עבור לתוכן

סדר בחבילות האינטרנט, ספק/תשתית

Featured Replies

פורסם

לאור השינויים לאחרונה אשמח אם מישהו יעשה סדר באפשרויות הקיימות

מה זה אומר שחברה מסויימת מציעה כיום ספק+תשתית ביחד?

האם זה אומר ספק+תשתית מאותה חברה, או כמו שהיה פעם, ספק X + תשתית Y פשוט מחיר יותר זול?

וכמובן, מהן האפשרויות הקיימות (חברות, ספקי אינטרנט ותשתיות קיימות/עדיפות / ספק+תשתית יחדיו)

וגם, איך אני יודע אם אני יכול לקבל מהירות של 100 מגה (יש אתר לבדוק אם יש תשתית (תשתית של איזו חברה?) באיזור מגוריי?

תודה

פורסם
  • מחבר

איך זה הולך אם אני רוצה להתחבר לספק הוט נט? תשתית הוט? הן לא חברות נפרדות?

נערך על-ידי b3ta0

פורסם

באופן מפתיע הוט דווקא כן נכנסו למשחק ו-FAST מוכרת חבילה משולבת איתם אבל רק בתצורת חייגן. המשמעות היא שצריך נתב יחסית חזק כדי לקבל מהירות מעל 50M כי חייגן L2TP בולע משאבי CPU מהנתב.

פורסם

לא ברור לי למה הספקים לא מציעים ללקוחות את שתי האפשרויות וזהו.

היום דווקא יצא לי לדבר עם בזק על קו חדש 100 מגה. לא הסכימו לרדת מ-110 שקלים (אפילו לא הגענו לשאלה אם יש עלות התקנה).

אחרי שהצגתי בפניו את האפשרות הזולה יותר שיש לי להשתמש באותה תשתית בדיוק, הוא ניסה לשכנע אותי בזה שהספק לא יספק לי ציוד ובזק כן (למרות שהם לא בדיוק מספקים ציוד בחינם).

הוא ניסה לשכנע אותי בזה שהנציגים של בזק מקצועיים יותר ובמידה ויש תקלה הם יוכלו לפתור אותה הרבה יותר מהר (מנסיוני רוב רובם גרועים ומעבר למדריך או תקלה מוכרת אין להם מושג). לא ממש היתה לו תשובה לזה שהם אלה שיפתרו את התקלה, רק יעשו את זה מול הספק במקום מולי.

נראה שבבזק עדיין חיים בסרט כלשהו ולא מתאימים את עצמם למציאות החדשה.

פורסם
  • מחבר

יש לי רק מחשב אחד. האם זה משנה אם יהיה לי ספק כלשהוא עם חייגן או ללא חייגן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים