עבור לתוכן

איזה מסך מחשב לקנות 27" לגרפיקה (אוטוקאד , דיזיין דיאלוג)?

Featured Replies

פורסם

המסך מיועד לגרפיקאי שיושב אצלנו במפעל (נגרייה, עיצוב מטבחים וכו).

תקציב 2500 ומטה. אם זה מחיר לא הגיוני אשמח לדעת כמה אמור לעלות מסך כזה.

לא מעניין אותי רמקולים וסוגי חיבורים.

תודה מראש.

פורסם

זה מחיר הגיוני, אך עם כמה הסתייגויות:

* לעבודות שציינת הייתי מחפש מסך עם הרבה שטח עבודה - רזולוציה גבוהה. מסכי "27 כאלה (רזולוציה 2560X1440) קצת יותר יקרים מהתקציב שציינת. הכי זול כרגע זה הDELL U2713HM, שעולה כ3000, וקצת מעליו הגרסה החדשה - U2715H.

* אפשר להתפתות ולחפש מסך "27 עם 1920X1080 בלבד. מסכים כאלה יש גם ב2000 וגם בפחות. לא הייתי הולך בכיוון זה, כי פשוט חבל. אם אתה מאמין שהרזולוציה מספיקה - אז הייתי כבר הולך על מסך "24 באותה רזולוציה (או אפילו 1920X1200 - למשל הDELL U2412M) - יצא אפילו יותר זול, ובתקציב שציינת אפשר לקנות שניים כאלה (מה שסה"כ ייתן אפילו יותר שטח מאשר "27 בודד).

* קיימת אפשרות להזמין מאיביי מסך "27 2560X1440, שלא נופל מהU2713HM מבחינת איכות התמונה, ויחד עם משלוח+מיסים זה עדיין יצא בסביבות ה2000 שקלים ופחות. החסרון הוא שלא יהיה לך שירות החלפה/תיקון במקום במידה ותהיה תקלה - תצטרך להתעסק עם משלוח לחו"ל. בכל זאת מדובר באופציה פופולרית יחסית, השאלה האם זה מתאים לך לבית עסק.

פורסם
  • מחבר

תודה. עזרת לי מאוד.

אעדכן בהמשך.

פורסם

אני חושב שחסרים פרטים שיעזרו למי שממליץ לדעת איזה מסכים יתאימו.

פרטים כגון: מה בדיוק חשוב שיהיה במסך? יכול להיות שהגרפיקאי לא צריך יותר ממסך 21 אינץ' עם FHD ופאנל TN (הזול והחסכוני בחשמל), אם הוא בונה מודלים ארכיטקטוניים פשוטים.

מסך כגון dell u2713hm מתאים יותר למעצבי תמונה, שלהם הרזולוציה ואיכות תצוגת הצבעים חשובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים