עבור לתוכן

החזר כספי מאמזון למי שקנה 970

Featured Replies

פורסם

נפלתי פתאום על אינפורמציה מאוד מעניינת

http://www.reddit.com/r/nvidia/comments/2w1cp4/is_amazon_still_offering_partial_refunds_on_the/

לפי מה שאני קורא פה אמאזון נותנים 30 אחוז מהכסף בחזרה בגלל שהמוצר לא תואר כמו שצריך

בכלל לא הייתי מודע לעניין עכשיו אני הולך להתעמק בזה

יאללה שלחתי להם מייל שיהיה

בכל זאת נעשתה פה פאשלה והם חברה של מיליארדים

Hello

it came to my attention that customers who bought a graphics card from the GTX 970 line might be eligible for a partial refund due to the inaccurate description and discrepancy from the actual product regarding the 3.5GB memory issue

i would like to inquire if my purchase might fall into this case and might be eligible for the mentioned refund

i purchased the card

"ASUS STRIX-GTX970-DC20C-4GD5 Graphics Card"

on November 25, 2014

Order Summary

Item(s) Subtotal: $349.99

Shipping & Handling: $26.73

Total before tax: $376.72

Estimated tax to be collected: $0.00

Import Fees Deposit $64.04

Grand Total: $440.76

thank you very much

• תגובות 90
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש שכחתי מזה,

אבל לפני שבוע גם אני ראיתי את הפוסט המקורי של הבחור הבריטי שקיבל החזר והחלטתי לנסות את מזלי.

בהתחלה הציעו לי 5% ואז עם קצת התמקחות 10% ואז אמרתי להם שיש אנשים שקיבלו 30% ו-40% והם הסכימו לתת לי החזר של 30% "מקרה מיוחד".

זה" כ יצא 127 דולר שיצא בויזה 495 שקל.

בהצלחה.

פורסם

[TABLE=width: 640]

[TR]

[TD]

I bought this graphics card a few weeks ago and lately,I have been informed that this product has been falsly advertised and the specifications listed on the product page aren't the actual specifications of the product.

This product has been advertised as being better than what it is really is,and it is noticeable when I'm using this card.

I would like to keep the product,but I would like a part refund as this card is functioning fine,as it should by the actual specifications that were posted lately(but not what I was supposed to get by the original specifications,that as I already said,fake)

Is it possible?

Thank you.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
  • מחבר

ואו ממש קבלת 127 דולר

חבל לא שמעתי על זה יותר מוקדם והייתי מכה בברזל שהוא חם

נראה מה יחזרו אליי

עריכה"

מה שמוזר זה שהכרטיס עדיין מפורסם תחת 4 גיגה זכרון אז אני לא מבין איך הם נותנים החזר ואפילו את המידע הזה לא שינו

אפילו KSP שינו :|

• Gigantic 4GB 7010 MHz GDDR5 memory, 256-bit interface. DIGI+ VRM with 6-phase Super Alloy Power.

עריכה"

עוד שרשור בנושא

http://www.reddit.com/r/nvidia/comments/2voox5/great_news_about_newegg_gtx_970_returns/

פורסם

אז אפשר לקנות כעת ולבקש מיד כשיגיע זיכוי כמו נוכל ?

פורסם

ממש מבאס, אני מהמר ש-90% מהאנשים שפנו אליהם בנושא הזה הם ישראלים... בסוף גם אמזון יתחילו לנדות אותנו.

פורסם

א. ממש לא.

ב. אם זו המדיניות שלהם אז למה לא לקבל החזר?

פורסם

למי שקנה ולא ידע - לגיטימי.

למי שקונה כעת.... הממ, אכן אפשר להיתמם שהם כותבים 4GB ואתה לא באמת יודע. (ורבים מהקונים באמת לא יודעים)

פורסם

התכוונתי כמובן למי שקנה לפני שהבעיה התגלתה (כמוני).

פורסם

למה שאמזון יקחו אחריות (בכסף מלא) על פאשלה של NVIDIA?

אלא אם כן זה מהלך מאחורי הקלעים מצד NVIDIA.

אין הגיון.

פורסם
ממש שכחתי מזה,

אבל לפני שבוע גם אני ראיתי את הפוסט המקורי של הבחור הבריטי שקיבל החזר והחלטתי לנסות את מזלי.

בהתחלה הציעו לי 5% ואז עם קצת התמקחות 10% ואז אמרתי להם שיש אנשים שקיבלו 30% ו-40% והם הסכימו לתת לי החזר של 30% "מקרה מיוחד".

זה" כ יצא 127 דולר שיצא בויזה 495 שקל.

בהצלחה.

האם "חלון ההחזרות" לכרטיס עדיין היה פתוח?

פורסם
א. ממש לא.

ב. אם זו המדיניות שלהם אז למה לא לקבל החזר?

א. מאיפה אתה יודע?

ב. זאת לא המדיניות שלהם. עובדה שהוא היה צריך "להתמקח" איתם ולנצל את טוב ליבם. זה כבר דבר ידוע ששירות הלקוחות של אמזון הוא מצויין, אבל אף אחד לא אמר שזה ישאר ככה לנצח עבור הישראלים ברגע שהם ישימו לב שיש אחוזי abuse מאוד גדולים מהעם המסריח הזה.

אני לא מכיר את המקרה עם הכרטיס הספציפי אבל לפי מה שאני מבין מדובר על זה שה-specs שלו מדברים על 4GB זיכרון ובפועל הוא מגיע עם 3.5GB או משהו כזה.

וואו למי אכפת? אתם קניתם את הכרטיס בגלל ה-4GB הזה שמופיע ברשימת ה-specs? לא.

אתם קניתם אותו כי זה הדגם שהכי התאים לכם לפי מה שהוא מציג בפועל. לפי מספר הדגם (שמייצג "סדרה"/"שנתון" ופיצ'רים מסויימים), לפי הביצועים שלו במבחנים, לפי המחיר..

אם היה כתוב על הקופסה "3.5GB" במקום "4GB" זה לא היה משנה כלום לאף אחד.

לכן, לנסות להיתפס בקטנות כדי להוציא כסף במרמה מחברה שידועה בשירות הלקוחות הטוב שלה - על מנת לנצל אותו לרעה - זה פשוט להיות ישראלי מסריח.

פורסם

^ זה כן משנה. .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים