עבור לתוכן

חברות החומרה ממשיכות לייצר כרטיסים מדורות קודמים?

Featured Replies

פורסם

ראיתי בכמה אתרים של חנויות שניתן להשיג(כביכול?) כרטיסים מסדרת הGTX700 ואפילו GTX600. אולי כמובן זה סתם מופיע באתר והם פשוט לא מחקו את זה. האם הם עדיין מיוצרים, או שמדובר בשאריות?

פורסם

מלאי שנשאר וגם יש משופצים ויד שניה

פורסם

שאריות.

יש חנות אחת באיזור שלי שאפשר להשיג שם GTX550i חדש בקופסא וכל מיני HD4XXX (והבעלים שם גם ימכור לך אותם במחיר מלא אם רק יראה לו שאתה לא מבין)

פורסם
  • מחבר

מישהו אולי מכיר חנות שמוכרת סדרת GTX700 במחיר שהולם את ההתיישנות? למשל בפלונטר שמתי עין על זה:

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=%20N770-Lightning

1700 שקל זה עדיין קצת יותר מדי לדעתי בשביל GTX770. נראה לכם שניתן להשיג חדש במחיר יותר זול?

פורסם

איזה דגם אתה בדיוק מחפש

ומה רע במשומש במחיר הולם קצת יותר ?

פורסם

נראה שהרבה יותר קל להשיג כרטיסי מסך של AMD במחירים זולים משמעותית ממחיר חדשים. מה שמצחיק הוא שמדובר בארכיטקטורה שעדיין נמצאת בשימוש. כרטיסים דוגמת HD 7870 ו-HD 7950

פורסם
  • מחבר

אמממ רוב המודעות שאני רואה באיזור שלי(רחובות) הן ישנות. כמו כן, קנייה של כרטיס מסך מיד שנייה נראית לי דבר מסוכן מדי. אולי הוא לא תקין? היה לי פעם כרטיס מסך שאחרי שנתיים בערך התחיל לקרוס. טכנית הכרטיס עבד, אבל לא כמו שצריך. אני מפחד שאם אני אקנה ממישהו כרטיס שלמראית עין עובד- אחרי חצי שעה של גיימינג אני אגלה שאין כך הוא הדבר.

פורסם

בתאכלס כרטיס מסך נורמלי מצליח לסחוב משחקים כמו שצריך באזור ה3 שנים.

אחרי 3 שנים כבר הטכנולוגיה מתיישנת, המשחקים החדשים קורעים את המחשב העתיק וגם צוואר הבקבוק לא אך ורק בכרטיס.

אז בהנחה שאתה רוכש כרטיס לטווח של 3 שנים וקנית משומש בן שנה זה אומר שנותרו לך עוד שנתיים של גיימינג על HIGH?

fair enough for me. לא מדברים על המקרים הקיצוניים שכן, כרטיס יכול פתאום להתקלקל אחרי חצי שנה בלי קשר אם הוא נרכש מיד שנייה או מהחנות.

מה אתה חושב שהבעלים הקודם כבר עשה איתו? אכל אותו?? שיחק בו משחקים בדיוק כמוך... חוץ מזה בדרך כלל יש עדיין אחריות . .. .

גם בסך הכל החבר'ה שמתעסקים במחשבים וחומרה (לא סוחרים, אנשים פרטיים שעשו שדרוג ומוכרים את הישן) אז אילו חבר'ה ברי דעה ועניין.

לא מסוג האנשים שלא יודעים לקרוא לכתוב לשחות לשתות וכו' . . .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים