עבור לתוכן

בעיות fps , gtx 970

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, בזמן האחרון (לאחר שהבטא של הבאטלפילד ההארדליין נגמר ) משהו מאוד מוזר החל כאשר אני משחק באטלפילד 4.

במפות אשר רצו לי 80 עד 100 fps החל לרדת ל40 עד 70 בלחץ 80, (בעיקר במפות paracel storm וההיא עם המלון לא זוכר איך קוראים לה חח ), ההגדרות שלי הם אולטרה 1080 p עם פילטרים על מקס.

המעבד i5 4590 ו8gb של ראם. אשמח אם תעזרו לא עשיתי שינוי כלשהוא במחשב, הטמפרטורות טובות במעבד 50 יציב כזה לפעמים עולה ובכרטיס מסך 50 עד 58.

ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וישנים בעזרת DDU , בדקתי ואין לי לאג ספייק של המעבד וראיתי גם מישהו שזה קורה לו והוא הוריד מחדש תמשחק והבעיה עברה, אז הורדתי מחדש אבל לא הספקתי לשחק אני אעדכן מאוחר יותר תודה רבה !

פורסם

נסה גרסא אחרת של המשחק (ישנה יותר\חדשה יותר או משהו כזה) היתכן שזה משהו ספיצפי לגירסה שלך .

במידה וזה לא עוזר נסה לרדת קצת אחורה בדרייברים.

אין סיבה שתקבל FPS שכזה אם אכן לא קיים ספיק במעבד.

פורסם
  • מחבר
נסה גרסא אחרת של המשחק (ישנה יותר\חדשה יותר או משהו כזה) היתכן שזה משהו ספיצפי לגירסה שלך .

במידה וזה לא עוזר נסה לרדת קצת אחורה בדרייברים.

אין סיבה שתקבל FPS שכזה אם אכן לא קיים ספיק במעבד.

איזה גרסא של משחק אחי ? מה ? זה מולטי אין למשחק כמה וכמה גרסאות. מה שכן נראה שמשחקים אחרים רצים כמו צריך.

יש דרייברים ספציפיים שאתה ממליץ ?

פורסם

אה. אם זה מולטי אז כנראה שהמשחק חף מפשע.

בכל מקרה נסה למחוק ולהתקין.

לא יודע בנוגע לספציפיים אבל ממליצים שלא להתקין את הבטא. אם התקלה התחילה מאז עדכון מוסיף אז לחזור למשהו ישן כדי לפתור אותה . . .

אני עם כרטיס פחות טוב משלך משמעותית עם מחשב דומה וסוחב לי קצת יותר טוב ממה שאתה מתאר - יש בעיה מסוימת שצריך לפתור . .

פורסם
  • מחבר

לא יודע בנוגע לספציפיים אבל ממליצים שלא להתקין את הבטא. אם התקלה התחילה מאז עדכון מוסיף אז לחזור למשהו ישן כדי לפתור אותה . . .

אני עם כרטיס פחות טוב משלך משמעותית עם מחשב דומה וסוחב לי קצת יותר טוב ממה שאתה מתאר - יש בעיה מסוימת שצריך לפתור . .

ניסיתי להחזיר לגרסא 347.25 (גרסא אחת קודמת ) ולא עזר כל כך ואפילו גרם לfps. לרדת, אני אראה היום, אשחק ואעדכן.

פורסם

^^PING?

במולטי זה משפיע על הFPS במשחק.

ולפעמים יכול להיות לך פינג סביר (סביבות ה-90), אבל אתה עדיין תסבול מנפילות של FPS בגלל השרת.

תנסה להחליף שרת, לפעמים יש מספר שרתים שכניראה מופעלים ע"י אותה החברה שהם לא יציבים לזמן מה וזה משפיע ישירות על ביצועי המשחק.

יש מצב שזה שזה פשוט יחלוף אחרי שיעשו ריסט לשרתים שלהם, אני אישית נתקלתי בתופעה הזאת מספר פעמים.

פורסם

^^^^^^^^

זה מה שמסביר את הנפילות FPS שהייתי מקבל ב- planetside 2, במקומות עמוסים.

בד"כ הייתי יושב על 60 עם vsync (כלומר, 60+), ובמקומות עמוסים, זה היה נופל ל35.

אחריי ששיניתי הגדרות, זה עלה ל45 במקומות עמוסים.

וכל זה עם עם i5 4590 על 50% ב-35 מעלות, וR9 280X על 60% ב-50 מעלות.

פורסם
  • מחבר
^^PING?

ולפעמים יכול להיות לך פינג סביר (סביבות ה-90), אבל אתה עדיין תסבול מנפילות של FPS בגלל השרת.

תנסה להחליף שרת, לפעמים יש מספר שרתים שכניראה מופעלים ע"י אותה החברה שהם לא יציבים לזמן מה וזה משפיע ישירות על ביצועי המשחק.

יש מצב שזה שזה פשוט יחלוף אחרי שיעשו ריסט לשרתים שלהם, אני אישית נתקלתי בתופעה הזאת מספר פעמים.

הפינג הוא 70 80.

זה לא קשור לשרתים כי זה קורה על כל שרת.

בדקתי , אין כמעט ושום שיפור 55-70 FPS ברוב המקרים ,עם עליות ל 80-100 ולפעמים ירידות ל 40.

מעניין מה הבעיה זה מתחיל להטריף, מה שעוד יותר מוזר כאשר אני מוריד את כל הפילטרים אין הבדל של FPS יחיד וכן ההבדל בין LOW לULTRA לא עובר 20 FPS , יש מידי פעם ספייקים של המעבד ורוב הזמן זה על 14 CPU ו13 GPU כאשר אני מוריד את הפילטרים בGPU יורד ל9(בגרף כאשר אני כותב בקונסולה Perfoverlay.drawgraph 1)

אשמח לעזרה דחופה תודה.

כמובן שאני מדבר פה על המפה Paracel Storm, נחשבת למפה יחסית דורשת, אך הGTX 970 אמור להתמודד עם FPS של כ80-100+ ככה שאני צריך עזרה.

עדכון:

במפה siege of shanghai רץ לי רוב הזמן 65-80 עם ירדות ועליות, כאשר המבנה קורס יורד לי ל45-50 (ממש כאשר הוא קורס ) לאחר הקריסה וההריסות הFPS רץ על 60 עם ירידות ועליות ושוב, כן יש ספייקים של המעבד מידי פעם.

פורסם

רק כדי לסבר את האוזן

65-80 ללא נפילות זה טוב .

פורסם
  • מחבר
רק כדי לסבר את האוזן

65-80 ללא נפילות זה טוב .

אבל כן יש לפעמים, כאשר המבנה קורס (הבניין הענקי במפה) אז זה יורד ל 50 ומשם זה רץ על 55-60 עם ירדות ועליות וכן יש ספייקים, אבל במפה Paracel Storm אמור לרוץ לי יותר טוב ורץ דיי גרוע, תחפש ביוטיוב על גיימפלי במפה הזו ותראה.

פורסם

^^^^^

בכל משחק שיש לו שרתים באירופה, הפינג הממוצע של מישהו מישראל יהיה 70-80.

אבל באיזורים עמוסים, או בשעות עמוסות, השרת עצמו מתקשה להתמודד עם כמות המידע ויהיו ירידות ping מידי פעם, וזה גם צלוי בכיוון שאליו אתה מסתכל בתוך המשחק.

כשאתה מסתכל לכיוון איזור ריק מאנשים - הFPS יעלה, וכשאתה מסתכל לכיוון איזור עם הרבה אנשים הוא ייפול. ולמרות שלא תמיד אתה רואה את כל האנשים בגלל קירות וכו' - המערכת עדיין צריכה לרנדר את מה שקורה בכיוון הזה.

זה לפעמים תלוי גם באופטימיזציה של המשחק.

תנסה אולי להשוות עם אנשים אחרים שיש להם מערכת דומה ומשחקים בישראל.

אם אתה ממש חושב שזה הכרטיס, תבקש מחבר את הכרטיס שלו ותבדוק אותו במערכת שלך, או להיפך, תשים את הכרטיס שלך במערכת של חבר ותבדוק מה קורה.

פורסם
  • מחבר
^^^^^

בכל משחק שיש לו שרתים באירופה, הפינג הממוצע של מישהו מישראל יהיה 70-80.

אבל באיזורים עמוסים, או בשעות עמוסות, השרת עצמו מתקשה להתמודד עם כמות המידע ויהיו ירידות ping מידי פעם, וזה גם צלוי בכיוון שאליו אתה מסתכל בתוך המשחק.

כשאתה מסתכל לכיוון איזור ריק מאנשים - הFPS יעלה, וכשאתה מסתכל לכיוון איזור עם הרבה אנשים הוא ייפול. ולמרות שלא תמיד אתה רואה את כל האנשים בגלל קירות וכו' - המערכת עדיין צריכה לרנדר את מה שקורה בכיוון הזה.

זה לפעמים תלוי גם באופטימיזציה של המשחק.

תנסה אולי להשוות עם אנשים אחרים שיש להם מערכת דומה ומשחקים בישראל.

אם אתה ממש חושב שזה הכרטיס, תבקש מחבר את הכרטיס שלו ותבדוק אותו במערכת שלך, או להיפך, תשים את הכרטיס שלך במערכת של חבר ותבדוק מה קורה.

אני לא בטוח במאה אחוז שזה הכרטיס אבל זה לא הגיוני שפתאום זה יתחיל ועוד במפות מסוימות כזה בחיים לא קרה לי.

במקרה וזה הפינג מה אני אמור לעשות?

פורסם
^^PING?

...

פורסם
  • מחבר
...

אז כמו שאמרתי, זה קורה בכל סרבר , מה קשה לקרוא ?

פורסם

תעשה בנץ' סינטטי למשל אוניג'ן ,יש בסיס להשוואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים