עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

מה טוב אחי? בבקשה תצביע כמו בור, תצביע מהרגש ומהתחושות שלך...

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכנעת אותי, רק ביבי.

כי בכל זאת רק הוא יהדוף את דאעש ויעצור את אירן.

וכל זה בבית מתפרק בזמן שאשתו אוספת בקבוקים מדאגה לכדור הארץ.

פורסם

אני לא מתכוון להתחתן עם ביבי וגם לא עם אשתו.

אני מצביע למי שטוב ליהודים ולמי שרוצה פה מדינת היהודים ולא מדינת כל אזרחייה.

ולמי שאני יכול לסמוך שהוא פועל למען מדינת היהודים ולא למען עצמו.

אגב, בנוגע להוצאות של מעון ראש הממשלה, דו"ח מבקר המדינה כתב שמאז שהתלוננו עליו בקדנציה הקודמת נרשמה ירידה בהוצאות שלו. בסך הכל הוא הוציע מליון שקל מכספי הציבור בתקופה של 6 שנים? אוליי אפילו פחות.

אבל זה לא נשמע יפה וקליט כמו "רק לא ביבי!"

אגב אתה מאשים את ביבי שהוא שבוי של שרה.

מה בדבר לפיד? שכחת כבר את מפלגת שינוי הידועה לשצמה? מפלגה שהייתה מבוססת כולה על שינאת החרדים ושאנשי מפלגתה נלחמו זה בזה כאילו זה היה הטרילוגיה של שר הטבעות?

למה אתה לא מייחס ללפיד את חטאי אביו?

פורסם

1.למה לייחס ללפיד את "חטאי" אביו? ואיך זה קשור להוצאות של ביבי?

2.אני חושב בדיוק הפוך, ביבי הוא רע למדינת היהודים, מצעיד אותנו בגאון למדינת כל אזרחיה.

3.מדובר בשקרן פתולוגי עם יכולת ביצוע אפסית, שום דבר טוב לא ייצא מעוד קדנציה שלו.

אבל אתה מוזמן לפרט את הדברים הטובים שהוא עשה ב6 שנים האחרונות, אולי תשיג לו עוד קול או שניים.

פורסם
ag43

נראה שאתה יודע הרבה מה בוז'י בטוח יעשה ומה הוא בטוח לא יעשה. אוליי תראה איפה הוא מאמת את דברי התורה שלך של מה הוא כן יעשה ומה הוא לא יעשה?

אגב אתה מודע שבלי הערבים אין לבוזי קואלצייה..

מה אתה רוצה ממני?

פורסם

אל תכתוב פה אם אתה לא רוצה שיגיבו לדברייך.

https://youtu.be/pDmN6itHfOc

ביבי פיתח פה תשתיות. בתקופת ביבי גודרו כל גבולות ישראל. ביבי לחץ ושם על המפה את תוכנית איראן.

אוליי אלו הדברים היותר משעממים ופחות סקסיים אבל אלה דברים חשובים מאין כמוהם.

פורסם

אז את ההישגים של שרי יש עתיד והבית היהודי אי אפשר לזקוף לזכות המפלגות שלהם כי זה קרה תחת שלטון נתניהו?

לפיד תקצב תוספות לניצולי שואה (ותרופות מסויימות חינם). תוכנית שמובטחת כבר שנים אבל רק תחת לפיד יצאה לפועל

אורי אריאל שהגדיל את כמות התחלת הבניות (ולפיד כראש קבינט הדיור ושר האוצר שתקצב ואישר את העסק)

או אולי אני ממציא דברים?

גם אם לפיד שקרן/ריק מתוכן/מפזר הבטחות. עדיין יש לו שרים שעושים במשהו במפלגה שלו. כמו שלבית היהודי יש שרים שעושים משהו ( לא בהכרח דברים שאני מסכים איתם אבל מילא) וגם למחנץ יש אנשים שעושים משהו (אפילו אם היא שונאת את התקווה ואת ישראל)

אתה אומר לאנשים שהם מצביעים כמו בורים בנתיים אתה מצביע למפלגה בגלל אדם אחד(אפילו שהוא הראש שלה. אז מה?) במקום לבחור במפלגה על סך חלקיה

נערך על-ידי Diabetus

פורסם
אל תכתוב פה אם אתה לא רוצה שיגיבו לדברייך.

מה בדיוק הקשר בין תגובתך לדברי?

פורסם

הקשר הוא שאתה בטוח שבוזי לא יישב עם הערבים בקואלציה כי ככה החלטת. ושהערבים לעולם לא יהיו בממשלה. אז בשביל מה כל המהפך הזה היה אם אין בכלל סיכוי שלשמאל תהיה קואלציה? סתם לדפוק את המדינה?

פורסם

הערבים לא ישבו עם בוז'י בממשלה או בכלל בממשלה כלשהי כי זה פשוט הערבים. הם לא רוצים לשבת בשום קואליציה (ובכלל לדעתי האיחוד הזה יתפרק חודש אחרי הבחירות)

פורסם

אתה מצפה מ"הרשימה המאוחדת" שלא הסכימו לחתום הסכם עודפים עם מרצ כי הם "ציוניים" לשבת עם מפלגות מרכז/ימינה?

כל המהפך הזה הוא בגלל שגעון של ביבי ששלח אותנו לבחירות סתם. במקרה הטוב (מבחינתו) הוא יחזור לאותו מצב מינוס 2 מליארד שח ומדינה שמתנהלת חצי שנה בלי תקציב.

במקרה הטוב (מבחינתי) נזכה לשמוע שוב "בואי שרה'לה, הולכים"

פורסם
הערבים לא ישבו עם בוז'י בממשלה או בכלל בממשלה כלשהי כי זה פשוט הערבים. הם לא רוצים לשבת בשום קואליציה (ובכלל לדעתי האיחוד הזה יתפרק חודש אחרי הבחירות)

בדיוק. כל ממשלת שמאל היתה מצרפת בשמחה את הערבים, הבעיה היא שהם לא רוצים. שר במדינת ישראל מחוייב להשבע אמונים למדינת ישראל וזה דבר שהם לא מוכנים לעשות.

פורסם
אני עדיין על הגדר, יש עתיד הם אופציה ריאלית מבחינתי.

LOL, ואתה עוד אומר פה לאנשים שהם תמימים או סובלים מתסמונת האישה המוכה. :)

פורסם

מה הבעיות שלך אם יש עתיד? ותנסה כמה שפחות סיסמאות

פורסם

סיסמאות? כמו "איפה הכסף"? או "ריקי כהן מחדרה"? :)

הרי הטיעון העיקרי נגד ביבי היא שהוא נכשל כישלון חרוץ במישור הכלכלי-חברתי. בוא אפילו לא נתווכח עם זה וניקח את זה כעובדה.

אז אתה לוקח את יאיר לפיד ש:

* רץ לכנסת ונבחר בדיוק ואך ורק כדי לשפר את המצב הכלכלי-חברתי

* כיהן כשר אוצר - ללא ספק אחד התפקידים הכי משפיעים, אם לא הכי משפיע, למטרות שהצהיר

* לא עשה שום דבר טוב בזמן הזה

* כבונוס, חרט על דגלו את תוכנית מע"מ אפס על דירות, תכנית מטומטמת שכל הכלכלנים מכל צידי המתרס אמרו שהיא מטומטמת, שהיא לא תעזור בפועל לאף אחד, ואולי אף תגרום נזק, השקיע בה את כל הונו הפוליטי והאגו שלו, ולמעשה פחות או יותר הפיל את הממשלה על זה.

ולאפס המאופס הזה אתה רוצה להצביע, כי ביבי נכשל. נו טוב.

נערך על-ידי QttP

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים