עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

כבר למדנו שהערבים לא יקבלו שום הסכם שישראל תציע וביבי כבר שחרר המון מחבלים בשביל להראות לאמריקאים שהוא נחמד, אז על מה אתה מדבר?

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://elections.walla.co.il/item/2837230

נגמרה הבושה? איך כתב זב חוטם מרשה לעצמו להתייחס ככה לראש הממשלה שלו? אין לי בעיה עם עיתונות חוקרת ואפילו "נושכת" אבל הכתבה הזו היא פשוט ביזיון לכותב ולאתר שבו היא פורסמה. מצער אותי שראש הממשלה שיתף איתם פעולה.

פורסם

היה היום גם ראיון שלו בערוץ 2 עם יונית וגם ראיונות של בוז'י בערוצים 2 ו-10. כולם שאלו שאלות קשות. ככה נהוג במדינות דמוקרטיות- העיתונות היא לא בידי הפוליטיקאים.

פורסם

זה לא שאלות קשות - אלו שאלות דוחות. תריך לדעת איך להתנסח. הכתב הזה הוא בושה וחרפה.

פורסם

לדוגמה?

פורסם

לפחות מקריאת הטקסט, אם כבר, זה יוסיף לו נקודות בקרב הנייטרליים, כך שלו ולתומכיו אין סיבה להצטער (לדעתי). למתנגדיו - גם אין, כי הם יקבלו אורגזמה רק מקריאת ניסוחי השאלות.

פורסם

אני לא רואה שום בעיה בשאלות האלה. הכל ציטוטים ויש גם סרטון שמראה את זה והשאלות תקינות

פורסם
במידה ותיבחר, איזה יחסים אתה מציע לציבור הישראלי עם הידידה מארצות הברית, אחרי שירקת בפרצופו של אובמה?

האם יש מצב שאתה הופך לנטל במקום לנכס על הליכוד?
...
X3

את כל השאלות האלו ועוד ניתן לשאול בדרך מכובדת ולא דוחה.

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה, אולי מצפה לאיזו התרפסות בפני המנהיג העליון הוד ביביותו הראשון?

גם יונית לא עשתה לו חיים קלים, לא הביאו אתו בשביל שידבר על אירן ודאע"ש...

אגב, ממליץ לצפות בראיון בערוץ 2. הוא אשכרה אמר "בוז'י יחלק את ירושלים". הבן אדם חי ב1996.

אין ספק שהוא הגיע לכל האולפנים כי הוא קצת בפאניקה, זה גם משתקף בתגובות ושפת הגוף שלו.

נערך על-ידי omrij

פורסם

או שההערצה שלך עיוורת. גם אופציה?

פורסם

אז כנראה מדובר בתסמונת האישה המוכה. :)

פורסם

השאלות האלה עדיין לגיטימיות. לעשות משהו בניגוד לרצונו של אדם זה יריקה בפרצופו (גם הסנאט ירק בפרצוף של אובמה. עקף אותו)

בנוגע לשאלת הנטל על הליכוד. מה הבעיה? יש דעה שאולי ביבי מוריד מחוזקו של הליכוד (מתוך העניין של "רק לא ביבי")

אתה סתם מחפש דברים להתלונן עליהם. אם בנאדם לא יכול לענות לשאלות "קשות" כאלה אז שלא יהיה ראש ממשלה

פורסם

קשיים בהבנת הנקרא?

את כל השאלות האלו ועוד ניתן לשאול בדרך מכובדת ולא דוחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים