עבור לתוכן

כרטיס מסך שמריץ רזולוציית 8k

Featured Replies

פורסם

אין לך מה להמתין עם המחשב, תקנה מה שיש היום עם כרטיס מסך סטנדרטי. כל היופי במחשב שולחני שאפשר להוסיף להחליף חלקים אחכ. להבדיל מנייד.

כמו כן רצוי לזכור שתקן HVEC עדיין לא סגור סופית ונמצא בתהליך תקינה לגרסה 3 והיד עוד נטוייה. בקיץ יצאו מכשירי הבלו ריי ל 4k אף אחד לא מזכיר בכלל את ה 8k . ואני חשבתי שבלו ריי מת.

• תגובות 37
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כל נייד.

פורסם

אף חברה בארץ לא קרובה בכלל לשדר תכנים ב4k. ערוצים מסחריים עדיין לא משדרים hd. יקח שנים

פורסם
  • מחבר

למה התקיפות חברים הרי זה ברור שה4k הולך ךהיות כמו hd ready שלא היה בזה תועלת וזה סתם לסחוט כסף מאנשים.

מרבית מהטכנולוגיות מצלמות, טלווזיות, כבלים, מעבדים ומערכת ההפעלה הבא של מיקרוסופט יקבלו תמיכה מלאה באיכות 8k אני לא מבין למה אתם נסחפים כאילו זה מדע בדיוני.

יכול שכרגע אין ואתם צודקים אבל מה שבטוח שאתם טועים אם אתם חושבים שזה יכנס עוד 10 שנים!

- - - תגובה אוחדה: - - -

למה התקיפות חברים הרי זה ברור שה4k הולך ךהיות כמו hd ready שלא היה בזה תועלת וזה סתם לסחוט כסף מאנשים.

מרבית מהטכנולוגיות מצלמות, טלווזיות, כבלים, מעבדים ומערכת ההפעלה הבא של מיקרוסופט יקבלו תמיכה מלאה באיכות 8k אני לא מבין למה אתם נסחפים כאילו זה מדע בדיוני.

יכול שכרגע אין ואתם צודקים אבל מה שבטוח שאתם טועים אם אתם חושבים שזה יכנס עוד 10 שנים!

פורסם

מה מטרת הדיון הזה בדיוק?

כן, גם פעם SVGA היה חלום של משתמשי מחשב. אז מה?

פורסם

זה וויכוח למען הוויכוח ... הרי זה יגמר כמו תמיד ...

בכל אופן אין שום כרטיס שמסוגל להריץ 8k באופק הקרוב ...

פורסם

שאלה עקרונית:

אם אחבר 4 מסכי FHD יחדיו בתפזורת, אקבל מסך 3840*2160 = 8K

אמנם הכרטיסים של היום חלשים מידיי בשביל להריץ משחק ברזולוציה שכזו

אך מדוע המשחקים עצמם לא תומכים בSPLIT SCREEN ?

אם בא לי לשחק RA2 ברזולוציית 8K, למה למנוע ממני באופן יזום ??

פורסם

אין לי מושג איך הגעת לזה ש-4K זה 8K.

אם תחבר ארבעה מסכי FHD תקבל 4K

אם תחבר ארבעה מסכי 4K או 16 מסכי FHD תקבל 8K

פורסם

טעות שלי, הכפלתי אורך בגבוה ויצא לי 8ומשהו מליון. בלבלתי לרגע בין 'מגה פיקסל' לבין 'K'.

אך עדיין לא ניתנה תשובה תאורטית לשאלה התאורטית =]

פורסם

מה הכוונה בsplit screen? כי הכוונה היא כמו במשחקי מירוצים שבהם מסך אחד חצוי ל2 או 4 לצורך 2 או 4 שחקנים על אותו המסך.

אם אתה רוצה לשחק RA על כמה מסכים אתה בהחלט יכול.

פורסם

strut-your-stuff-build-super-cheap-multi-monitor-rig-for-three-screen-gaming.w654.jpg

ככה רק בתצורה קצת שונה:

4 מסכים של FHD בתפזורת.

פורסם
פורסם

גם מסכי 4K היו לפני ארבע שנים+ בתערוכות למיניהן.

זה לא משנה כלום.

פורסם
אני לא יודע אם יש שוני אבל אני מדבר על הרצת סרטים באופן מקסימלי באיכות 8k ולא בהכרח משחקים אני לא משחק במחשב.

הוא לא מחפש כרטיס שיתמודד עם משחקים, הוא מבקש כרטיס שיאפשר לנגן סרטים ברזולוציה הזאת - אם הייתה תמיכה ב-8K בכרטיסים הנוכחיים אני לא חושב שהיה כל כך קשה להרכיב מערך SLI/CF שיהיה מסוגל להתמודד זה, אולי אפילו כרטיס יחיד..

חוץ מזה הגיוני להניח שבשנה הקרובה Nvidia ו-AMD (אולי גם אינטל?..) יתחילו לתת תמיכה ל8K בכרטיסים שלהם בקטע שיווקי בדיוק באותה מידה שיש תמיכה ב-4K בליבה הגראפית של מעבדי APU או בכרטיסי מסך כמו R9 270...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים