פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע? נערך 2015 בפברואר 2710 שנים על-ידי lev-27
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים אין שום קטע.זה מאכל עממי זול ואכן תפל שבגלל שהוא מגיע מיפן יש לאנשים הזכות למכור אותו ב-X10 השווי.אבל, על טעם וריח אין להתווכח (אפילו לא ב-HWzone שבו על כל דבר ניתן להתווכח, אפילו כל היכולת להתווכח). אני מכיר אנשים שחולים על סושי וכל סוגיו נערך 2015 בפברואר 2710 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים תנסה פעם לאכול סשימי סלמון או טונה במסעדה יפנית טובה. הוא רחוק מלהיות תפל. אם זה לא טעים לך אז כנראה שסושי זה באמת לא בשבילך.
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים כנראה התרשמת מסושי שמוגש בחתונות או במסעדות מהירות.גם הכשרות לא עושה לו טוב
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים אני מסכים שהמחיר גבוה רק בגלל השם והמוצא והשיווק, אבל אני מאוד אוהב נגיד בחו"ל (קנדה זה איפה שאני הייתי) אפשר למצוא סושי זול ואיכותי (זו גם מדינת מהגרים, אז הכל אותנטי)
פורסם 2015 בפברואר 2710 שנים רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?1. עמילן זה רב סוכר, הוא מתפקד בגוף כסיב מסיס. כלומר הוא מתנפח ומשביע ולא מתעכל כמעט.2. סויה זה לא רק מלח, אלא מכיל הורמונים צמחיים רבים, בעיקר פיטואסטרוגנים שחשובים לנשים (וגם לגברים).3. באצות יש המון חלבונים.4. אסטתיות ומרקם הם מה שמוכר באוכל.5. זה טעים.6. במקומות שמכבדים את עצמם הדגים הם טריים ובריאים (להסביר על סגולות אכילת דגים?)7. ליפנים תוחלת חיים בין הגבוהות בעולם.8. אל תאכל עם מיונז או טריאקי.
פורסם 2015 בפברואר 2810 שנים אני חושב שזה בעיקר יותר overpriced מאשר overrated (אם כי יש כנראה קשר כלשהו בין השניים).כלומר, זה מאכל די טעים, נעים לאכול אותו, הוא קליל והוא חביב. זה לא איזשהו "מעדן", אבל אישית אני לא מחפש שכל מה שאני אוכל יהיה "מעדן". מה שכן, התמורה לכסף היא לרוב מאוד מאוד נמוכה. בשביל כמה ביסים משלמים איזה 30 - 50 שקלים.
פורסם 2015 בפברואר 2810 שנים זה רק נראה ככה לא משביעיצא לי לאכול פעם בלי הגבלה בדוכן במלון הילטוןעם מלא סשימי וקונוסים משובחים.יש גבול שמגיעים אליו מהר מאוד ואז נסתמים
פורסם 2015 במרץ 110 שנים סלמון מבושל בתוך הסושי במקום דג נא, גרם לי ולעוד חברים לאהוב את הסושי כמו גם ציפוי שומשום.מאכל נחמד לאכול מידי פעם, גם במחיר של 40 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.