עבור לתוכן

כרטיס מסך למחשב משרדי רב תכליתי

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש למשרד שלי, יש לי מחשב גיימניג בבית.. וקונה עכשיו מחשב למשרד שרוב השימוש יהיה אינטרנט, אופיס.. ולפעמים גיימניג קל. טיפה משחקי אסאסטרטגיה כמו company of heroes 2 ולא יותר מזה. בכללי אני לא קןנה מחשב בלי כרטיס מסך. לא רוצה להוציא אלפי שקלים על המחשב הזה. מעבד i5 כונן ssd וכרטיס מסך סביבות 800 ש"ח. חשבתי על 750/ti איך הכרטיס הזה? תודה רבה

פורסם

אם כן יהיה מעורב גיימינג קל, קח לעצמך 7850 2GB ב-500 שקל בפלונטר או TMS

פורסם
  • מחבר

שקלתי לרגע כרטיס של amd, הכרטיס שהצעת לי, איך הוא מבחינת ביצועים? יותר מ 750? אני קונה בכל מקרה בtmsאני גמיש מבחינת מחיר אם הפער בביצועים גדול

פורסם

איזה ספק כח יש לך שם?

HD 7850 OC שנמכר שם ב-520~ שקל הוא למעשה R7 265 אם תרצה. שקול ל-GTX 660, מעט חזק מ-GTX 750 TI סטנדרטי.

מגיע עם 920MHZ ליבה, מניח שאפשר בשקט למתוח מעל קו ה-1050 אם יתאפשר תוכנתית. לא צריכה להיות סיבה שלא תוכל לשחק גם משחקים מתקדמים יותר על הגדרות בינוני-גבוה איתו

פורסם
  • מחבר

לא קניתי עדיין. אני אלך לtms הם ירכיבו לי מפרט מבחינת תאימות חומרה, הכל.. כמה אמור לעלות לי מחשב עם i5, ssd, הכרטיס הזה, 8גיגה ראם, והכרטיס מסך הזה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

שמעתי שהדרייברים שלהם מזעזעים... אני משתמש במחשב שלי בבית ב geforce experience והכל מעולה.. איך זב ב amd?

פורסם

שאל את פורום מפרטים. זה כבר משהו רחב יותר שפה זה לא המקום לדון בו.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, אין צורך להשקיע מעל 600 ש"ח לכרטיס עם ביצועים סטנדרטים במשחקים החדשים?

פורסם
  • מחבר

ראיתי r9 270x. איך הכרטיס הזה? שווה בביצועים ל770?

פורסם
  • מחבר

שווה 800 ש"ח?

פורסם

אה, ככה ככה.

יש HD 7870 ב-660 שמשתלם הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

המלצתם לי עליו בעבר.. אצלי זה פחות עניין של 150 ש"ח פחות, זה עניין של ביצועים בהתחשב בזה שזה מחשב משרדי ולא גיימינג. רוצה לשים 800 ש"ח ולקבל את שיא הביצועים במחיר הזה לכרטיס חדש, nividia או amd

פורסם

אז תשים עוד 150 שקל ותקבל עוד 5-7% ביצועים אם זה ממש מה שבא לך.

פורסם
  • מחבר

אני גם רוצה מארז יחסית קטן ושקט.. יש הבדל משמעותי בגדלים?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי sapphire 7950 בtms. איך הביצועים של הכרטיס הזה? לאיזה כרטיס של nividia הכרטיס הזה משתווה? איך הוא בהרצת משחקים חדשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים