עבור לתוכן

אנימציית ספר נפתח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אנימציה של ספר נפתח, כאילו יש מדף עם ספרים ואז ספר אחד נשלף, מסתובב (כך שהכריכה הקדמית תהיה אלינו) ונפתח.

חיפשתי את זה באינטרנט ולא מצאתי משהו נורמאלי, אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא.

עדיף לא סירטון אלא משהו שאני יכול להמשיך לעצב.

גם מדריך יהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

מאחר ולא מצאתי שום דבר, החלטתי לנסות לעשות את זה בעצמי.

עריכה - לא משנה.

פורסם
  • מחבר

טוב ישבתי עכשיו כמה שעות טובות ובשעה טובה ומוצלחת יצרתי בבלנדר ספר תלת מימדי (אני מאמין שבעיקרון זה פשוט ולא אמור לקחת כמה שעות, אבל היי, אני מעולם לא למדתי את זה כמו שצריך וזה ה"פרוייקט" הראשון שלי), ומסתבר שזה היה ביזבוז זמן, פשוט אף תוכנה לא יודעת לעבוד עם זה...

מה עושים? איך אני יוצר את האנימציה הזאת? אשמח לעזרה, כמו שאתם רואים, אני לא מבין בנושא בכלל.:confused:

צירפתי את הקובץ שעשיתי, אשמח גם לשמוע את חוות דעתכם עליו.

פורסם

מדריך? שום מדריך בעולם לא יעזור לך לעצב דבר כזה אם אין לך ניסיון של כמה שנים טובות.

תוכל לקנות את מה שאתה מחפש כאן:

http://bit.ly/1A95GcF

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי שכל הסיפור זה ליצור ספר בתלת מימד (כמו שעשיתי) ואז כבר אפשר להנפיש אותו (לגרור ולסובב לא אמור להיות כזה סיפור) עם תוכנה פשוטה לעריכת סרטים, אולי אפילו פרימייר או אפטר אפקט

פורסם
  • מחבר

הבלנדר יודע לעשות את כל זה, תוכנה מדהימה.

אני רק לא מצליח ליצור keyframe בשביל ההנפשה, אני מקווה שתכף אני אמצא מדריך נורמלי שיסביר מה בדיוק עושים שם ולמה זה לא עובד אצלי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז עכשיו ישבתי על זה עוד קצת, ושיפרתי מעט את הפרוייקט.

הוספתי הנפשה, ההנפשה של חלק אחד (הכריכה של הספר) עובדת מצויין, אבל בהנפשה של הספר עצמו משום מה הוא עושה בעיות...

משום מה בהנפשה של הספר (גוף הספר) התוכנה יוצרת העתקים של הספר לכל אורך הדרך, ואז כשמפעילים את האנימציה רואים כמה "ספרים" עומדים ואת הכריכה עוברת ביניהם.

משהו מכיר את התופעה ויכול לעזור?

העלתי את קובץ הפרוייקט (עם סיומת .blend).[ATTACH]8184[/ATTACH]

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים