עבור לתוכן

מה שפת התיכנות הקלה ביותר

Featured Replies

פורסם

שלום חברים רציתי להתחיל ללמוד תכנות ורציתי לדעת איזה שפת תכנות היא שפה קלה ושאפשר להגיע איתה לתוצאה נורמלית

פורסם

שפת c היא שפה מצויינת... הייתי ממליץ לך להתחיל בה... או ב c++

פורסם

ויז'ואל בייסיק?

פורסם

visual basic היא שפה נוחה וקלה למדי ללמידה. ואפילו יודעת לייצר תוכנות תחת סביבת windows אך יש לה 2 בעיות מהותיות.

1) היא נכללת בין השאר גם ב visual studio net. תוכנה איומה ומסובכת לטעמי. ולכן הייתי ממליץ דווקא ללכת על visual studio 6 בתור התחלה.

2) בגלל שהיא פשוטה יחסית לשימוש היא לא תמיד מלמדת תכנות אמיתי. ולכן מומלץ ללכת לשפות היותר קלאסיות וללמוד ג'אווה או c.

פורסם

מה עם פסקל? חברה, זו שפה בין הקלות!!

פורסם

JavaScript.

אומנם זו רק שפת סקריפט פשוטה שאינה כוללת את כל השלבים של הרצה וקימפול אבל הפשטות שלה היא היתרון הגדול ובשביל ללמוד עקרונות של תיכנות כמו: OO למשל היא פצצה. כמובן אם יש לך את המורה הנכון... ;)

פורסם
  • מחבר

טוב אני אתחיל מvisual basic ואם לא אוהב אותה אלך על גאווה או c.

פורסם

java script היא לא באמת שפת תיכנות ...

ובקשר לפסקל, היא נחמדה אבל יותר מסורבלת מסי.

פורסם

מסכים לגמרי עם The Grey Matter.

VB לפעמים די מוגבלת, והיא גורם לתכנות להיות הרבה יותר נוח ממה שהוא באמת. כמובן שאפשר להגיע לתוצאות מאוד טובות, אבל כדאי בתור התחלה C++ כי זה מלמד ממש עקרונות של דברים, ובVB המון דברים באים מוכנים ולא מבינים די הרבה. וגם אני מעדיף VS6 על פני VS .NET.

JS זאת לא ממש שפה, זה יותר סקריפטינג פשוט לאינטרנט והוא מאוד מאוד מוגבל. עדיף שפת תכנות רצינית יותר.

פורסם
  • מחבר

צריך משהו מיוחד לתכנות c++ תוכנה או כל דבר אחר ומי שיכול שיתן לי מדריך לc++

עריכה 1:הורדתי את התוכנה devcpp4980 מ sourceforge ורציתי לדעת אם התוכנה בסדר לתכנות c++

פורסם

DevC++ תהיה לך בסדר גמור.

אולי יהיו לה קצת אי תאימויות עם תכניות של Turbo C, אבל כרגע זה לא אמור להפריע לך.

בקשר למדריך - אם אתה מתחיל ללמוד את השפה כמו שצריך (וזה מה שהבנתי שקורה), אני באמת מציע לך לקחת ספר.

אני למדתי מ" ++C כשפת אם", של יצחק גרבר, אבל זה כבר נושא לת'ראד אחר (שקיימים כבר כמה כאלה, אתה יכול לחפש).

אני גם חושב שזו השפה שכדאי לך ללמוד.

בהצלחה!

פורסם

ד"א VB זו לא שפה אלא מחולל יישומים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם עד שאני אקנה את הספר מצאתי אתר בעברית אם כמה עקרונות http://www.progs.up.co.il/ אהה ורציתי לשאול נתקלתי בבעיה שהחלון כל הזמן נסגר מישהו יודע איך להשאיר אותו פתוח

פורסם

אתר ממש עלוב עם שיעורים והסברים ממש גרועים

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ לי על אתר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים