עבור לתוכן

מהירות העברה של 100 מ"ב לשנייה דרך USB3

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקפצה (כן, מצטער על העיתוי...) אשמח אם תגידו אם כל אחד מה- "משפטים" הנ"ל הוא תקין או לא.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 36
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הקפצה

אשמח מאוד אם מישהו יכול להגיד בהתאם לכל משפט (סידרתי את זה ברור ונוח) אם המהירות תקינה או לא. זה חשוב לי.

תודה מראש

פורסם
1) בתרחיש הזה הקצב הוא סביבות ה- 100 מ"ב לשנייה.

2) בתרחיש הזה הקצב נמוך משמעותית, בין 20 ל- 60 מ"ב לשנייה.

3) שני הקשיחים מדגם WD Red WD30EFRX, שלושה טרה-בייט כל אחד, מפורמטים במערכת הקבצים של סינולוג'י (נדמה לי שזה EXT4), מוגדרים על Synology Hybrid RAID במצב דמוי RAID1. תפוסת הנפח עומדת כרגע על 83%.

4) במצב הזה אני מקבל בין 10 ל- 60 מ"ב לשנייה.

נשמע די תקין. תרחיש 2 לא לחלוטין ברור הנתון שנתת.

פורסם
  • מחבר

אני אנסח מחדש, גיליתי שטעיתי בניסוחים. הפעם השתמשתי ב- TeraCopy בשביל לקבל מהירות ממוצעת:

1) בהעברה של קובץ בודד גדול דרך USB3 לכונן קשיח מכאני חיצוני אני מקבל ממוצע של 96 מ"ב לשנייה.

2) בהעברת הרבה קבצים קטנים (בין 5 מ"ב ל- 30 מ"ב האחד) דרך USB3 לכונן קשיח מכאני חיצוני, אני מקבל ממוצע של 72 מ"ב לשנייה.

3) בהעברה של קובץ בודד גדול דרך רשת ג'יגהביט ל- NAS סינולוג'י DS414 אני מקבל ממוצע של 100 מ"ב לשנייה.

4) העברת הרבה קבצים קטנים (בין 5 מ"ב ל- 30 מ"ב האחד) דרך רשת ג'יגהביט ל- NAS סינולוג'י DS414 אני מקבל ממוצע של 72 מ"ב לשנייה.

ב- NAS (מעבד MARVELL Armada XP MV78230) יש שני קשיחים מדגם WD Red WD30EFRX, שלושה טרה-בייט כל אחד, מפורמטים במערכת הקבצים של סינולוג'י (נדמה לי שזה EXT4), מוגדרים על Synology Hybrid RAID במצב דמוי RAID1. תפוסת הנפח עומדת כרגע על 84%.

הכונן החיצוני שמוזכר במשפטים 1 ו- 2 הוא WesternDigital My Passport Ultra 2TB. לא הצלחתי לברר רשמית באיזה RPM הוא פועל, אבל קראתי שזה 5200.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים