עבור לתוכן

עזרה- קניית מחשב בארה״ב לסטודנט

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ.

בגדול הצרכים שלי פשוטים:

אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה.

מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן.

מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן.

עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה.

התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן לחרוג אבל אני לא רואה סיבה כרגע.

יש צורך במערכת הפעלה.

המטרות הם: אופיס, אינטרנט, סרטים ובעתיד עבודות וכל מה שקשור ללימודי משפטים.

מסך: 15.6 שהדגש הוא על איכות צפייה ועל שמירה על הראייה בעת קריאה מרובה.

משקל: בסביבות 2 ק"ג. נאאה לי סביר לנשיאה מרובה, אפשר לחרוג קצת.

זמן סוללה: 4-5 שעות לפחות, ככל היותר.

דיסק קשיח: 1TB או קרוב.

עדיף אחריות 3 שנים בינלאומית, הבנתי שבאיזון אפשר בעיקר למצוא שנה מהיצרן אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

מצאתי כמה מחשבים של דל מסדרת inspirion 5000 באמזון אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם ועל התאמת לצרכים שלי.

תודה רבה מראש!

עומר

נערך על-ידי omer810

פורסם
  • מחבר

היי, אתה מכיר את האתר הוא אמין? הזמנת ממנו בעבר?

פורסם

אתה נמצא אולי באיזור ניו-יורק?

פורסם
היי, אתה מכיר את האתר הוא אמין? הזמנת ממנו בעבר?

האתר רק אוסף דילים ומראה לך את הקופונים, אם תלחץ GET DEAL אתה מופנה ישירות לחנות הרשמית של Lenovo במקרה הזה..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אתר מצויין! מה שכן נתקלתי בהתלבטות מה עדיף דל מסדרת latitude או inspirion. הראשון הבנתי מהסדרה העסקית ולכן אמור להיות יותר עמיד, כמה זה באמת נכון והאם זה שווה את הפרמיה של המאה דולר פלוס, שצריך לשלם בשביל זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים