עבור לתוכן

מחפש נתב איכותי שיעשה את העבודה

Featured Replies

פורסם

עשיתי חיפוש באינטרנט כדי למצוא ראוטר שיחליף את ה TL-WR1043ND V1 שעושה לי מלא בעיות גם עם OPENWRT GARGOYLE עליו, אני מחפש נתב לא יקר מדי, שיעשה את העבודה לחיבור אינטרנט יציב במהירות 100Mbps עם כניסות LAN במהירות 1Gbps ושייתן טווח קליטה אלחוטי טוב ויציבות בחיבור, שלא יהיה צורך לבצע אתחול מדי שבוע, אני מוריד ב TORRENT המון סרטים ומשחקים למחשב ואני צריך מוצר שיידע להתמודד עם כמות חיבורים גדולה.

מצאתי דגם של חברת EDIMAX BR-6478Gn שטוענים שהוא חדש בישראל, אך לפי אתר EDIMAX העולמי גרסת ה FIRMWARE שלו היא משנת 2012 אז הוא לא באמת דגם חדש, לפי המפרט שלו באתר הרשמי של החברה הנתב מסוגל להתמודד עם מס' רב של מכשירים ב WIFI.

http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6478gn

למישהו יש נסיון עם הדגם הזה? ואם לא, אז מה כדאי לקנות.

ראיתי מס' נתבים של LINKSYS שמחירם גבוה מדי עבורי, ואני לא מעוניין לחצות את רף ה 800 ש"ח לנתב, נראה לי הגזמה.

תודה מראש.

פורסם

ב-400 ש"ח תוכל למצוא את Edimax BR-6478AC (משנת 2013) שסוקר בעברית פה. יש את TP-Link TL-WDR4300, ב-500 ש"ח אפשר למצוא את Linksys EA2700 ויש את שני D-Link-ים: DIR655 ו-DIR-636L בכ-450 ש"ח.

אין לי ניסיון עם אף אחד מהם וכולם דגמים ישנים יחסית (~2013). על הנייר כולם אמורים לתומוך "טוב" ב-100 מגה (עם מהירות WAN->LAN שלא תקועה באיזור ה-100). תנסה לסנן לפי דרישות אחרות כמו USB, תמיכה בקשוחה צד שלישי וכו.

פורסם
  • מחבר

הדגם BR-6478AC יש עליו תלונות גם בזאפ וגם בפורומים בחו"ל, יש את הדגם Edimax BR-6208AC שעולה 280 ש"ח בבאג.

קראתי עליו ביקורת באתר http://www.expertreviews.co.uk/networks/wireless-routers/1401761/edimax-br-6208ac-review

לא מצאתי עליו ביקורות בארץ אלא רק בחו"ל, ב AMAZON היו שאמרו שהוא על הפנים וצריך אתחולים רבים, וכאלה שמרוצים עד הגג, לא יודע למי להאמין.

מצד שני כמעט על כל מוצר שם כותבים בצורה הזו, על כל הדגמים שסקרת פה זו המגמה, חלק מרוצים מאוד וחלק ממש מאוכזבים, אין קונצנזוס על אף אחד מהם.

פורסם

למה לא את הגרסה החדשה של ה-1043?

פורסם
  • מחבר

כי הגרסה הראשונה אכזבה אותי, אז אני בספק אם השנייה תעשה את העבודה יותר טוב בגרסת FIRMWARE המקורית של TP-LINK ללא צורך בפריצות והתקנת LINUX עליו.

פורסם

הגרסא השניה של ה-1043 דומה לראשונה רק בדבר אחד - בשם. כל המרכיבים הפנימיים אחרים לחלוטין ומדובר בראוטר ברמה אחרת. קח גם בחשבון שבאתרים שאפשר לרשום ביקורת, אחוז הביקורות השליליות גדול לאין שיעור ממה שקורה בפועל - אנשים אוהבים להתלונן אך מתעצלים לשבח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים