עבור לתוכן

ת'רד בחירות 2015

Featured Replies

פורסם

אני מתפלא שנתניהו לא בנה פסלים של עצמו מזהב בכל כיכר מרכזית בארץ...ממש פולחן אישיות יש סביב האיש הזה.

• תגובות 1.2k
  • צפיות 642.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בבחירות הבאות אולי, יש מצב הוא גם יילך שוב שינוי שיטת הממשל למשטר נשיאותי כמו זה שקיבל ממנו התנצלות לא מזמן.

פורסם

מצחיק שאתה קורא למי שמצביע ביבי פודל, ועם זאת אתה רוצה לשים בראשות הממשלה את הפודל בוז'י.

מצחיק גם שאתה משתמש בהגזמנות חסרות בסיס כמו השוואת ביבי לארדואן הדיקטטור המוסלמי האנטישמי.

פשוט כואב לכם שיש לנו ראש ממשלה חזק שלא מתקפל בפני רטוריקת נאו מערב פאן מוסלמית.

שמייצג את העם היהודי במדינת ישראל נאמנה.

ביבי לא צריך להתבייש על הנאום המעולה.

ככה בדיוק ראש ממשלה צריך לדבר.

מי שצריך להתבייש זה אובמה ששולח לנו נחשים כמו ג'ון קרי, שביחד פועלים ללחוץ את ישראל לויתורים בטחוניים, לשחיקת זכויותינו על אדמתינו, ולהתנצלויות וכניעה בפני אויבים שרוצים להשפילנו ולהשמידנו.

שממנה לממשל אנשים שידועים כבעלי עמדות פרו פלסטיניות או אנטי ישראליות.

ושכל מדיניות החוץ שלו מול העולם המוסלמי מעלה תהיות קשות על מניעיו ומטרותיו.

שיוצא בהצהרות כמו "ההתקפה במרכול הכשר בצרפת לא היתה מכוונת נגד יהודים, כי עובדה שנורו גם קונים לא יהודים שהיו שם".

ממשל אובמה הפך להיות מכבסת מילים.

אובמה מחזק אשליות מסוכנות שעוזרות לקדם את הג'יהאד הפוליטי בעולם המערבי.

image.jpg

פורסם

נראה בנאום שלו , אם הוא שווה משהו .

תקיפה הוא לא יוציא לפועל , כי הוא חתיכת פחדן מגעיל .

היה יכול לשלוח ממזמן מספר טילי קרקע-קרקע .

לא צריך אפילו לשלוח מטוסים .

פורסם

כנראה שיש הרבה אנשים בישראל שלא מבינים את הדינאמיקה של ארה"ב.

הם לא מבינים שיש שם סנאט וקונגרס.

שאובמה רוצה להעביר את ההסכם עם איראן מבלי להביא אותו להצבעה בקונגרס. (וזו לא הפעם הראשונה שהוא עוקף את הקונגרס וכופה את המדיניות שלו)

שאובמה מנסה לסתום פיות ולשלול את זכות הדיבור לא רק מביבי.

באים השמאלנים בישראל ואומרים, "מה הנאום יעזור, הרי הוא לא ימנע את ההסכם".

חבורה של טיפשים שמטיפים לכניעה ויאוש, ומנסים לשכנע אותנו שצריך לקבל את העובדה של איראן גרעינית ומזרח תיכון גרעיני חדאעש.

הנאום של ביבי מכוון לקונגרס, לנציגי העם האמריקאי, ולעם האמריקאי, לא רק לאובמה שאינו רוצה להקשיב.

אובמה הוא לא ארה"ב, וגם אינו מייצג את אזרחי ארה"ב אם הוא בוחר להעביר הסכם גרוע עם איראן ללא הסכמת הקונגרס.

הוא נשיא פחדן וצבוע שמנסה לכפות על ארה"ב וישראל טעויות היסטוריות.

בקונגרס יש הרבה, אולי אפילו רוב, שאינם מסכימים עם מדיניות החוץ של אובמה באופן כללי, ומול איראן בפרט.

ולהם יש אותה בעיה בדיוק מול אובמה.

גם אותם אובמה לא רוצה לשמוע.

הנאום של ביבי בקונגרס הוא נאום היסטורי שחשוב וראוי שישמע.

רק שמאלן הזוי ומשובש מסוגל לחשוב שביבי נואם שם נאום בחירות.

השמאל הפך לחבורה של אנשי רכילות רדודים בצהובון מרושע, שאינם מסוגלים להבדיל בין טוב לרע.

הנה מה שיש לרודי ג'וליאני לומר בעניין מדיניות החוץ של אובמה, ההסכם הגרוע עם איראן, וזכותו של ביבי לנאום בקונגרס על ההסכם המתגבש.

ראש העיר האגדי של ניו-יורק.

שבתקופת כהונתו נלחם והוריד את הפשיעה כמו שאף ראש עיר לפניו לא ניסה והצליח לעשות.

בן אדם שלא מפחד להסתכל למציאות בעיניים ולומר את האמת.

פורסם

המתנגדים לנאום ביבי לא אומרים שצריך להשלים עם איראן גרעינית. מאיפה הסקת המסקנות המטופשת הזו?

אני, ולא מעט אנשים אחרים כולל מימין(ליברמן) מבינים שלנאום הזה לא תהיה שום השפעה פרט ללהכנס ראש בראש בפומבי מול אובאמה, ואולי כמה מנדטים נוספים לליכוד.

אתה לא מסכים איתו? אוקיי תעשה מה שצריך כדי לקדם את האינטרסים שלך. הנאום הזה לא יקדם אותם. הכנה שקטה והוצאה לפועל של תקיפה אולי תקדם אותם.

כל השיח המטופש הזה של בעד ההסכם נגד ההסכם לא עוזר לנו. אף אחד לא סופר את ביבי, והוא הביא את זה על עצמו ב8 שנים של אימפוטנטיות.

הוא לא יצליח לסכל את ההסכם. עדיף שישקיע את המאמצים שלו בפעולות שדורשות קצת יותר מלברבר, ועושות פחות נזק ליחסים הלא טובים גם ככה.

הנאום הזה לא יתרום כלום. הןא רק יעמיק את הקרע הגם ככה עמוק בין שני האנשים האלה שלא יכולים לסבול אחד את השני. כשתצטרך את עזרתו של "המוסלמי" אל תתפלא אם יקח לו זמן להענות.

על פי פרסומים אולמרט דיבר עם בוש על הכור בסוריה. בוש התנגד. מה עשה אולמרט? הלך לנאום בקונגרס? התחיל לברבר בתקשורת?

לא הוא פשוט החליט לעשות מה שנראה לו ונתן הוראה לתקוף.

פורסם

שוב מגיע השמאלני התורן ומאיים עלינו שנשתוק.

גם כן דמוקרטים.

המצב עם תוכנית הגרעין של איראן פי 1000 מורכבת מהמצב שהיה עם תוכנית הגרעין של סוריה.

שם הפצצה אחת של מתקן חשוף יחיד פתרה את הבעיה.

רק טיפש ישווה את המקרים.

אם אובמה לא מסוגל לאפשר לראש ממשלת מדינת ישראל לנאום נגד הסכנה הכי גדולה למדינת ישראל לעם היהודי ולעולם החופשי מאז גרמניה הנאצית,

אז כל מה שיש לי לומר זה "עם חברים כאלו מי צריך אויבים".

עכשיו הזמן לקרב אלינו את החברים האמריקאים האמיתיים.

את הקונגרס שמייצג את אזרחי ארה"ב.

את המנהיגים האחראים והאמיצים.

פתאום כל המגיבים השמאלנים נהיו מומחים ליחסי ישראל ארה"ב.

פתאום כל המגיבים השמאלנים נהיו מומחים בפוליטיקה האמריקאית.

אובמה לא רוצה שביבי ינאם כי אובמה רוצה לכפות הסכם גרוע עלינו, ועל ארה"ב, ועל כל העולם החופשי.

וכל זאת מבלי להביא זאת להצבעה בקונגרס, ומבלי להקשיב לאלו שהדבר יסכן אותם יותר מכולם.

לא, חביבי...

מי שמרחיב את הקרע הוא אובמה.

מי שמאיים לפגוע בגורלה של מדינת ישראל הוא אובמה.

מי שמתנהג בגסות וללא התחשבות הוא אובמה.

מי שסותם פיות וכופה על אחרים הוא אובמה.

ביבי הוזמן לנאום בקונגרס ברגע קריטי זה בהיסטוריה.

וזוהי חובתו!!! ההיסטורית!! לנאום שם כנגד הסכם גרוע שיוביל לאיראן גרעינית.

פורסם

ביבי מבין שישראל לא יכולה לתקוף את אירן .

- - - תגובה אוחדה: - - -

ב2009 , ישראל יכלה לתקוף . היום זה יהיה הרבה יותר בעייתי .

פורסם

כן ליאור? בוא תסביר לי למה זה בעייתי יותר היום? בוא תסביר לי מאיפה הסקת את המסקנה הזו? בוא תסביר לי מאיפה אתה יודע מה היכולות של צהל אז והיום אל מול האתגר?

קשקשן.

Art תפסיק לכתוב שטויות, לאמריקאי הממוצע(בסיבירות גבוהה איספאני או שחור או דרומי דביל) ישראל מעניינת את התחת.

אני לא משווה את האתגר הסורי לאיראנים, אני משווה את תפקוד ראשי הממשלה אל מול חוסר הסכמה אמריקאי.

אחד עשה מה שראה לנכון בלי ברברת.

אחר לא מפסיק לברבר כבר 8+ שנים.

פורסם

הרבה יותר אתרים , מחופרים הרבה יותר טוב ומוגנים הרבה יותר .

יותר ידע ויותר אורניום .

אם ישראל יכולה לתקוף , מדוע היא מתמהמהת ?.

ועדיין , אני לא מאמין שיהיה לאירן גרעין .

פורסם
כן ליאור? בוא תסביר לי למה זה בעייתי יותר היום? בוא תסביר לי מאיפה הסקת את המסקנה הזו? בוא תסביר לי מאיפה אתה יודע מה היכולות של צהל אז והיום אל מול האתגר?

קשקשן.

איראן השקיעה סכומים אסטרונומים בתוכנית הגרעין.

יש לה כורים רבים המפוזרים ברחבי המדינה.

חלקם הגדול נבנה עמוק מתחת לאדמה בהשקעה אדירה.

יחד עם אירגוני הטרור מסביבינו(ובתוכינו) יש לאיראן כמות טילים לא מבוטלת המכוונת על ישראל.

הריסת הכורים עלולה לקחת זמן ממושך.

להשיג תוצאות חלקיות בלבד.

ותגובת הנגד עלולה להיות הרסנית.

Art תפסיק לכתוב שטויות, לאמריקאי הממוצע(בסיבירות גבוהה איספאני או שחור או דרומי דביל) ישראל מעניינת את התחת.

האמריקאי הממוצע יודע היטב איך נראה טרור מוסלמי.

מגדלי התאומים, מרתון בוסטון, ועוד...

העם האמריקאי יודע שאסור לאפשר פצצות אטום בידי מטורפים מוסלמים הקוראים מוות לאמריקה בכל התקהלות.

אני לא משווה את האתגר הסורי לאיראנים, אני משווה את תפקוד ראשי הממשלה אל מול חוסר הסכמה אמריקאי.

אחד עשה מה שראה לנכון בלי ברברת.

אחר לא מפסיק לברבר כבר 8+ שנים.

לא רק ישראל מודאגת מהגרעין האיראני.

זו לא רק בעיה שלנו.

מדינות המערב בכללותן מודאגות מכך ואינן מעוניינות בהתגרענות איראנית.

מדינות המערב, כולל ארה"ב הצהירו שוב ושוב שלא יאפשרו איראן גרעינית.

מדינות המערב הגיעו להסכמה על תוכנית מדינית להשגת המטרה ע"י סנקציות.

ארה"ב בעצמה קבעה קווים אדומים מול איראן.

האיראנים הבינו שאובמה מוכן לשלם כל מחיר כדי להימנע מעימות צבאי.

ולכן המשיכו להתעקש על תנאים לא הגיוניים.

כל פעם נקבעו קווים אדומים, וכל פעם אובמה התקפל והקווים נחצו והפכו צהובים.

אובמה החליט למכור את ישראל, להפר התחייבויות, להסכים להכיל איראן גרעינית, ולהימנע מעימות בכל מחיר.

כל זה נעשה תוך כדי הבטחות כוזבות ורמיה לא רק מצד האיראנים(דבר שהתרענו עליו והיה ברור לכל בר דעת) אלה תוך כדי הבטחות כוזנבות ורמיה מצד ממשל אובמה.

מה שאתה קורא "ברברת" של ביבי, זה תהליך דיפלומטי ארוך בו העולם המערבי יחד עם ישראל ניסה למצות את המסלול הדיפלומטי, תוך כדי הבטחות שבסופו אם ימוצו האפשרויות ולא תהיה ברירה, ארה"ב תתקוף באיראן.

מכיוון שכל האופציות היו על השולחן, אך משום מה השולחן נעלם תחתינו, מן הראוי שביבי ילך לקונגרס לעזור לקונגרס למצוא אותו.

רק מנהיג עלוב כמו בוז'י ליבני ושאר הפודלים מהשמאל, יתעלמו מכל זה וישבו בשקט בזמן שאובמה מפר את כל ההבטחות וחותם את גורל המזרח התיכון בידי האייטולות.

אפילו אם אנחנו לא יכולים לעשות דבר, מן הראוי שלכל הפחות נרים את קולנו, נתריע, ונזעק מול המתרחש.

אובמה כבר לא יהיה בתפקיד עוד שנתיים.

ועם קצת מזל יחליפו מנהיג אמיץ וישר.

אנו זקוקים לתמיכת הקונגרס.

לתמיכת העם האמריקאי.

מי יודע, אולי ההסכם ידחה, אולי יעשו בו שינויים.

רק אידיוט יעדיף לשבת בשקט ולתת להסכם לעבור ללא התנגדות חזקה.

ובכל מקרה צריך להתכונן ליום שאחרי.

פורסם

אתה מדבר באוויר. אין לך מושג כמה מתקנים היו לאיראנים ב2009 וכמה יש להם היום.

אין לך מושג מה היו היכולות של צהל אז לבצע תקיפה אפקטיבית ומה הן היום.

בכל מקרה מי דהיה בשלטון יוכל להורות על תקיפה זה ביבי. כן יש לו הרבה תירוצים, אמרו לו שזה רעיון רע, האמריקאים התנגדו, אבל בסופו של דבר הוא יכל להחליט ולבצע וקיבל רגליים קרות.

לגבי הארגונים מסביבנו, יכל ביבי לנצל את הזמן ולטפל בהם כמו שצריך, אם היה מתווה תוכנית מסודרת עם לוח זמנים לתקיפה ומשימות, אבל הוא העדיף לברבר, ובשתי הזדמנויות שנכפו עליו לא לעשות את העבודה. אתה יודע מה עכשיו אני מדבר באוויר כי מי אמר שאין אחת כזו במגירה. כנראה שחשבו מה לעשות גם עם הארגונים האלה במקרה של תקיפה.

לגבי האמריקאי הממוצע אתה כנראה לא מכיר אותו. אתה ממש לא מעניין אותו, הוא בכלל בטוח שאנשים פה מתניידים על גמלים(אני מכיר כמה ו השאלה הזו חזרה כמה לכמה פעמים).

הנאום של ביבי לא יעצור את חתימת ההסכם, עם הם יגיעו להבנות עם איראן הם יחתמו. הנאום הזה רק יצור נזק נוסף ביחסים, ויהפוך אותנו שוב בפעם המי יודע כמה בזמן שלטונו של ביבי לבדיחה.

פורסם

תמשיך לחזור על הפרופוגנדה המטומטמת שהשמאל שתל לך בראש.

איבדתם כל פרופורציה.

פורסם

ועם כל הטענות שלך, אני עדיין לא מצליח להבין איך אתה מסוגל להצביע למישהו שכל כוונתו בעניין איראן מסתכמת ב"אני סומך על אובאמה".

- - - תגובה אוחדה: - - -

למעשה, פרקש פה מציג את ההגיון הרווח בקרב השמאלנים המצויים: גם כאשר הם מציגים טענות ענייניות ואולי נכונות בנוגע לבעיות שהממשלה הנוכחית נכשלה בלפתור, הם עושים זאת כחלק מהסבר לכך שהם הולכים לבחור במפלגה שמתחייבת להחמיר את הבעיות עוד יותר בהמשיכה את המדיניות שיצרה אותן מלכתחילה (למשל תחום הבטחון ה"קרוב", קרי החמאס והחיזבאללה), או בכלל להתעלם מהן לחלוטין (למשל איראן).

פורסם

http://www.israelhayom.co.il/article/261965

"תגובת המימשל לנאום - דוחה"

שר ההגנה האמריקני לשעבר, דונלד רמספלד, בטוח כי היחסים בין ארה"ב לישראל יישארו איתנים, וכי בבית הלבן לא מבינים את חוקי המשחק • מאמין שנאום נתניהו בקונגרס יכול להביא לשינוי • ולא סומך על האיראנים: "הם הרעים, הם מממנים טרור בכל הזדמנות"

אבל FARKASH יודע יותר טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים