עבור לתוכן

מסך מחשב+טלויזיה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי.

בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות.

מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT?

על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב.

שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת :t2819:.

תודה מראש,

אלון.

פורסם

כל עוד יש חיבור HDMI בממיר של הוט(שיש בכל ממיר HD) לא תהיה בעיה מיוחדת בחיבור, רוב המסכים כיום מגיעים עם חיבור HDMI.

אני במקומך הייתי קונה מסך 24 למחשב לדוגמה ה-DELL P2414H שהוא תחליף ראוי, וב1500 שקל הנותרים קונה טלוויזיה 32-40 אינץ' על מנת לתלות אותה על הקיר, התמורה הטובה ביותר לכסף לטעמי.

ההבדל במחיר בין מסך מחשב 24 איכותי למסך 27 איכותי עלול להגיע לאלף שקל, חבל על הכסף.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאסתפק רק במסך לעת עתה. מה המשמעות לכך שיש לו שני חיבורי HDMI? זה אומר שאוכל לחבר את הטלויזיה והמחשב אליו בו-זמנית? וכיצד ניתן לנווט (אם בכלל) בין שניהם?

כמו כן, יש לו חיבור לרמקולים. זה אומר שאוכל לחבר את הרמקולים אליו וכך לשמוע גם מהטלויזיה וגם מהמחשב מבלי צורך להחליף בינהם ידנית. נכון?

עריכה: ודבר אחרון, לגבי שלט. אני מניח שאין בו צורך מכיוון שהשלט של HOT יעשה את רוב העבודה. רק בעת כיבוי הממיר גם המסך אמור להיכבות, כמו במחשב.. לא?

תודה, אגב!

פורסם

2 חיבורי HDMI יש ב U2414H שאליו אתה מתכוון ומסיבה זאת הוא מומלץ יותר עבורך במידה ותרצה לחבר גם ממיר וגם מחשב בחיבור HDMI.

*כן תוכל לחבר את שניהם בו זמנית ולנווט בצורה הזו(דלג לדקה) : http://youtu.be/Y6zqCc-8Uh8?t=1m

עובד על אותו עיקרון כמו טלווזיה.

*במידה ותחבר ממיר שמוציא גם קול וגם תמונה דרך החיבור HDMI למסך ותחבר רמקולים ל- Audio-Line out, תוכל לשמוע את הסאונד שמגיע מהממיר דרך הרמקולים.

*המסך אמור להכנס למצב שינה בדיוק כמו במחשב כשאתה מכבה אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים