עבור לתוכן

אחרי המהפכה, איזה מודם+נתב קונים?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי פה בפורום, ולמרות שיש הרבה שאלות, יש ממש מעט תשובות.

כיום אני עם 012 ובזק, ו012 מבקשים בעבור המודם שלהם 50 ש"ח דמי משלוח פלוס 10 ש"ח לחודש אחרי השנה הראשונה.

האם יש היום חלופה זולה להצעה שלהם? (פחות מ-300 ש"ח)

כיום אני גולש ב-15 מגה.

תודה

פורסם

החלופה היחידה שיש בארץ היא ה-KASDA 5212 בעלות של כ-380 שקל.

פורסם

או שניתן למצוא ביד2 כל מיני דגמים במחירים טובים.

פורסם

ל-15 מגה יש יותר אפשרויות.

כל ראוטר משולב מודם ADSL יתאים. אך חשוב לזכור שהוא לא יתאים למהירות גבוהה יותר ואם תשדרג בעתיד תצטרך לקנות ציוד חדש.

http://ksp.co.il/?select=.263..264..924.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

נערך על-ידי Illectronic

פורסם

בחישוב כללי, אתה מגיע לסכום של קניית מודם חדש(380 ש"ח), רק לאחר קרוב ל-4 שנים עם המושכר.

וב-4 שנים האלו, אולי גם תנאי השכרת המודם ישתנו/ירדו מחירי המודמים.

לכן במקומך, הייתי לוקח את המושכר ומחכה עם ההתלבטות הזאת עוד שנה-גם ככה בשנה הראשונה אתה לא משלם הרי, ואת ה-50 שקל של הדמי משלוח, אולי הייתי נוסע לנק' איסוף וחוסך את זה.

פורסם

אני הייתי מחכה עוד חודש ואומר להם או משלוח חינם או ספק אחר :)

פורסם
  • מחבר
אני הייתי מחכה עוד חודש ואומר להם או משלוח חינם או ספק אחר :)

עוד חודש שבזמן הזה אני משלם גם ככה כמה עשרות שקלים יותר בשביל אולי לחסוך 50 שקל?

פורסם

כשאני מחפש בזאפ ראוטרים שתומכים ב-ADSL, איך אני בודק באיזה מהירויות הם תומכים?

זו לא המהירות החוטית שאני רואה, נכון?

פורסם

לא הצלחתי למצוא בארץ, אבל זה נראה לי המכשיר הכי משתלם שתומך ב100 מגה עם מודם מובנה (VDSL) עם LAN ג'יגהביט בכל הפורטים שלו, ויש לו גם 2 כניסות USB (כדי לחבר הארדיסק או מדפסת)

TP-LINK TD-W9980

למישהו יש מושג איך אין כזה מכשיר בארץ? או שפשוט הוא יגיע בחודשים הקרובים, עכשיו שמתחיל להווצר ביקוש למכשירים כאלו.

פורסם

אני לא מזלזל בקשיים כלכליים אבל עלות משלוח של 50 ש"ח לא תוציא אוכל מהפה של מי שיכול לממן מחשב, חשבון חשמל ו-70 ש"ח בחודש על אינטרנט.

בנוסף, כמו שכבר נאמר, העלות החודשית למודם היא רק 10 ש"ח ונדרשת החל מהשנה השניה (תתנתק ותעבור חברה/תשתית בסיומה).

פורסם
עוד חודש שבזמן הזה אני משלם גם ככה כמה עשרות שקלים יותר בשביל אולי לחסוך 50 שקל?

למה אתה משלם כמה עשרות שקלים בחודש עבור המודם?

כשאני מחפש בזאפ ראוטרים שתומכים ב-ADSL, איך אני בודק באיזה מהירויות הם תומכים?

זו לא המהירות החוטית שאני רואה, נכון?

המהירות החוטית היא לתקשורת בין המחשבים אצלך בבית.

ADSL תומך בחיבור של עד 15 מגה (כולל). בשביל מהירות גבוהה יותר אתה צריך מודם שתומך ב-VDSL שכמו שצ'יף רשם למעלה, יש היום רק אחד שמוצע למכירה בארץ.

לא הצלחתי למצוא בארץ, אבל זה נראה לי המכשיר הכי משתלם שתומך ב100 מגה עם מודם מובנה (VDSL) עם LAN ג'יגהביט בכל הפורטים שלו, ויש לו גם 2 כניסות USB (כדי לחבר הארדיסק או מדפסת)

TP-LINK TD-W9980

למישהו יש מושג איך אין כזה מכשיר בארץ? או שפשוט הוא יגיע בחודשים הקרובים, עכשיו שמתחיל להווצר ביקוש למכשירים כאלו.

יכול להיות עניין של ביקוש ויכול להיות שטיפילינק עוד לא הגדירו קושחה שתתאים לתקן הישראלי.

פורסם
  • מחבר
למה אתה משלם כמה עשרות שקלים בחודש עבור המודם?

אני לא אבל הסה"כ שאני משלם לספק+תשתית הוא יותר גבוה מהדילים החדשים.

פורסם

אותי בזמנו בזק הכריחו לקנות מהם את המודם VDSL, בדיאבד תודה רבה להם שחסכו לי כאבי ראש לצורך העזיבה מהם,

מניח שיש לא מעט אנשים במצב כמו שלי ושאפשר ואפילו עדיף להשיג מודם סוג ב של בזק לתקופה הראשונה מהם.

תבדוק מול המשפחה המורחבת וחברים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים