עבור לתוכן

שיחזור FF וכרום לאחר קריסתם המוחלטת

Featured Replies

פורסם

הבעיה ב 2 מחשבים

1.

בדסק טופ הFF קרס לפתע, היה מעודכן ורק לאחר הסרה מוחלטת וניקוי ב REGEDIT (שיניתי את תיקית ה FF ב C לשיחזור בהמשך ומחקתי את הכפילויות שהיו שם) התקנתי שוב ושיחזרתי את הבוקמרק מהקובץ בהצלחה.

אבל איך אני משחזר את הטאבים? יש לי שם הרבה דברים חשובים. כ 60 טאבים +

2.

בלפטופ לפני יומיים קרס לי ה FF ומיד אחריו הכרום בלי שהתקנתי משהוא או פלאג אין או תוסף. פשוט הודעת קריסה ותנסה במצב בטוח וכלום.

את הכרום הצלחתי להתקין שוב אבל רק בגירסת ה 64BIT שיחזרתי את הבוקמרק. וכ 30 טאבים צרכים שיחזור.

ואת ה FF לאחר התקנה מחדש מקבל מסך לבן, ולמעלה רשום נוט ריספונדינג. יציאה רק Ctrl+alt+del ושם מופיע ש FF אינו מגיב. אין לי כוח לצלול ולנקות שוב את ה regedit

גם כאן יש איזה 40 טאבים שצריך לשחזר, והם חשובים כי אני עובד איתם זה כמו יומן של דברים שצריך לעשות וליבדוק.

בעבר הייתי גאה שאצלי אין בעיה, המחשבים יציבים חזקים ומוגנים ומתוחזקים "אפ טו דייט" ואני יכול לפתוח מעל 100 טאבים ב FF אם התוספים והפלאג אינם וכך באמת היה. ופוף הכול קרס

רעיונות לשיחזור טאבים?

פורסם

1) לא בטוח שאפשר. תקרא קצת פה ותנסה: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=38&t=795355

2) אם אתה תולה את חייך על טאבים, מן הראוי להשתמש בתוסף שיאפשר לך לשמור ולטעון אותם, ולא לסמוך על זה שהמחשב שלך לא יקרוס ו/או שהתוכנה תשחזר אותם לבד. האם מסמכי אופיס, למשל, אתה שומר, או שאתה בונה על זה שאם משהו יקרוס, השחזור האוטומטי יעשה את העבודה?

פורסם
  • מחבר

בלי נזיפות, הקבצים של אופיס מגובים

אבל הייתי בטוח ביציבות וביכולת השיחזור המובנת שב FF ניכנס להיסטוריה ומשחזר, אבל קריסה מוחלטת והFF אינו מותקן מחדש?

כלומר יש בעיה בהתקנה עצמה.

לגבי כרום ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים