עבור לתוכן

האם כבר יש ל IE 11 חוסם פרסומות יעיל ?

Featured Replies

פורסם

האם יש תוספת ל IE של חוסם פירסומות באתרים בכללי וגם חוסם פרסומות ביוטוב כמו שיש לכרום כגון AdBlock למיניהן ??

פורסם

נסה את ADFENDER

זאת תוכנה ולא תוספת.

פורסם

למה לך להגרר לדפדפן הזה . הוא אחד הבעייתיים מבחינת אבטחה ויש חלופות כלכך טובות....

פורסם
הוא אחד הבעייתיים מבחינת אבטחה ויש חלופות כלכך טובות....
אני סבור שאתה טועה (ליתר דיוק חי בעבר). אולי תופתע לגלות, שIE11 מקבל ציונים טובים יותר באבטחה (ולפעמים גם בביצועים) מאשר האלטרנטיבות בחלק ניכר מהבדיקות.

אני עדיין לא משתמש בו, משום שהתרגלתי לFirefox הקלאסי, שיותר נוח לי גם מבחינת הדברים הקטנים בממשק וגם מבחינת התוספות. עם זאת, לא צריך להוציא את דיבתו רעה. IE11 הוא דפדפן מעולה. :)

פורסם

משתמש ב 11 וגם ב 8 בלי שום בעיות ולא בגלל שני סתום.

ואני פטור מכל הבעיות של השועל והכרום.....

פורסם

בא נשאל אותך שאלת תם: האם ie עדיין מכיל תמיכה ב SSL v3.0 ? תחשוב טוב על התשובה ואז תשאל למה בספארי הסירו את ssl ותתפלא , גם בכרום . במיקרוסופט עקב תמיכה בכל מיני פילים נאלצו להשאיר אותו כברירת מחדל. יש שיטה להסיר אבל המשתמש הפשוט בכלל לא מודע לזה. וזו רק דוגמא אחת. דרך אגב אני בטוח שהוא נראה מעולה ורץ מהר.

פורסם

תפתח הגדרות ותן צילום מסך.

3023371.png

פורסם

מה לעזאזל אתה רוצה ממני? במחשב שלי בכלל מותקנת ויסטה עם IE9. וכמו שאמרתי, אני אישית לא משתמש בIE. :)

כמה אתה מתכוון לטחון את הנושא הספציפי הזה? מבחינתך העובדה שלא חסמו בצורה הרמטית ספציפית את הפרצה הזו בשנייה שגילו אותה הופך את IE11 ל"בעייתי מבחינת אבטחה"? כנראה באמת אין לך עוד טיעונים.

פורסם

לא משנה. תהנה מהגלישה ובהצלחה עם חוסם הפרסומות.

פורסם
  • מחבר

ל IE סך הכול יש יתרון במשהו שהגלישה נעימה וחלקה אבל עכשיו שמתי לב תוך כדי הגלישה שבחלק מאתרים כמו פייסבוק , אז יש איתו בעיות/באגים ב chat , ספציפית פה באתר יש בעיות כשפותחים דיון ורוצים לכתוב בעברית יש תחושה בעייתי של כתיבה כבדה ולא חלקה כל הזמן מופיע סמן אדום מתחת למילים ,"העתק הדבק" לא עובד טוב אם רוצים לעתיק ממקום חיצוני..

זה לפחות בנתיים למה ששמתי לב..

בעיות תאימות ?

ניתן סדר כדי לשפר את חווית הגלישה ?

אני נזכרתי מהעבר שאלו הסיבות שנטשתי את דפדפן הייתי בטוח שלהום זה מאחורי ..

פורסם

בנוסף לAdFender יש גם את Ad Muncher, ואם זה בתשלום אז יש את Adguard(גרסת ניסיון ל14 ימים).

פורסם
  • מחבר

תודה אנסה

נ.ב: ה IE במוד של ווינדוס 8 מבחינת מהירות גלישה ואלגנטיות בפתיחת עמודים פשוט תענוג

פורסם
  • מחבר

אחרי שניסיתי כמה ימים את החוסמים של הפרסומות ,

המסקנה : AdGuard שבתשלום עושה את העבודה כמו שצריך חוסם הכול מעכשיו ניתן לגלוש בשקט , כל השאר החינמיות לא התלהבתי כי לא חוסמים באנרים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים