פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים מה שהוא מראה לי זה ×©×œ×•× שרשמתי לו שלום למשלאיך אני מסדר את זה ? הסידור הוא בהגדרות של הexcel?
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים אתה מדבר על אקסל? (אם כן, מה הקשר לפיתוח אתרי אינטרנט?)צריך לדאוג לשמור את הקובץ כ-UTF-8.
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים מחבר יש לי אתר, שבאתר יש טבלה, ובעזרת jquery אני רוצה לייצר csv file ליוזר שהוא יוכל להוריד...
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים אתה מדבר על אקסל? (אם כן, מה הקשר לפיתוח אתרי אינטרנט?)צריך לדאוג לשמור את הקובץ כ-UTF-8.אתה לא יודע מה זה csv?bdoron כשאתה שולף את הנתונים אתה צריך לעשות את זה ב-UTF-8, תוודא שהם גם שמורים ככה בדטאבייס וגם שככה אתה שולף אותם ממנו (אפשר באמצעות הפקודה SET NAMES 'utf8').
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים מחבר בדקתי בmysql הטבלה היא בutf-8 על מנת לשלוף את הנתונים אני משתמש בjquery אז זה בעייתי כי הכל מוכן ואין לי שמץ איפה אני קובע שהנתונים ירשמו בutf-8
פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים אני יודע מה זה CSV, חשבתי שהכוונה היא לבעייה של יצוא נתונים מאקסל. נערך 2015 בפברואר 1610 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים אם מצאת פיתרון נשמח אם תשתף אותו למען הבאים שייתקלו בבעיה וימצאו את הדיון הזה
פורסם 2015 בפברואר 2010 שנים מחבר פשוט חפשתי פלאגין אחר שמתאים גם לעברית כל הסיפור זה JQERY זה הקישור http://jordiburgos.com/post/2014/excellentexport-javascript-export-to-excel-csv.html ואין יותר מידיי, רק לדעת להלביש אותו על הטבלה שלכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.