עבור לתוכן

GTX970 הבדל בין חברות

Featured Replies

פורסם

760 משומש עולה פחות משמעותית

הספק שלו גבולי עבור 280X

וחוץ מזה הוא בעצמו אמר שהוא מעדיף נודיה על פי ניסיון קודם

זו הסיבה שבחרתי להמליץ לו כאופציה.

עוד שאלות ?

• תגובות 56
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

7950 boost חדש ב689 ש"ח

760 משומש עולה פחות משמעותית

תביא עובדות במקום לעוף על עצמך.

הספק שלו לא גבולי ל280x.

פורסם

זה מוזר אבל 760 נותן ביצועים די דומים ל-7950.

אבל עדיין עדיף את ה-7950 כי חדש עם אחריות 3 שנים > משומש ע"י אדם זר.

אם הם היו עולים אותו דבר חדשים אז הייתי מעדיף את הירוק.

פורסם

זה לא מוזר זה הגיוני בהחלט.

280X הוא רק במעט יותר טוב מבחינת ביצועים בהשוואה ל760 אך בעל יתרון מבחינת זיכרון מה שעשוי לבוא עלידי ביטוי באופן קצת יותר דרמטי בהמשך.

רוצה עובדות?

עובדה שאני רכשתי GTX 760 משומש ב550שח (וכן, הכל טוב ויפה איתו) ואם אני זוכר נכון זה אפילו היה פה בלוח הפורום.

צריך גם עובדה שפותח הדיון מעדיף נווידיה ? סתכל בשורה האחרונה בהודעה שמעלי.

בנוגע לספק אתה צודק, טעות שלי הספק שלו יהיה בסדר אני בלבלתי עם דיון אחר.

ובכל זאת אמרתי שעדיף מהלך כזה באופן חד משמעי כאשר הספק הוא גבולי.

פורסם

ה - 280X חזק משמעותית מה - GTX 760, באיזור ה - 25-30%.

ה - HD7950 שקול ל - GTX 760.

לגבי יד שניה:

ראיתי HD7970/R9 280X ב - 550 ש"ח בלוח יד 2, עסקה טובה.

יש גם GTX 680 (שעדיף על ה - GTX 760) ב - 380 ש"ח, נראה מעט זול מדי...

פורסם

680GT מבאר שבע זה בחור שהזמין מסין כדי לעשות SLI לנצל לו רק את הליבה והזיכרון, לא כרטיס אמיתי אבל עשיו להיות שימושי לSLI

פורסם

מה זאת אומרת "לא כרטיס אמיתי" ?

פורסם

כרטיס מזוייף, שווה 20 ש"ח.

פורסם

חחח מוכן להחליף איתו תמורת חפיסת שוקולד.

פורסם
מה זאת אומרת "לא כרטיס אמיתי" ?

חיקויי מאלי אקספרס ב100$ חח.. רצה לעשות ברידג' לשפר ביצועים החמר בסוף בכלל אין לו אפשרות בכרטיס הנוכחי אז הוא מוכר אותו.

פורסם
  • מחבר

שלום, איזה התגלגלות...בזכות הוט לא היה לי אינטרנט מיום חמישי :angryfire:

הבנתי מה כדי לי לקחת / לקנות במידה ואני רוצה ATI, הזמינות של ה - 760 בשוק יד שניה לא גבוה (במילים עדינות)

אני התחלתי להתלבט לגבי ה - 970 GTX כמו שאומרים אם כבר אז כבר (כן אני מודע לזה שבפועל הוא רק 3.5 ולא 4), לאחר בירורים ישנם חברות שממליצם ספק של 550 מינמום ויש חברות של 500 מינימום.

1. אשמח לשמוע את דעתכם על ה GTX 970 ביחס של עלות מול תועלת

2. האם הספק שלי יעמוד כמו שצריך עם כרטיס כזה

פורסם

הספק יחזיק בלי בעיה 970, הוא צורך פחות חשמל מ 280X ודומיו.

יחס עלות\תועלת הכי טוב כרגע עבור FHD הוא 280X (או 290 אם במחיר טוב) אם יעילות לא קריטית לך ואתה לא "מוכרח" לשחק כל משחק שהוא על הגדרות+פילטרים מקסימליים.

970 מהיר מהם די משמעותית אבל גם עולה כ 700-600 שח יותר.

חשוב להבין שאין הרבה ערך ב 970 אם כבר עם 280X אתה מעל 60FPS במשחקים שמעניינים אותך בהתאם להגדרות.

כדי שתפרט יותר לגבי המערכת שיש לך (מסך, מעבד), משחקים רלוונטים+הגדרות והאם אתה מתכנן לשנות משהו משמעותי במחשב בעתיד הקרוב.

ובנוסף האם מתאים לך להסתכל גם על כרטיסים משומשים או שזה לא רלוונטי (נראה שסהכ אתה לא פוסל אבל זו כמובן התעסקות מול אנשים+זמינות מוגבלת).

הפרטים הנ"ל יעזרו לעזור לך כי אתה קצת מתחיל להתפזר - לעבור מ 960 ל 970 כי "אם כבר אז כבר" זה פוטנציאל לבזבוז כסף סתם.

פורסם
  • מחבר

לגבי המערכת מצויין בשרשורים לפני...

אני משדרג את ההשילוש "הקדוש":

מעבד - 4690 I5

לוח אם - ASUS GAMING

זיכרון - 8X2 1600MH

HDD- SAMSUNG PRO SSD

אני רוצה שהמחשב יריץ את כלל המשחקים על הגדרות גבוהות (לא חייב חייב את כולם על מקס) ומצפה שיחזיק לפחות שנתיים שלוש במשחקים העתידים לבוא

לגבי משומשים אין לי בעיה נקודתית .... הבעיה היא שהפעם הבטחתי לעצמי ללכת על הירוקים (כרגע יש לי את ה 4870X2 ) והזמינות של ה 760 לא קיימת...

פורסם

לא יודע אם קנית כבר, אבל לגבי המערכת אפשר לוותר בלב שקט על 8GB זיכרון ולקחת SSD יותר זול בלי שום השפעה על ביצועי המשחקים (ובכלל..). יחסוך לך כמה מאות שקלים בקלות.

לעניין ובהנחה שכרטיסי AMD לא באים בכלל בחשבון (יהיו הסיבות אשר יהיו): אם אתה יותר בכיוון של חיסכון אז 960 יהיה אחלה (עד רזולוצית FHD, לא מעבר).

ה"בעיה" היחידה שלו היא 2GB זיכרון שבמצבים מסויימים יצריכו התפשרות קלה על הגדרות (אגב, אתמול הודיעו על גרסאות עם 4GB ממספר חברות).

אם בעוד שנתיים הוא לא יספיק אז מה "שחסכת" עליו לעומת 970 יכול ללכת לכרטיס חדש. זו ההתנהלות הכי שקולה וחסכונית.

אם התקציב יותר גמיש ופחות חשוב לך יחס מחיר\ביצועים (הרי אתה פוסל את AMD) אז 970 הוא בחירה אופטימלית לטווח יותר ארוך.

פורסם

^ אני איתו :imwithstupid:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים