עבור לתוכן

מה דעתכם על סושי?

Featured Replies

פורסם

רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?

פורסם

אין שום קטע.

זה מאכל עממי זול ואכן תפל שבגלל שהוא מגיע מיפן יש לאנשים הזכות למכור אותו ב-X10 השווי.

אבל, על טעם וריח אין להתווכח (אפילו לא ב-HWzone שבו על כל דבר ניתן להתווכח, אפילו כל היכולת להתווכח). אני מכיר אנשים שחולים על סושי וכל סוגיו

פורסם

תנסה פעם לאכול סשימי סלמון או טונה במסעדה יפנית טובה. הוא רחוק מלהיות תפל. אם זה לא טעים לך אז כנראה שסושי זה באמת לא בשבילך.

פורסם

כנראה התרשמת מסושי שמוגש בחתונות או במסעדות מהירות.

גם הכשרות לא עושה לו טוב

פורסם

לי זה לא תפל בכלל, אני דווקא אוהב מאוד :)

פורסם

אני מסכים שהמחיר גבוה רק בגלל השם והמוצא והשיווק, אבל אני מאוד אוהב :)

נגיד בחו"ל (קנדה זה איפה שאני הייתי) אפשר למצוא סושי זול ואיכותי (זו גם מדינת מהגרים, אז הכל אותנטי)

פורסם

חרא של מערכת הפעלה

פורסם
רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?

1. עמילן זה רב סוכר, הוא מתפקד בגוף כסיב מסיס. כלומר הוא מתנפח ומשביע ולא מתעכל כמעט.

2. סויה זה לא רק מלח, אלא מכיל הורמונים צמחיים רבים, בעיקר פיטואסטרוגנים שחשובים לנשים (וגם לגברים).

3. באצות יש המון חלבונים.

4. אסטתיות ומרקם הם מה שמוכר באוכל.

5. זה טעים.

6. במקומות שמכבדים את עצמם הדגים הם טריים ובריאים (להסביר על סגולות אכילת דגים?)

7. ליפנים תוחלת חיים בין הגבוהות בעולם.

8. אל תאכל עם מיונז או טריאקי.

פורסם

אני חושב שזה בעיקר יותר overpriced מאשר overrated (אם כי יש כנראה קשר כלשהו בין השניים).

כלומר, זה מאכל די טעים, נעים לאכול אותו, הוא קליל והוא חביב. זה לא איזשהו "מעדן", אבל אישית אני לא מחפש שכל מה שאני אוכל יהיה "מעדן". מה שכן, התמורה לכסף היא לרוב מאוד מאוד נמוכה. בשביל כמה ביסים משלמים איזה 30 - 50 שקלים.

פורסם

זה רק נראה ככה לא משביע

יצא לי לאכול פעם בלי הגבלה בדוכן במלון הילטון

עם מלא סשימי וקונוסים משובחים.

יש גבול שמגיעים אליו מהר מאוד ואז נסתמים

פורסם
חרא של מערכת הפעלה

מה שנכון, נכון.

פורסם

תאכל רול מטוגן כמו "ג'פנקו" בג'פניקה. הוא מאד שומני, אבל טעים ומשביע.

פורסם

תכלס כן

פורסם

סלמון מבושל בתוך הסושי במקום דג נא, גרם לי ולעוד חברים לאהוב את הסושי כמו גם ציפוי שומשום.

מאכל נחמד לאכול מידי פעם, גם במחיר של 40 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים