עבור לתוכן

מה שפת התיכנות הקלה ביותר

Featured Replies

פורסם

תודה רבה לכולם עד שאני אקנה את הספר מצאתי אתר בעברית אם כמה עקרונות http://www.progs.up.co.il/ אהה ורציתי לשאול נתקלתי בבעיה שהחלון כל הזמן נסגר מישהו יודע איך להשאיר אותו פתוח

תוסיף למעלה:

#include<conio.h>

ולפני סוף התכנית תוסיף:

getch();

אם אתה עובד עם DEV אז נדמה לי שאתה צריך לעשות include conio.c במקום conio.h

תנסה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם עד שאני אקנה את הספר מצאתי אתר בעברית אם כמה עקרונות http://www.progs.up.co.il/ אהה ורציתי לשאול נתקלתי בבעיה שהחלון כל הזמן נסגר מישהו יודע איך להשאיר אותו פתוח

תוסיף למעלה:

#include<conio.h>

ולפני סוף התכנית תוסיף:

getch();

אם אתה עובד עם DEV אז נדמה לי שאתה צריך לעשות include conio.c במקום conio.h

תנסה.

תודה רבה באמת עזרת ובסוף היה צריך רק את הפקודה getch();

פורסם

אם אתה עובד עם Turco C++ בסוף הריצה אתה יכול פשוט לעשות alt+f5 (או ctrl+f5) וזה יעביר אותך למסך הקלט פלט

פורסם

VB זו לא שפה מסכנה.

אפשר לעשות שם כמעט הכל במסגרת מערכת ההפעלה חלונות.

פשוט שצריך למצוא את הפונקציות החבויות בתוך קבצים מסויימים.

פורסם

פונקציות חבויות?

WTF u talking about :)

פורסם

פסקל היא שפת תכנות בין הקלות. האומנם היא קצת מסורבלת אך זה מה שמוביל ללמידה נכונה של תכנות.

לפני שעוברים לשפות מעט מסובכות יותר (כמו למשל C ו- C++) יש תחילה לעבוד עם שפות קלות יותר ללמידת העבר וההיסטוריה של התכנות, בעצם ממה כל זה התחיל? מה היו השפות הראשונות? אני הייתי ממליץ לך להתחיל לעבוד עם אחת מהשפות פסקל או ג'אווה.

פורסם

Holy - נראה לי אולי שהוא התכוון לפונקציות API ש"חבויות" בכל מני DLLים. בכל מקרה VB היא שפה חזקה וטובה, לא אמרתי שלא, אבל 25% מהעבודה האמיתית של המתכנת נעשית "מאחורי הקלעים", ולפעמים מוגבלת. חוץ מזה גם שבC לדוגמא לומדים הרבה יותר על מהלך הדברים באמת, ולא סתם שAPI זה פונקציות של המערכת. אם תיכנתת או ראית אפליקציה בסיסית של C לווינדוס אתה כבר מבין הרבה יותר על דרך העבודה של ווינדוס.

Pascal נחשבת לשפה מיושנת. לא השתמשתי בה אבל זה אידיוטי שמלמדים את זה היום עדיין בבתי ספר. זה כבר מיושן.

Java זאת שפה מאוד טובה וחזקה, ומה שטוב כמובן שהיא לכל הפלטפורמות. גם המבנה שלה די דומה לC אבל אף פעם לא הלכתי איתה "רחוק" ואני לא יודע עד כמה אפשר להשתמש איתה נגיד בDX או בAPI.

פורסם
  • מחבר

טוב בקיצור כמו שאמרתי קודם החלטתי ללכת על סי ומצאתי מדריך טוב הפעם באתר ההדרכה 2000

פורסם

החלטת על C או ++C?

לדעתי תתחיל ישר מ ++C.

זה יקנה לך הרגלי תכנות טובים כבר מהתחלה בלי צורך לשנות הרגלים במעבר מ C ל ++C.

פורסם
  • מחבר

החלטתי על c כי נראה לי שהוא יותר פשוט מc++

פורסם

Holy - נראה לי אולי שהוא התכוון לפונקציות API ש"חבויות" בכל מני DLLים.

בדיוק בשביל זה נולד ה-API Viewer שמגיע עם ה-VS.

גם ב-VC++ הפונקציות האלה לא כאלה גלויות.

פורסם

אני לא היתי הולך על פסקל לא מישתמשים כבר בשפה הזאת בכלל כבר עברנו את עידן ה- DOS אבל יש את DELPHI שזה גם נראה לי כמו פסקל..

אבל אנ י היתי הולך על VC++ זהוא השפה העדיפה עליי או VB.NET .

פורסם

בדיוק בשביל זה נולד ה-API Viewer שמגיע עם ה-VS.

גם ב-VC++ הפונקציות האלה לא כאלה גלויות.

היום אבל כבר יש אתרים שהם הרבה יותר טובים מהAPI Viewer ויש גם מנגנון חיפוש מתוחכם ועוד כל מני שיטים אחרים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון תתחיל בויזואל בייסיק

שפה קלה ומעולה לכל דבר אם אתה צריך עזרה איתה יש אחלה קהילה ששם אני נמצא גם ואני ישמח לעזור לך בה

http://dr-vb.co.il

זאת התחלה טובה להתחיל לתכנת עם השפה הזאת

פורסם

אבל למה להקפיץ דיון ישן מלפני יותר מחודש???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים