושתהיה שבת שלום :)

פורסם

המפרט הראשון הוא בחירה מעולה, שמחתי לעזור תתחדש ושבת שלום גם לך ^_^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים