עבור לתוכן

החזר כספי מאמזון למי שקנה 970

Featured Replies

פורסם
לקנות מהם ואז לדרוש 30% החזר נשמע די טוב בשבילי, זה לא להיות ישראלי מסריח, זה להיות אדם שמעריך את הכסף שלו.. ולא אכפת לו מה אחרים יגידו.
זה גם להיות אדם שמעריך את הכסף שלו וגם להיות נאד מסריח, בלי קשר אם ישראלי או לא. :)
  • תגובות 90
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסוג האנשים שלוקח איתו ג'וק למסעדה כדי לקבל את הארוחה חינם.

פורסם

^^^^^^^^^^^

אני חושב ש-DADZIK התכוון לאנשים שקנו מהם לפניי שידעו על הבעיה וביקשו החזר עכשיו.

פורסם
^^^^^^^^^^^

אני חושב ש-DADZIK התכוון לאנשים שקנו מהם לפניי שידעו על הבעיה וביקשו החזר עכשיו.

לא, האמת התכוונתי לאנשים שידעו על הבעיה וקונים את הכרטיס כדי לקבל את זיכוי.

על אחת כמה וכמה אם אתה קנית לפני ולא ידעת.. אתה אמור לקבל זיכוי, ולא מעניין אותי אם זה מישראל או מחו"ל.

זה שאתם אומרים "בישראל זה לא יקרה אף פעם", רק מעיד על כך שאתם מוותרים מראש ומסתפקים ב"נו טוב, אז זרקתי 2000 ש"ח.. למה להיות אדם מגעיל" (זה נקרא להיות אדם שלא אוהב שדופקים אותו).

פורסם

^^^^^^^^^^^

לא, האמת התכוונתי לאנשים שידעו על הבעיה וקונים את הכרטיס כדי לקבל את זיכוי.

שמע, אני לא אוהב לשפוט, ואני מעדיף לתת לאנשים צ'אנס.

אני מאמין שכנראה יש לך לב טוב.

אבל אתה ללא ספק, ישראלי מסריח.

בן אדם שבאמת מעריך את הכסף שלו, מעריך אוטומטית גם את הכסף של אחרים. ולא משנה מי זה. כי הוא מבין שכסף לא בא בקלות לאף אדם שהוא עצמאי באמת.

רק לוזרים וילדים מפונקים, שמנסים לשחק אותה כאילו הכל על הז... שלהם, מאמינים לישראלים מסריחים אחרים, שמשכנעים אותם שחייבים לדפוק מישהו כדי לקבל את מה שאתה רוצה.

מה שהם לא מבינים זה שבסופו של יום הכל מתאזן, תקרא לזה איך שאתה רוצה - מזל, קארמה, אלוהים, פיסיקה, חוק מרפי, אירוניה... יש לדברים האלה דרך להתאזן ולעקוץ אותך בתחת.

היום אתה דופק מישהו, מחר יבוא מישהו שלקח ממך דוגמה, וידפוק אותך. למה?

כי..."ככה זה"

כי... "גם הוא מעריך את הכסף שלו"

כי..."כולם עושים את זה"

כי..."מה אני פראייר?"

וכל שאר הנאדים שיוצאים לאנשים מהפה כדי לתרץ את העובדה שהם מתנהגים כמו קקות, ומעודדים אנשים אחרים להתנהג כמו קקות כדי שהטיפוס הזה של הישראלי המסריח ישאר חיי וקיים בלי רגשות אשם.

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם
^^^^^^^^^^^

שמע, אני לא אוהב לשפוט, ואני מעדיף לתת לאנשים צ'אנס.

אני מאמין שכנראה יש לך לב טוב.

אבל אתה ללא ספק, ישראלי מסריח.

בן אדם שבאמת מעריך את הכסף שלו, מעריך אוטומטית גם את הכסף של אחרים. ולא משנה מי זה. כי הוא מבין שכסף לא בא בקלות לאף אדם שהוא עצמאי באמת.

רק לוזרים וילדים מפונקים, שמנסים לשחק אותה כאילו הכל על הז... שלהם, מאמינים לישראלים מסריחים אחרים, שמשכנעים אותם שחייבים לדפוק מישהו כדי לקבל את מה שאתה רוצה.

מה שהם לא מבינים זה שבסופו של יום הכל מתאזן, תקרא לזה איך שאתה רוצה - מזל, קארמה, אלוהים, פיסיקה, חוק מרפי, אירוניה... יש לדברים האלה דרך להתאזן ולעקוץ אותך בתחת.

היום אתה דופק מישהו, מחר יבוא מישהו שלקח ממך דוגמה, וידפוק אותך. למה?

כי..."ככה זה"

כי... "גם הוא מעריך את הכסף שלו"

כי..."כולם עושים את זה"

כי..."מה אני פראייר?"

וכל שאר הנאדים שיוצאים לאנשים מהפה כדי לתרץ את העובדה שהם מתנהגים כמו קקות, ומעודדים אנשים אחרים להתנהג כמו קקות כדי שהטיפוס הזה של הישראלי המסריח ישאר חיי וקיים בלי רגשות אשם.

יש לי מצפון נקי לא משנה מה אני עושה בחיים..

חינכו אותי להיות אדם טוב ולהיות בדיוק ההיפך ממי שינצל כל דבר לטובתו.. ובעומקי, אני עדיין כזה.

אבל מה, אני מנסה בכוח לא להיות כזה..

למה? הישרדות חברי, הישרדות.. כולנו בעלי חיים בסופו של דבר. תקרא לך איך שתרצה.. ואם לא טוב לך עם ההתנהגות הישראלית המצוייה תעבור למדינה אחרת.

אתם כל הזמן אומרים שבגלל זה שונאים אותנו בחו"ל וכו' וכו'.. הם שונאים אותנו כי הם מקנאים בנו, וכי אנחנו תמיד נהיה צעד אחד לפניהם (הכוונה ליהודים).

כמו שאמרתי קודם.. אני לא דופק פה דוכן פלאפל קטן של מישהו שקורע את התחת לסגור את החודש..

נערך על-ידי dadzik

פורסם

היה עדיף שהיית עוצר בהודעה הראשונה ואז שותק.

ככל שאתה ממשיך לדבר, אתה יוצא יותר פוץ. (פוץ זה גם משהו יהודי)

פורסם
יש לי מצפון נקי לא משנה מה אני עושה בחיים..

חינכו אותי להיות אדם טוב ולהיות בדיוק ההיפך ממי שינצל כל דבר לטובתו.. ובעומקי, אני עדיין כזה.

אבל מה, אני מנסה בכוח לא להיות כזה..

למה? הישרדות חברי, הישרדות.. כולנו בעלי חיים בסופו של דבר. תקרא לך איך שתרצה.. ואם לא טוב לך עם ההתנהגות הישראלית המצוייה תעבור למדינה אחרת.

אתם כל הזמן אומרים שבגלל זה שונאים אותנו בחו"ל וכו' וכו'.. הם שונאים אותנו כי הם מקנאים בנו, וכי אנחנו תמיד נהיה צעד אחד לפניהם (הכוונה ליהודים).

כמו שאמרתי קודם.. אני לא דופק פה דוכן פלאפל קטן של מישהו שקורע את התחת לסגור את החודש..

קודם כל, זאת לא התנהגות ישראלית מצויה, זאת התנהגות עלובה של אנשים שמנסים לשכנע את כולם ש"ככה ישראלי צריך להתנהג".

יש הרבה ישראלים במדינה הזאת שיש להם הרבה פחות ממה שיש לך, ועדיין הם לא יעיזו לעשות את זה, כי הם מבינים שלהיות ישראלי זה להיות בן אדם שחיי בישראל ואוהב אותה. וזהו.

אם אתה מניאק, אתה פשוט מניאק. זה ממש לא קשור לזה שאתה ישראלי.

יש גם אמריקאים מניאקים, ותורכים מניאקים, והודים מניאקים, וגרמנים מניאקים, וגם אסקימוסים יכולים להיות מניאקים.

אתה רואה מישהו מהאנשים האלה מצדיקים את זה, בזה שהם אמריקאים, תורכים, הודים, גרמנים או אסקימוסים?

לא.

למה?

כי כל בן אדם עם היגיון - מניאק או לא מניאק - מבין שזאת הדרך הכי אידיוטית ועלובה להסביר למה אתה מניאק.

אם אתה מניאק - אתה פשוט מניאק.

וזה לא רק עניין של מצפון - זה קשור ללהיות גבר או להיות ילד.

אם חינכו אותך להיות אדם טוב, ועמוק בפנים יש לך לב טוב, למה אתה דורך על זה? זה לא חשוב מספיק?

כשאתה אומר שבגלל שצריך "לשרוד" אתה הולך ומרמה כדי לקבל הנחה על כרטיס מסך, זה לא נשמע כאילו אתה מנסה "לשרוד".

אנשים שמנסים לשרוד בד"כ מדברים על להאכיל את הילדים שלהם, לא על כרטיסי מסך שעולים אלפי שקלים.

ועוד משהו - אם אתה יהודי שנמצא תמיד צעד אחד לפניי כולם - למה אתה צריך לגנוב מכולם?

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם

שלום לכם אני רוצה לדעת איפה אני שןלח לאמזון מייל על הנושא חבר טוב רוצה לעשות החזר הוא קנה לפני 4 חודשים את הכרטיס גם כן

פורסם

אוליי אני אשתנקר עליכם ואז אמאזון יתבעו את האמא שלכם. בכל מקרה זה בטח סוג של עברה כמו גנבה. אתם עבריינים.

עריכה: זה כמו שתגידו שאתם לוקחים פריט בסופר ובכוונה לא מעבירים אותו בקופה של השירות העצמי ואז תגדו שיש אנשים שבאמת שוכחים ולא עושים להם כלום, אז בגלל שמישהו עושה טעות כזו לכם מותר לעשות את זה בכוונה.

נערך על-ידי Sargon

פורסם
בכל מקרה זה בטח סוג של עברה כמו גנבה. אתם עבריינים.

עריכה: זה כמו שתגידו שאתם לוקחים פריט בסופר ובכוונה לא מעבירים אותו בקופה של השירות העצמי ואז תגדו שיש אנשים שבאמת שוכחים ולא עושים להם כלום, אז בגלל שמישהו עושה טעות כזו לכם מותר לעשות את זה בכוונה.

לא, זה ממש לא, והאנלוגיה שלך מפגרת.

פורסם
  • מחבר
זה היה רק עניין של זמן...

http://www.pcworld.com/article/2887234/nvidia-hit-with-false-advertising-suit-over-gtx-970-performance.html

סביר להניח שהשופט יאשר את התביעה וש NVIDIA יפסידו אז אפשר להגיד מזל טוב לעורך דין שמיצג את התובעים :2z6in9g:

http://www.reddit.com/r/nvidia/comments/2wmns2/nvidia_lawsuit_over_gtx_970_filed_in_the_us/

http://www.scribd.com/doc/256406451/Nvidia-lawsuit-over-GTX-970

למי שמעוניין לקרוא בליון עמודים של חומר

פורסם
שלום לכם אני רוצה לדעת איפה אני שןלח לאמזון מייל על הנושא חבר טוב רוצה לעשות החזר הוא קנה לפני 4 חודשים את הכרטיס גם כן
אוליי אני אשתנקר עליכם ואז אמאזון יתבעו את האמא שלכם. בכל מקרה זה בטח סוג של עברה כמו גנבה. אתם עבריינים.

למה עבריינים?

הוא קנה את הכרטיס באוקטובר-נובמבר 2014

גילו את הבעיה רק בינואר 2015.

פורסם
זה היה רק עניין של זמן...

http://www.pcworld.com/article/2887234/nvidia-hit-with-false-advertising-suit-over-gtx-970-performance.html

סביר להניח שהשופט יאשר את התביעה וש NVIDIA יפסידו אז אפשר להגיד מזל טוב לעורך דין שמיצג את התובעים :2z6in9g:

אישור תביעה יכול לקחת מספיק זמן, וגם אם תאושר, יכולה להתבסס על נתוני ROPs ו-L2 שגויים כפי שהועברו מאתרי הסיקורים, או מ- Nvidia בעקיפין,

אבל תהיה בעיה בכל הקשור לפרסום שקרי "רשמי" (אתר הבית או על גבי הקופסא) מאחר ורוחב הפס התיאורטי (בשימוש אידיאלי כביכול) שפורסם הוא אכן 224GB/Sec כשכל ה 4GB בשימוש, וללא אזכור ל-ROPs ו-L2.

בכל אופן, במקרה הטוב עוד עורך דין יעשה קופה בזמן שהתובעים יזוכו באיזה 50$ בעוד 3-5 שנים. מה שאפשר כבר עכשיו לבקש מ-newegg / amazon.

הנזק התדמיתי כבר נעשה ונותר לקוות שנלמדו לקחים. הרי התביעה המדוברת לא תזיז ל-NVIDIA שמחזיקה ב-76% מנתח שוק AIB

נערך על-ידי SyndromE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים