עבור לתוכן

GTX970 או R9 290X

Featured Replies

פורסם
1. אמרת שאתה מעדיף Nvidia

2. gtx970 כרגע הכי משתלם.

3. סביר להניח שבתקציב דומה תוכל לקנות R9 380/X שכנראה יהיו מאוד דומים לR9 290/X אז מה הטעם? (אולי הם יהיו קצת יותר טובים...לא יודע, אבל לפי ניסיון העבר ככה זה עובד)

4. אם אתה קונה כרטיס מסך לפי הצרכים האמיתיים שלך אז gtx970 מתאים מאוד.... אבל אם אתה קונה כרטיסים לפי מה שיותר חזק בלי קשר לצרכים אז למה לא להשקיע 3000 ש"ח על gtx980 תמורת ~10%~ שיפור בביצועים...? (!)

5. אם אתה מעניין בR9 390/X שיצאו בהמשך...תתכונן לשלם משהו כמו 2500 ש"ח לפחות. ועדיין, אתה לא תקבל מזה כלום כי זה מעבר לצרכים שלך.

מסתבר שהכרטיס המוצג בבצ'מרק הזה:

http://hwzone.co.il/%D7%A8%D7%A3-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%9E/

הוא ה380x (כך הבנתי ממעט מחקר שעשיתי) בכל אופן חשוב לדעת מה הם הצרכים שלי ואלו הם 1080P אולטרא 60FPS עם 4X MSAA ׁ(לפחות) וsuperscaling...(?) שקט ובעיקר פיצוי על שנה וחצי של I3 540 GT630 ו4GB (קונה מחשב חדש כבר יש מפרט)

• תגובות 30
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא ה380X זה עם כבר ה-390X.

ואל תאמין לבנצ'ים האלה.

אני יכול להכין לך תוך 5 דקות של עבודה באקסל גרף עם ביצועים של ה-R10 495X3.... אז גם לזה תאמין? ועל פי זה תעשה את ההתנהלות הכספית?

אם אתה לא מוגבל בכסף ובא לך לחכות כמה חודשים טובים אז בבקשה...

בעיקר פיצוי על שנה וחצי של I3 540 GT630 ו4GB (קונה מחשב חדש כבר יש מפרט)

אל תתן לשתן לעלות לך לראש. זה לא חכם. כל התעשייה הזאת מבוססת על הייפ בסגנון הזה - זה מה שמגלגל להם מליונים.

הצרכים שלי ואלו הם 1080P אולטרא 60FPS עם 4X MSAA ׁ(לפחות) וsuperscaling...

סבבה, נשמע כמו משהו שה-gtx 970 יכול לעמוד בו.

אבל אם אתה ממש רוצה ויש לך כסף לשרוף בשביל לפצות על חסכים למיניהם - לך על gtx980....אין לי עוד מה לאמר לך כרגע.

אגב...אתה יכול לקנות עכשיו gtx970 ועם תראה בעתיד שזה לא מספק אותך תוסיף עוד אחד...זאת גם ההמלצה שתראה בעמוד המפרטים המומלצים: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/15

כמובן שתצטרך לוח אם תואם (יקר יותר).

פורסם
ואל תאמין לבנצ'ים האלה.

אני יכול להכין לך תוך 5 דקות של עבודה באקסל גרף עם ביצועים של ה-R10 495X3.... אז גם לזה תאמין? ועל פי זה תעשה את ההתנהלות הכספית?

אם אתה לא מוגבל בכסף ובא לך לחכות כמה חודשים טובים אז בבקשה...

מדובר באתר די אמין... והשאלה היא האם מדובר בחודש הקרוב או בשלושה - ארבעה חודשים אני יודע שאין ממש דרך לדעת אך אשמח אם תוכל לומר לי לפי ניסיון העבר שלך עם AMD

וחוץ מזה אשמח לדעת כמה עלה ה780TI בעת השחרור בכדי שאדע אם יש למה לצפות בנוגע ל980TI

פורסם

אני הייתי הולך עם 960 בכלל.

אם מתישהו תשדרג ל FHD וה 960 לא יספיק משום מה - עדין יהיו לך 800~ שחסכת על שלא לקחת 970.

פורסם
אני הייתי הולך עם 960 בכלל.

אם מתישהו תשדרג ל FHD וה 960 לא יספיק משום מה - עדין יהיו לך 800~ שחסכת על שלא לקחת 970.

אני כבר בFHD מה גורם לך לחשוב שאני בפחות מזה?

פורסם

אמממ,

Judge הוא פותח הדיון, לא אתה yoel12, והמפרט שלו הוא הנושא כשהרזולוציה היא 900*1600

לזה 960 או 280/280X יהיה ממש מספיק ויחסוך לו כ-800 ש"ח בקלות.

ובהתחשב בספק הנתון (שיכול טכנית להחזיק 280X אבל מתחיל להתקרב לקצה), 960 מתבקש פה.

הוא בכלל יכול לקחת ספק יותר זול. למערכת המתוכננת 350W-400W איכותי עם 960 יהיה בסדר גמור.

פורסם
אמממ,

Judge הוא פותח הדיון, לא אתה yoel12, והמפרט שלו הוא הנושא כשהרזולוציה היא 900*1600

לזה 960 או 280/280X יהיה ממש מספיק ויחסוך לו כ-800 ש"ח בקלות.

אה אוקיי לכן כדאי לצטט :)

פורסם

^ לכן כדאי לא להידחף לדיונים, אלא לפתוח אחד משלך.

פורסם
^ לכן כדאי לא להידחף לדיונים, אלא לפתוח אחד משלך.

גם רעיון :)

פורסם

ארור תהיה לעד!

לא שמתי לב בכלל שאתה לא זה שפתח את הדיון...! ולחשוב שנתתי לך לחפור לי נפט...

אני באמת צריך להפסיק לענות לאנשים אחריי 23:00...

פורסם
ארור תהיה לעד!

לא שמתי לב בכלל שאתה לא זה שפתח את הדיון...! ולחשוב שנתתי לך לחפור לי נפט...

אני באמת צריך להפסיק לענות לאנשים אחריי 23:00...

חס וחלילה ידידי מתנצל על החפירה הדיון הגיע לסיומו ורציתי לנצל את המומנטום לדחוף חפירה חפוזה מתנצל בפני כולם על אי הנעימות

פורסם

מאוחר מידי.

מהיום תרבוץ על ראשך קללה.

כל כרטיס מסך שתכניס לכל מחשב חדש שתקנה....יהפוך בן רגע ל-HD5430 !!

הקללה תוסר רק לאחר 666 פעמים שתגיב באופן מועיל (ובתום לב) לאנשים חסרי הגיון שיידחפו לדיונים של אנשים אחרים באמצע הלילה..............

פורסם
מאוחר מידי.

מהיום תרבוץ על ראשך קללה.

כל כרטיס מסך שתכניס לכל מחשב חדש שתקנה....יהפוך בן רגע ל-HD5430 !!

הקללה תוסר רק לאחר 666 פעמים שתגיב באופן מועיל (ובתום לב) לאנשים חסרי הגיון שיידחפו לדיונים של אנשים אחרים באמצע הלילה..............

ההתנהגות הזו מבישה את אחד מהפורומים הכי מכובדים בארץ באמת ובתמים חשבתי שכל כוונתכם לעזור בסך הכל אני די חדש לפורום וכבר נדחפו לדיונים שאני פתחתי ולכן חשבתי שזה בסדר לא הייתה לי כל כוונה לפגוע באף אחד אני מתנצל מעומק לבי על כל עוגמת נפש שנגרמה לך ומבטיח שלא אחזור על כך

פורסם

אני צוחק :)

לא באמת כעסתי עליך.

אבל זה פשוט קצת מתסכל, כשאתה באמצע הלילה נתקל בשאלה תמימה, ו-וואללה בא לך לעזור לבחורצ'יק... ואתה מתאמץ וחופר על המקלדת כדי לספק תשובות סבלניות ומועילות...

ולאט לאט אתה מבין שיש לך עסק עם מישהו שלא מתנהל בצורה הגיונית, ולא מגיב להצעות בהקשבה, אלא ממשיך להתנגח בקיר אינסופי של ספקולציות על כרטיסים עתידיים ללא סיבה או צורך אמיתי בחומרה הזאת...

ואז פתאום אתה קולט שמתוך עייפות לא שמת לב שהבן אדם הזה הוא בכלל לא פותח הפורום... והוא לא רק שואב לך אנרגיה וזמן - הוא בעיקר מסיח את הריכוז שלך מפותח הדיון המקורי, שבאמת צריך עזרה, והלבטים שלו נרמסים ללא סיבה.

פורסם

אוקיי קודם כל אני הייתי עייף מאוד גם כן והיכולת שלי לענות בצורה עניינית פחתה משמעותית אני בכלל ציפיתי לקבל תשובה למחרת אך הגבת בו במקום ולא רציתי לפספס אדם העשוי לתת לי תשובה עניינית בכל אופן פותח הדיון קיבל את תשובתו ולא הגיב יותר לכן בצעד שאני עתיד להתחרט עליו שאלתי שאלה אשר עליה ענה לי אדם אשר סיפק לי הסברים והפריך לי חששות אך מה גם שכפי שציינתי לא הייתי במיטבי ויכולת הריכוז שלי לא הרקיע שחקים ולכן תגובותיי לא היו ענייניות כפי שהן היו אמורות להיות אך עם זאת לקחתי את דבריך לתשומת לבי ואני מודה לך מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים