עבור לתוכן

התייעצות ברכישת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מחפש לשדרג את הכרטיס המסך של המחשב של הבן שלי (בן 8) בעלויות מינימליות ככל האפשר!!! (אין לי בעיה גם לרכוש כרטיס משומש).

מה האפשרויות שלי?

נתוני הכרטיס והמחשב בקבצים מצורפים.

אני צריך גם את עזרתכם בהבנה איזה כרטיסים נתמכים ומה לא מבחינת סוג החיבור ללוח אם וסוג החיבור לספק כח?

יש לי לוח אם עם PCI Express רק שיש לי כמה סוגים מה ההבדל?

[TABLE=class: tblborder, width: 100%, align: center]

[TR]

[TD=class: midborderline, align: left]Expansion Slots[/TD]

[TD]

1. 1 x PCI Express x16 slot
  2. 3 x PCI Express x1 slots
  3. 3 x PCI slots

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

את פרטי הספק אין לי. או לי הוא On Board? אולי זה בקשיור הבא: מאפייני לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2892#sp

אני יודע שמדובר במכונה ישנה אבל בשביל זה אני פונה למקצוענים.

תודה!

פורסם

מה המטרה? למה מה שיש עכשיו לא מספיק?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להתקדם לכרטיס יותר במסגרת המגבלות שלי (תקציב והמכונה שברשותי)

פורסם

שוב, למה? מה מפריע\לא מספיק לך כרגע?

אתה עם מסך ממש ישן\עובד ברזולוציה מאוד נמוכה.

למשחקי פייסבוק ואינטרנט למיניהם לא יעזור כרטיס מסך חדש, לזה חשוב המעבד והוא בסדר גמור.

לפרמט את המחשב+SSD יעשה הבדל הרבה יותר משמעותי.

רק עכשיו ראיתי - יש לך רק 2GB זיכרון RAM עם WIN7. דבר ראשון הוא להוסיף לפחות עוד 2GB. לפני זה אין על מה לדבר.

המחשב בכלל לא מאוזן ובטח הוא כל הזמן "מקרטע" כשכל פעולה לוקחת נצח.

פורסם

תפתח את המחשב, חייבים לדעת מה הספק.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שתהיה לבן שלי את האפשרות לשחק משחקים מתקדמים יותר וברז\ולוציה יותר גבוהה( (MID)). אני אכן מתכוון לשדרג גם את הזכרון (הלוחאם תומך עד 4GB). אני יודע לתחזק את המחשב והוא לא מקרטע אבל בהחלט דורש שיפור. אתה אומר ש- SSD ישדרג משמעותית את ביצועי הכרטיס הנוכחי או שכדאי לרכוש כרטיס חדש יור? ומה באשר לספק - האם אתה חייב לדעת מה הדגם שלו בכדי להתאים את הכרטיס הנכון?

פורסם

1- תפרט עד כמה שניתן באילו משחקים מדובר

2- תגדיר תקציב

3- צילום של הספק יעזור מאוד למרות שזו רזולוציה כ"כ נמוכה שיש הרבה כרטיסים נמוכי הספק ללא חיבור חשמל חיצוני שיתאימו.

4- SSD לא יעזור למשחקים לרוץ יותר מהר\בהגדרות יותר גבוהות - הוא לא משפיע על ביצועי כרטיס המסך. זה יעזור במידה והמחשב מרגיש "איטי" באופן כללי. אם לא והמחשב מתוחזק כמו שצריך זה לא הכרחי.

הייתי ממליץ דבר ראשון להוסיף זיכרון ואז לבדוק שוב את המשחקים. אולי זה יספיק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה. אני אבדוק איזה ספק יש לי ואעדכן בהמשך. תוכל להרחיב לגבי סעיף 3? זה בדיוק המידע שחסר לי. כשאתה אומר רזולוציה נמוכה אתה מתכוון לזו של הכרטיס מסך הנוכחי (1360*768) ? האם יש כרטיסים נמוכי הספק כהגדרתך יותר טובים? אני מתכוון למשחקים החל מפיפ"א 2015, טומב ריידר, COD, Splinter cell, WWE , (מהדורות ישנות גם בסדר) Battle field (מהדורות ישנות גם בסדר)ועוד

פורסם

ספק כח מגביל את הכרטיס מסך מבחינת צריכת חשמל.

כרטיס חזק וזול (גם אם ישן) יגרום לספק גנרי להיכבות\להישרף בגלל צריכת חשמל גבוהה ועלול לפגוע ברכיבי מחשב נוספים.

יש כרטיסי מסך חזקים עם צריכת חשמל נמוכה דוגמת 750\750TI של NVIDIA. אבל הם יקרים.

http://ksp.co.il/?select=.1044.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=750&buy=&minprice=0&maxprice=0

אם יש לך ספק נורמלי זה יקל במציאת כרטיס מתאים למשחקים הנ"ל ובזול (יש הרבה משומשים טובים ביד2 אם יש לך כח להתעסק עם זה).

http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=2&glist=1&uin=19603&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

(יש עוד הרבה חנויות מלבד KSP שכדי להסתכל בהן ולהשוות מחירים וכמובן גם ביד2)

אחרת צריך לשקול לקנות ספק חדש בנוסף לכרטיס (בלי קשר תמיד עדיף שיהיה ספק איכותי, יכול להאריך את חיי כל המערכת).

כל כרטיס יהיה יותר טוב ממה שיש לך. זה ממש הכי מינימום שיש.

למשחקים שציינת יש דרישות לא נמוכות אבל הרזולוציה בה אתה משחק היא נמוכה מאוד ולכן לא צריך כרטיס חזק ואין לך בעיה להתפשר על הגדרות שזה טוב.

הרזולוציה הנמוכה היא של המסך, לא של כרטיס המסך (ואגב, אין דבר כזה ספק כח מובנה בלוח אם. ספק כח היא קופסה שמתחברת למארז בלי קשר ללוח אם. יש לוחות אם עם יציאות למסך ומעבדים עם כרטיס מסך מובנה שיחד מייתרים כרטיס מסך שמתחבר ללוח אם-לא רלוונטי למצב שלך).

תציין את דגם המסך המדויק כדי שנבין למה הרזולוציה כ"כ נמוכה. אולי זה סתם הגדרות windows, אולי מסך ממש ממש ישן.

פורסם
  • מחבר

אני לא מעוניין לרכוש ספק כוח אלא רק כרטיס מסך ואכן חשבתי על יד 2. ברור לי שספק כוח הוא יחידה נפרדת התכוונתי לגנרי. אני אבדוק איזה דגם הוא ואעדכן אותך ואותו דבר לגבי המסך.

פורסם
  • מחבר

omertgm, בבקשה הנה התמונות של הספק כוח והמסך שליattachment.php?attachmentid=8153&stc=1attachment.php?attachmentid=8154&stc=1

פורסם

הספק בסדר לא ג'נרי.

תקציב.

פורסם
  • מחבר

None77 - תעבור על ההתכתבות.... omertgm - אשמח להתיחסותך לאור התשובות המלומדות שלך

פורסם

^^^^^^^^^^

בשום שלב לא רשמת מספר.

רק הזכרת שזה צריך להיות "כמה שיותר זול"

תגדיר מספר ותאמין לי שיהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

פורסם

כמו ש 77 אמר, הספק בסדר ויש עם מה לעבוד.

עכשיו צריך לחשב כמה W יש לך פנויים לכרטיס מסך.

זה לא מדע מדויק וצריך לקחת מקדמי ביטחון+התיישנות רכיבי הספק.

מערכת כמו שלך ללא כרטיס מסך, עם HDD אחד או שניים יצרכו במקסימום 150W

התיישנות+מרווח ביטחון כ 60-80W

זה משאיר כ- 170W לכרטיס מסך וזה בהחלט מספיק.

באופן עקרוני כל כרטיס שצריך חיבור חשמל 6PIN אחד יהיה טוב וברזולוציה הנתונה יעיף כל משחק בקלות.

לעניות דעתי 6850HD של AMD יהיה אידיאלי עבורך. יש מספר ממנו ביד2 בטווח 200-300 ש"ח

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=70&ManufacturID=0&SaleCondition=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=6850&PriceOnly=1

רק להשוואה לגבי ביצועים

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/Radeon_HD_6850/28.html

5450 שלך הוא בתחתית, 85% איטי מ6850.

צריכת חשמל מקסימלית של 6850 היא 130W.

נשמע לי מושלם.

לגבי המסך- הוא באמת ממש ישן ו- 1360*786 היא הרזולוציה המקסימלית שלו.

6850 יריץ משחקים בהגדרות סבירות עד 1680*1050

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים