פורסם 2015 במרץ 210 שנים שלום לחברים.לאחר שדרוג בתשתית הוט למהירות של 30מב, קבלתי ראוטר אלחוטי. אני ממש, אבל ממש לא מרגישה שלמה עם מכשיר כזה שפולט קרינה.הייתי רוצה לבטל את הwifi או יתרה מכך לרכוש מודם קווי שאינו wifi.אז 2 שאלות:האם ניתן לבטל את הwifi בראוטר הקיים אצלי, קבלתי אותו מהוט, של tp-link עם שני אנטנות.האם יש מודם קווי שיכול להתמודד עם מעל 30מב? - מישהו יכול להמליץ או לתת קישור בבקשה?תודה ובוקר טוב.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים אפשר לבטל את רשת הWIFI במכשיר, בשביל זה צריך להיכנס לכלי הניהול שלו ולהוריד את הV מההגדרה המתאימה.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מחבר תודה אני אחפש זאת ברגע שאוכל.שאלה:האם מדובר על הממשק של הראוטר שנמצא בדפדפן?
פורסם 2015 במרץ 210 שנים מחבר תודה. כנראה בלשונית ה wireless?משהו כמו disable? או אולי פשוט לבטל את הסימון.אם לא אסתדר אעלה תמונה. תודה
פורסם 2015 במרץ 210 שנים אמור להיות שם בWireless משהו כמו תיבת גלילה ושם Enable/Disable או סימון של V על Enable Wireless.
פורסם 2015 במרץ 310 שנים בהזדמנות הזו כדאי לכבות את הסלולר ולהפסיק להשתמש בו - הקרינה שהוא מפיץ הרבה יותר משמעותית מ-WIFI ואם את חוששת מ-WIFI, החשש שלך מסלולרי צריך להיות הרבה יותר גדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.